maanantai 31. heinäkuuta 2017

Edellisestä Veijarien...

...osasta on taas jo muutama viikko aikaa, ja mä en jostain syystä muistanut yhtään mitä olin viimeksi kirjoitellut. .-D Niin sitä sekoaa kun kirjoittaa ja pelaa ihan eri sukupolvissa, ehheh. Lukemaan voipi mennä.->

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Hellogoodbye - Here (In Your Arms) --- Fall Out Boy - Get Busy Living Or Get Busy Dying --- Backstreet Boys - I Want It That Way --- Anna Eriksson - Leikin Loppu --- George Michael - Faith --- One Direction - C'Mon C'Mon --- Happoradio - Unelmia Ja Toimistohommia --- The Pussycat Dolls - I Hate This Part --- The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man --- Automatic Eye - Semi-automatic Heart --- Anna Eriksson - Lintu --- Måns Zelmerlöw - Stand By --- Blue - All Rise

Aiemmat osat
Osa 104: Sadonkorjuun aika


Uutta koirasukupolvea odoteltiin jo kovasti, mutta ensin piti saada talouteen muuttanut Stella-susi kotiutumaan Veijareille tutustumaan kumppaniinsa Vampulaan. Vampulan iskä Vimpula tuntuu työntyvän aina Stellan seuraan, mitähän tästäkin seuraa.. .-D

Ravintolan ylläpitäminen aiheuttaa edelleen Armille päänvaivaa. Tontin edustalle oli ilmaantunut valtava määrä tuholaisia, joita Armi riensi vauhdilla myrkyttämään, torakoiden pyörimistä ravintolan alueella ei taatusti katsottaisi hyvällä... Armin onneksi paikalla kävi tuholaisepisodin aikana vain tuo pyjamamies joka ei ole niin tiukka hygienia-asioiden suhteen. .-D

Työntekijöiden pitäessä vapaapäivää pyysi Armi poikaansa Väinämöä avustamaan ravintolassa. Pukukoodi ei kuitenkaan tuntunut olevan Väinämöllä aivan hallussa miehen saapuessa tarjoilemaan urheilutamineissaan.

Huppista, kesken työpäivänsä Armi lennähti yhtäkkiä kotiin ja hänen mystiikka-uransa työtunnit yms. olivat ihan sekaisin. Hetkeä myöhemmin kaikki palaili ennalleen mutta yllätyin vähän kun aiemmin näin ei ole käynyt.

Ymh, en tiedä kuinka hyvä idea oli laittaa lintuhäkin kunnossapito laiskahkon Väinämön vastuulle. Mä oon vähän huolissani Redrama-papukaijan voinnista, häkissä ei näy ketään, ei kai Väinämö tässä siisti menehtyneen linnun jäännöksiä..? En kyllä muista että Redrama olisi kuollut mutta pelaamisesta on jo tovi niin oonhan hyvinkin saataanut unohtaa asian...

Viikatemies saapui noutamaan Vanilja-hauvaa. Koko perheellä oli siihen aikaan päivästä muita kiireitä eikä kukaan edes huomannut Vaniljan menehtymistä sillä hetkellä, mutta kun Vaniljaa ei illalla kuulunut ruokakulhon luokse alkoi perhe etsiä kadoksissa olevaa koiraa, joka sitten lopulta päätyi hautausmaalle.

Stella täällä tarkkailee muita edesmenneitä koirasukupolven jäseniä, tässä näyttäisi haamuilevan Minttu.


Jimin synttärit koittivat, ja ei voi muuta sanoa kuin että Sulevin geenit istuvat tiukassa, Jimi on aivan isänsä kopio. Söppänä pullaposki taapero onkin! <3

Armi päätyi lapsenlapsensa vakio-opettajaksi Mantan ollessa väsynyt ja Väinämön vältellessä isä-velvollisuuksiaan. Noh, eipä ensimmäisen lapsenlapsen hoitamisesta koitunut Armille vaivaa, mummeli oli enemmänkin innoissaan päästessään puuhastelemaan jälkikasvunsa kanssa.

Aah, Stellan ja Vampulan pennut ovat vihdoin syntyneet! Kuten aiemminkin uusi poikue nimettiin perijäkoiran kumppanin mukaan, joten arvatkaapa mikä mulle tuli Stellasta mieleen..? No Winx Club tietenkin. XD Syntyneen poikapennut saivat nimikseen Brandon ja Riven.

Pieni söpöilukuva Jimistä tähän väliin, eheh. .-3

Armin edesmenneen aviopuolison alienlapset olivat Armille yhtä läheisiä kuin biologiset lapsetkin, ja alienit sattuivat välillä poikkeamaan tervehtimaan Armia. Otto kertoi että hänelle ja Jasmiininkukalle oli syntynyt juuri kaksoset ja että Armi saisi halutessaan tulla mummoilemaan heidän asunnolleen aina kun halusi.

Bandon ja Riven tykkäsivät leikkiä keskenään, ja heti kun pentujen jalat alkoivat kunnolla kantaa kirmailivat nämä kaksi ympäri pihaa toisiaan jahdaten.

Brandonilla oli usein ongelma nälän kanssa, ja monet kerrat peli viestitteli etten muka pidä huolta talouden lemmikeistä, mur. Brandon saatiin onneksi syömään herkkupaloja vaikka ruokakulhon tarjonta ei vaativan pennun mieleen ollutkaan.

Väinämö tuntuu viimein ottavan isän roolinsa vakavasti, ja pikkuinen Jimi-poika oli innoissaan isän opettaessa tälle hauskaa lastenlorua.

Väinämö ja Manta olivat harkinneet toisen lapsen hankkimista jo jonkin aikaa, ja viimein kaksikko päätti ryhtyä toimeen. Saa nähdä miten pian Jimi saa leikkikaverin.

Jimi oli niin lahjakas piirtämisessä ja palikkatornien kokoamisessa kuin pieni taaperoikäinen lapsi vain voi olla!

Ruuanlaitto ei edelleenkään ole Mantan vahvuuksia, onneksi pitkään aikaan ei ole kuitenkaan syttynyt tulipaloja. Noh, kaikkien taitojen maksimoinnista haaveileva Manta saanee jossain vaiheessa aikaiseksi sellaisia herkkuannoksia että seinällä oleva ruuanlaittoaiheisen harrastustaulun voisi luulla kuuluvan hänelle. ,-)

Kauheeta, isillä oli tänään Viikatemieheen liittyvää vitsiä ja nyt mä vaan hymyilen näille Mr. Kuoleman vierailuille vaikka vakavana pitäisi olla! Armin aika on valitettavasti tullut täyteen ja Viikatemies saapui noutamaan Armia mukaansa.

Makuuhuoneessa oli vähän ahdasta, joten Hula-tyttöset joutuivat tanssahtelemaan sängyn toisella puolella.

Miten perhe selviää ilman Armia joka on aina ottanut suurimman vastuun kodin ja lastenhoidosta? Varsinkin nyt apu kelpaisi kun toinen vauva on tuloillaan.

Kysymys lukijoille:
Jimi?

Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Härreguud, minullahan on jäänyt Veijareita välistä! Pitää selvästikin tsempata :D Kumma tosiaan tuo Armin mystiikauran bugi, ei ole kyllä täälläkään sattunut tuollaista aiemmin :o Ja Jimillä on hienot harmaan silmät, tykkään <3 Tykkään kieltämättä myös tuosta perinteestäsi nimetä koiranpennut perijän kumppanin mukaan. Lähin vastaava käytäntö minkä muistan oli useita vuosia sitten LC Peytonissa jossa aina syntyneet lapset saivat nimensä siten, että nimen alkukirjain oli sama kuin perijän kumppanilla :D Voisi joskus itsekin kokeilla jotakin samankaltaista ;)

Mitenköhän perhe tosiaan pärjää ilman Armi-mummua? Pitänee kiiruhtaa sen seuraavan osan pariin ;D

Kasa kirjoitti...

Hyvin ootkin tsempannut, mitä nyt kattelin tuonne kommenttiosioon ilmestyneitä uusia kommentteja tältä päivältä. .-D Eipä minullakaan ole tuon yhden kerran jälkeen simit hyppineet kotiin kesken työpäivänsä, joten kyseessä ei ilmeisesti ole mikään maailmanluokan ongelma. Mä tykkään Jimin simmuista kans, tuo harmaa on tosiaan kiva. .-3 Lemmikeille on hauska keksiä nimiä erilaisten teemojen pohjalta, muutoin sit oonkin aina ihan pulassa kun pitäisi eläinpentuja nimetä. .--D Teemanimet voisi kyllä sopia ihan sim-vauvojenkin nimeämiseen, mulla on välillä ongelmia simlapsukaisten nimeämisessä jos käden ulottuvilla ei ole almanakkaa. Kiva kun jätit kommenttia, nähdään seuraavan osan kommenteissa! ,-D