maanantai 2. lokakuuta 2017

Kirjoitin tämän...

...osan puolinukuksissa, joten pahoittelen jo valmiiksi mahdollisia kirjoitusvirheitä. En tietenkään voi oikolukea osaa pirteämpänä, ehe... Lukemaan ->

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Nick Carter - Just One Kiss --- Nicole Scherzinger - Poison --- Fall Out Boy - Kids Aren't Alright --- Måns Zelmerlöw - Freak Out --- Joe Jonas - Love Slayer --- Fall Out Boy - Headfirst Slide Into Cooperstown On A Bad Bet --- Backsteet Boys - PDA --- Adam Lambert - A Loaded Smile --- Movetron - Ei kenenkään maa --- Eric Saade - Hearts In The Air --- Eric Saade - Stupid With You --- We The Kings - See You In My Dreams --- Jonas Brothers - Tonight --- 51 Koodia - Tulimeri

Aiemmat osat
Osa 107: Jimin painajainen


Nuorien yliopisto-opiskelijoiden hurmailuaikojen jälkeen ei olisi uskonut että Väinämöstä kuoriutuu lempeä isä joka viettää mieluummin iltoja puuhaillessa lasten kanssa kotona kuin stadiretkillä. Väinämö oli innoissaan todistaessaan vasta vähän aikaa sitten kasvaneen Monan ottavan jo ensiaskeleita sujuvasti.

Aikaa sitten kuollut Sonja Veijari näkyy olevan näiden miekkosten puheenaiheena. .-D Mahtaa olla kurjaa olla ikääntymätön NPC-sim kun joutuu jäämään haavailemaan edesmenneistä simeistä. Tai sitten tämä kaksikko on havainnut Sonjan haamun liikuskelevan lähistöllä.

Mona on aivan toisenlaista rakentajasorttia kuin veljensä: hienojen tornien kokoamisen sijaan tytöstä on paljon hauskempaa viskoa palikoita ympäriinsä.

Jimi-parka kärsii haamusäikyttelyistä öisin. Välillä poika joutui keskellä yötä hakemaan jääkaapista välipalaa säikytysten alentaessa nälkäpalkkia sossuilmoitustasolle, ärsyttävää.

Riveniä haamuolennot eivät häirikoineet ja koira tuhisi unikorissaan tyytyväisenä Jimin kömpiessä takaisin sänkyynsä. Poika huokaisi harmistuneena katsoessaan kellosta että haamujen säikyttelyä oli taas jatkunut koko yön ja pian olisi jo aamu.

Manta ja Väinämö kummastelivat aamiaispöydässä nuokkuvaa Jimiä. Saatuaan murokulhonsa tyhjäksi Jimi lähti väsyneitä silmiään hieroen pihalla tööttäilevää koulubussia kohti. Mantan ja Väinämön jäädessä keittiöön kaksin Manta paljasti olevansa jälleen raskaana.

Tämä kolmas raskaus oli ehdottomasti rankin Mantalle ja tuntui ettei nainen jaksanut tehdä juuri muuta kuin syödä ja nukkua. Kaverit soittelivat usein ja pyytelivät Mantaa keskustaan pitämään hauskaa, mutta väsynyt nainen keksi yleensä jonkin tekosyyn voidakseen jäädä kotiin. Vähitellen puhelut hiipuivat ja Mantan sosiaalinen elämä alkoi painottua ainoastaan kotona asuviin perheenjäseniin ystävien lopettaessa yhteydenpidon.

Hätätapauksissa Mantan oli kuitenkin hoidettava myös pieniä askareita, kuten siivousrobotin korjaaminen ennen kuin kone ehti syöstä roskakasoja talon täyteen. Koiranpentujakin syntyi, ja  Rivenin ja Saran pentue nimettiin jälleen koiraperijän puolison mukaan, ja koska mulle tuli Sarasta mieleen Mouruposken hoitaja-Sara nimesin muutkin pennut (silloisten) mourulaisten mukaan: Nixutin, Koume ja Nelsku. .-D

Monan suurin hoitovastuu jäi Väinämön harteille Mantan raskausvaivojen takia, ja Mona kiintyikin isäänsä paljon enemmän kuin äitiinsä. Vaikka Väinämö oli kehittynyt perhekeskeisemmäksi simiksi ärsytti miestä välillä kun kaikki hoitovastuu jäi hänelle kun Manta ei muka jaksanut tehdä mitään.


Vihdoin raskausaika tuli päätökseensä synnytyksen käynnistyttyä, ja perheen jatkoksi liittyi Ossi-vauveli. Manta yllättyi Ossin periessä hänen silmänsä, sillä Jimi ja Mona olivat tulleet enemmän isäänsä geeniperimältään. Mahtaisiko Ossista löytyä kasvamisen myötä muitakin eroavaisuuksia sisaruksiinsa nähden?

Raskausvaivoista selvittyään Manta kykeni jälleen antamaan huomiota vanhemmillekin lapsilleen. Taidot taitavat kyllä olla vähän ruosteessa, kun Mona näyttäisi kehdossa haiskahtavan kun potalle ei keretty. Vika ei tietenkään ole ollut pelaajassa, eh... .-D

Jälleen on menossa yksi Jimin painajaismaisista öistä. Nälän ja energian lisäksi myös rakon kanssa ilmeni ongelmia, kun poika laski alleen säikähdettyään niin perinpohjaisesti haamua.

Tänä yönä myös Manta ja Väinämö olivat myöhään jalkeilla taaperoita ja vauvoja hoitaessaan.
"Koittaisit mennä nukkumaan", Väinämö ehdotti, mutta Jimi väitti ettei siitä tullut mitään kun kummitukset vainosivat häntä.
"Minä tulen häätämään haamut pois huoneestasi kunhan saan Monan nukkumaan", Manta lupasi.


Jimi totteli hieman vastahakoisesti vanhempiensa kehotuksia, vaikka poika tiesi etteivät haamut antaisi hänelle unirauhaa. Haamut jatkoivatkin säikyttelyä, ja nälkäinen ja väsynyt Jimi pyörtyi lattialle. Jimi kömpi jaloilleen ja lähti jääkaappia kohti nälän viedessä voiton väsymyksen tunteelta.

Kulkiessaan jääkaapille Jimi järkyttyi huomattuaan keittiössä Viikatemiehen, joka lähestyi maahan lyyhistynyttä Väinämöä..! Haamut siirtyivät kiusaamaan muitakin kuin pelkkää Jimiä, ja odottamaton säikäytys vei Väinämöltä jalat alta.

Jimin kirkaisu sai Mantan säntäämään paikalle, ja naisen pitämä anelupuhe vakuutti jälleen kerran Viikatemiehen ja Väinämö säästyi. Mantasta oli hienoa kun hän pääsi kerrankin vastavuoroisesti pelastamaan miehensä, usein Väinämö on se joka joutuu anelijan rooliin.

Henkiin herättyään Väinämö kiirehti ruokalautasten ääreen ja kehotti Jimiäkin toimimaan samoin tajuttuaan miten nälkä oli yltynyt haamusäikytyksen yhteydessä. Jimi ei kuitenkaan päässyt pöydällä olevan salaattilautasen luokse haamujen tehdessä yhteishyökkyksen Mantalle ja Jimille.

Niin surullisesti tässä sitten kävi että haamusäikytyksissä nälkiintynyt Jimi ja muut lapset tultiin noutamaan pois. Väinämö yritti estää sosiaalityöntekijää seisomalla Monan kehdon edessä, mutta sossutäti ohjasi Jimin pois tieltä etusormi ojossa.

Aamuauringon noustessa sosiaalityöntekijä oli sullonut kaikki lapset autonsa takapenkille ja kaahasi pois paikalta. .-( Miten Väinämö ja Manta selviävät menetyksestä?

Eipä ole aikoihin tullut sossu pelissäni hakemaan lapsia. .-D Noh, vaikka tällainen takaisku ilmaantuikin niin vielä ehtii hankkia uuden vauvan perijäksi.

Kysymys lukijoille:
Tyhmät haamut!

Vaihtoehto 1: Niih. >.-(
Vaihtoehto 2: Itepä pelasit huonosti.

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Kas, Kids Aren't Alright oli jo valmiiksi taustalla soimassa joten mikäs siinä :D Voi Jimin yönälkää, itsekin olen monena yönä noussut syömään kun ensin käkin valveilla ja sitten huomaan, että on niin myöhä että on jo aikaista ja sama syödä aamupalaa :"D
Vai että koiranpentuja, Veijareiden talo alkaa taas olla varsin täynnä. Hauskaa, että nuorimmalla Veijarilla on hieman erilaiset geenit ;)

Hui, viikatemieshän on viehtynyt Veijareihin... Onneksi Väinämö sentään säilyi hengissä vaikka lapsille kävi vähän kehnommin :\ Mokoma sosiaalimamma. Ehkä lapset pystyisi jossakin vaiheessa adoptoimaan takaisin? Ehkä?

Sentään jätti koiranpennut.


Takaiskuista huolimatta oli oikein mukavaa iltalukemista, siirryn nyt katselemaan tätä: https://www.youtube.com/watch?v=SDiojZm1hso
Niin ja hyvää lokakuuta ;D

P.S. Alumiinipurjeveneessä voi olla tai olla olematta spoilereita *viheltelee viattomana*.

Kasa kirjoitti...

Haha, hyvään aikaan onnistuikin tuo biisi sinulla soimaan. .-D Yönälät on kyllä rasittavia, itse olen onneksi välttynyt niiltä säästelemällä illaksi banaania/omenoita joita voi sitten syödä ennen nukkumaanmenoa niin ei ala nälättää. .-D Haha, mulla oli yhtenä aamuna aikainen herätys autokoulun takia, ja mun syödessä aamupalaa vasta nukkumaan menossa ollut Fiku teki kanssa ton että liittyi seuraan syömään aamupalaa ennen nukkumaanmenoa. XD

Koiranpennut kerryttää kyllä äkkiä talouden simmäärää, varsinkin jos niitä sattuu syntymään useampi kerralla. .-D Joo, geenipoikkeuksia on aina kiva bongailla jos suku on jo useamman polven ajan näyttänyt samalta. .-D

Viikatemies vierailee kyllä usein Veijareilla, pitäis selata vanhat osat läpi ja laskea montako kertaa se on käynyt. .--D Sentään murtovarkaat on pysyneet jo tovin poissa, yhdessä vaiheessa ne kävivät kylässä niin ahkerasti... Saatiinpa vielä näiden ei-toivottujen vierailijoiden listaan sosiaalityöntekijä jatkoksi. .-P Mä oon käsittänyt että jos sossu vie lapsen ei vanhemmat saa adoptiolupia, mut voihan olla että jos tarpeeksi pitkään oottelee niin ehkä sitten?

Vai tuollaisia videoita sitä katsellaan myöhään yöstä. .--D Aa, kiitosta, oikein hyvää lokakuuta sinnekin päin! .-3 Täytyypä käydä vilkuilemassa Alumiinipurjeveneen puolella. ,-)

Kiitos kommentista!