perjantai 8. heinäkuuta 2016

Löysin vahingossa...

... Sepon blogin (en halua mainostaa sitä joten en linkkaa sitä tähän) ja vaikkei olla useaan vuoteen oltu kontaktissa oli siellä blogissa paljon tuttua asiaa vaikka Seppo sensuroidusti yrittääkin kirjoittaa. Tää on myös tavallaan syynä siihen et mäkin vaivauduin taas tänne kirjoittelemaan, koska mä oon aikoinaan ollut tosi kilpailuhenkinen/kateellinen kaveri: Saatoin suuttua jos kaveri sai mua paremman numeron sanakokeesta, ja kerran vauvana kadehdin Sepon piirtämistaitoja ja yritin väkisin piirtää samanlaisen talon kuin Seppo työhönsä ja olin tosi vihainen kun en osannut. XD Nyt sit Sepon blogia lukiessa tuli mieli panostaa omaan blogiin enemmän jotta olisin "parempi bloggaamisessa", voi kamala mun kanssa. .--D Vaikkei mun päivitystahti ole kovin kehuttavaa oon sentään tällä hetkellä aktiivisempi kuin Seppo, jonka blogi on ollut useamman kuukauden hiljaisena, joten edes jossain mielessä voin nyt olla ylpeä itsestäni. XD

Ärsyttää kun jo toisen kerran lyhyen aikavälin sisällä joku osa mussa haluaisi ottaa yhteyttä Seppoon, mut toisaalta en tiedä viitsiikö kun mä aikoinaan olin suurin syypää siihen että meidän välit meni poikki. En mä sitä tietenkään silloin tiedostanut, mut nyt vanhemmalla iällä näitä juttuja näkee erilaisesta näkökulmasta ja haluaisin selittää asian mutta toisaalta kun hiljaiseloon ja välttelyyn on jo tottunut niin kannattaako tässä mitään tehdä. Välillä vaan miettii miten eri tavalla asiat voisi olla jos oltaisi vielä väleissä, mitä jos kantaisin yhä sitä "paras kaveri" -nimikettä mitä Seppo blogissaan käytti puhuessaan jostakin toisesta.


I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I

Noni, vaikka Seppo nyt mua innoitti kirjoittamaan niin voitaisi ehkä puhua jostain muusta. Tällä viikolla olin perinnönjakotilaisuudessa pankissa. Isi luopui omaisuudestaan mummon perinnöstä muun muassa siitä syystä että perintöveroa ei tarvitse maksaa niin paljon kun rahaerät jaetaan useampaan osaan, joten me oltiin Fikun kanssa sit seuraavat perilliset isin osuuden kohdalla. Mua on jotenkin ahdistanut koko perintöasia, ja suorastaan ärsytti mennä sinne pankkiin kun oltiin Fikun kanssa säädetty aiempien perintöön liittyvien lomakkeiden kanssa ja nyt sit sai koko ajan pelätä että se pankinjohtaja ottaa asian esille vitsailumielessä, mut ei onneksi. Ajattelin että perinnönjakotilaisuus hoituisi niin että käydään laittamassa nimmari johonkin paperiin ja sit saa lähteä kotiin, mut isi sit varoitteli että homma voi kestää jopa kolme tuntia. Kyllähän se sit useamman tunnin kesti, johtuen siitä että pitkin tilaisuutta rupateltiin kaikkea turhaa. .-P Sai niitä nimmareitakin ahkerasti raapustella, kun kaikkien edunsaajien piti laittaa nimmarit jokaiseen paperiin ja se oli sit melkoinen sekamelska kun kaikki yhtä aikaa häselsi niiden papereiden kanssa.

Äskeiseen aiheeseen sopivasti liittyen löysin siivotessani yhden lukioaikaisen yhteiskuntaopin lakikurssin monisteen, jossa käsitellään juurikin perinnönjakoa, ja nyt joudun valitettavasti ottamaan sanani takaisin: Lupasin etten enää puhu Seposta, mutta Seppo liittyy tähän seuraavaan asiaan, joten... Käytiin toi kurssi yhdessä Fikun kanssa, ja mä ilmeisesti olin harjoitusmielessä laatinut Fikua varten pienen tehtävän, jonka tehtävänanto kuuluu näin:
"Jonna ja Joni ovat avioliitossa, mutta Jonna kuolee ja seuraavana päivänä Jonikin kuolee. Parilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta Jonilla on 2 tunnustettua lasta syrjiksien seurauksena. Jonnalla on kuitenkin sisaruksia: Sini ja Seppo. Jonna oli testamentannut omaisuutensa kokonaan Sepolle pätevällä testamentilla, koska Sini oli kerran lukenut hänen tekstiviestejään salaa. Jonnan varat: 20 000, velat: 50 000. Jonin varat: 30 000, velat 20 000. Miten perintö jaettiin?" 
En tiiä näkeekö tota ulkopuolinen hauskaksi, mut mua ja Fikua huvitti tota lukiessa juurikin nuo henkilöt jotka perustuvat irl-tuttuihin. .--D Fikun vastauksen mukaan Jonna ei voi jättää Siniä kokonaan perinnöttä, sillä Sinin teko ei ole tarpeeksi paha, ja Sini voi vaatia lakiosaa perinnöstä itselleen. Enpä olisi moista lakiosaa edes muistanut, hyvä kun tuli nyt kerrattua. XD

Fiku on tällä viikolla pyörinyt paljon kavereidensa luona, ja mä oon sit iltaisin toiminut kuskina juna-aseman ja kodin välillä kun ollaan isin kanssa lähdetty Fikua hakemaan. Kyllä, isin täytyy yhä tulla aina mukaan kun mä lähden ajamaan. XD Ajelu on sujunut pitkästä tauosta huolimatta ihan hyvin, mitä nyt risteyksissä mulla on välillä kummallinen toimintajärjestys: saatan lähteä kääntymään ja laittaa vilkun päälle vasta sitten, että näin hyvin olen ennakoitavissa muulle liikenteelle.. Eipä tuolla onneksi iltaisin ole juuri muuta liikennettä, ettei taakse edes kerry pahemmin jonoa niin kuin tavallisesti mun ajaessa. .-D En edes enää sammuttele autoa vahingossa, paitsi peruuttaessa mutta sitä ei lasketa koska kaikki peruuttamiseen liittyvä tapahtuu mun kohdalla oudosti. .--D

Mun on vielä pakko esitellä viikko sitten saapunut uusin Wii-pelimme: Let's Sing 2016, jota nyt on tullut oikeestaan koko viikko lauleltua. Peli sisältää pääosin uudempia hittejä, joista huomasin olevani ihmeen hyvin kartalla kun kuuntelin joskus vuosi sitten NRJ:tä. Meillä on toinenkin Let's Sing -sarjan peli, ja jostain syystä tähän uuteen peliin oli laitettu kolme samaa laulua mitä en oikein ymmärtänyt..

Muutama lempparini ton pelin laulettavista kappaleista:

♫ John Legend - All Of Me
♫ Queen - Don't Stop Me Now
♫ Mark Ronson ft. Bruno Mars - Uptown Funk
♫ James Blunt - You're Beautiful
♫ Olly Murs ft. Demi Lovato - Up


Nyt mun on pakko jo päästä pelaamaan simssiä, oon bloggeriasioita (muitakin kuin tää postaus) hoidellut jo useamman tunnin ajan ja alkaa vähitellen kyllästyttää, joten tauko on paikallaan. Katellaan mitä heinäkuu tuo tullessaan! Loppumusaksi Enriqueta:


Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Seppo
Vaihtoehto 2: Sippo

Ei kommentteja: