sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kuusi vuotta...

...sitten  tapahtui jotain niinkin merkittävää kuin että minä, Kasa, julkaisin ensimmäisen blogitekstini tähän blogiin, ja nyt on perinteisen blogin synttäri/tilasto-postauksen aika!

Viimeisimmän vuoden aikana olen...
  • ...julkaissut 58 blogimerkintää (yht. 573). 
  • ...saanut 94 kommenttia (yht. 1089). 
  • ...saanut sivukatsontoja 7066 (yht. 40 514) 
Viime vuoteen verratessa lukemat ovat niin samanlaisia että ihan ihmetyttää miten tää on niin tasaista menoa. .-D Viime synttäreillä asettamani sivukatselulukematavoitekin (40 000) tuli yllätyksekseni ylitettyä. Koitetaanko ensi vuodeksi saada lukema nousemaan 50 000 asti vai onko tää kerrankin liian iso arvio? .-D

TOP 3 suosituimmat blogitekstit koko ajalta:
  1. Veijareiden osat (459 lukukertaa) 
  2. Oon jumittanut... (297 lukukertaa) 
  3. FlirttiStoori-fanficin osat (241 lukukertaa)
Blogin julkisten lukijoiden määrä (20) ei ole muuttunut viime vuodesta enkä juuri tätä lukemaa edes huomioi, sillä todennäköisesti näistä kahdestakymmenestä vain pari seuraa blogia aktiivisesti nykyään ja annankin enemmän arvoa niille lukijoille jotka jättävät käynnistään merkkejä kommenttiboksiin! Vaikka kirjoitankin itseäni varten tulee jotenkin hyödyllinen olo jos postaukseen saadaan yksikin kommentti. .-D Viimeisen vuoden aikana kommentoineet lukijat: Jade Essence, Ciesse, Fiku & Riina, iso KIITOS kommenttien jättämisestä. <3

Mainitaan nyt vielä jos joku ei vielä tähän mennessä huomannut että uudistin nyt synttäreiden kunniaksi vähän blogin ulkoasua pitkästä aikaa! Yläkuva tuli tehtyä vähän kiireessä koneen vammailun takia enkä tiedä miten pitkään kestän näitä sydämiä, mut olkoot nyt näin kunnes iskee tarve taas muokata. Sivupohjan lisäksi tarkkasilmäiset voivat havaita myös muita pienempiä muutoksia. ,-)

Mun tekisi mieli luvata aktiivisempaa postailua seuraavalle vuodelle, mut ehkä parempi etten tee sitä sillä aina kun lupaan tehdä jotain homma ei ainakaan toteudu. .--D Katellaan nyt miten tästä jatketaan taas eteenpäin.

Kysymys lukijoille:
Jeejee synttärit!

Vaihtoehto 1: Onnea blogi!
Vaihtoehto 2: Nääh..

3 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Hoo, onnea blogille xD
Oon ollu niin laiska taas näiden saralla, mut hei, kiva sivupohja :) mitä nyt puhelimesta näkee...

Jade Essence kirjoitti...

Yaas, myöhäiset synttärionnittelut täältäkin ;) Menee varmaan taas aikaa ennen kuin hoksaan kaikki muutokset, jos niitä kerran on useampia :D Ainakin sivupohjan lisäksi tuo välilehden "pikkukuva" (vai miksi sitä sanotaan) on muuttunut?

Kasa kirjoitti...

Riina: Kiitoksia! .-D Noh, onneksi tämmöisissä blogiasioissa laiskottelu ei maailmaa kaada niin mitäpä tuosta. .-D Kiitos!

Jade: Kiitos vaan. .-D Ei tässä mitään kiirettä, hoksaile vaan kaikessa rauhassa (eikä sinulle enää paljoa ole keksimättä kun huomasit jo tuon välilehdellä näkyvän minikuvan). Ehkä viimeistään tämän kommenttivastauksen lukiessasi huomaat jotain uutta. ,-)

Kiitos kommenteista! <3