torstai 22. toukokuuta 2014

Taas postailuväliä...

...on tullut viikon verran yksinkertaisesti siitä syystä ettei mua hirveesti nykyään innosta bloggaaminen. Ajatus siitä että mun pitäisi tulla postaamaan on ahdistanut koko viikon, ja olen lykännyt kirjoittamaan tulemista, mut nyt on parempi hoitaa tää alta pois niin saan mielenrauhan pariksi päiväksi. En oikeen tiedä mikä on vikana, kun nykyään melkein kaikki vapaa-ajan projektit tuntuu enemmän ahdistavilta kuin mukavilta. En jaksa tehdä mitään, ja sit vaan istun tylsistyksissäni koko illan koneella tekemättä mikään, eikä sekään kovin mukavaa ole. Onkohan tää merkki siitä että mulla on liikaa noita vapaa-ajan projekteja ja pitäisi suosiolla jättää jotkin kokonaan taka-alalle ja keskittää huomio niihin mitkä oikeesti kiinnostaa? Saisi ainakin mahdollisesti enemmän aikaan tällöin. Noh, eiköhän kiinnostus bloggaamiseen palaa taas viimeistään ensi syksynä, kun jätän blogin kesätauolle loman ajaksi. .-)

Mä oon viime aikoina lintsannut tosi usein koulusta, melkein joka viikko jättäydyn ainakin yhdeltä tunnilta pois. .-P Syy ei ole laiskuus vaan pelko. Nykyään tuntuu yhä useammin että pakenen vaikeita asioita jättäytymällä niistä kokonaan pois, mikä sinänsä on tosi typerää, varsinkaan kun tiedossa oleva juttu ei edes ole mikään maailman kamalin. En vaan halua poistua mukavuusalueelta.. En oo jäänyt lintsaamisesta kertaakaan kiinni, mut silti se ahdistaa mua nyt, sillä vaikeampaa tulee vaan ensi vuonna kun samoja hommia jatketaan ja mä en ole mitään edes aloittanut. Harmittaa etten pyytänyt aiemmin apua, sillä silloin avunpyytäminen ei olisi edes ollut niin noloa kuin nyt. Oon muutenkin koko tän viimeisen jakson hoitanut kouluhommat jotenki ihan puoliteholla, enkä ole tainnut mitään tehtävää saada 100% valmiiksi. Mulla lojuu yhä tekemättömiä tehtäviä joiden deadline on ollut yli kuukausi sitten. Mietin pitäisikö tehdä niitä vai onko sillä enää väliä. Huomenna on koe johon en ole yhtään lukenut, ei varmaan tule hyvin menemään.. En jotenkin jaksa välittää.


Tää biisi on tsempannu mua viime päivinä ja auttanut jaksamaan. <23 AJ on ihana, vaikkei pitänytkään lupaustaan ja mä kastuin eilen kotimatkalla kun en jaksanut ottaa tihkusateen takia sateenvarjoa repusta.

Mut sit positiivisempiin asioihin: kesäloma alkaa pian! Täällä koulussa mua inhottaa kun asioista ei infota selkeästi. Olin pitkään luullut että loma alkaa 28. päivä, mutta maanantaina saatiin kuulla että meillä loma alkaakin jo 27. päivä, kun tuolloin keskiviikkona on vaan valmistuvien tultava juhliin eikä sinne mahdu muita. .-D Mä tosin aattelin pakata tarvittavat kamat mukaan jo ens maanantaina ja häipätä vielä yhtä päivää aikasemmin lomille, sillä syystä x mun ei ole järkeä olla siellä tunnilla tuolloin. Toisaalta sit taas lintsaisin, mut... On kyllä ollut kivasti lämpäasteita ja välillä se on jopa turhauttanut koulun atk-luokissa, mut ihanaa vaan kun on lämmintä, tuntuukin ihan kesältä. <23 Harmittaa kyllä kun jätin mun ainoat shortsit kotiin, nyt sitte oon saanut paistua ylipukeutuneena liikuskellessani. .-D Mut ei tää mun asunto ainakaan oo kovin kuuma ollut, syksymmällä oli paljon tukalampaa. Aurinko ja vihreys houkuttelis käväisemään ulkona mut en jaksa vaihtaa vaatteita ulosmenoa varten. .-D Ah, ootan kyllä kesää mut siitä lisää seuraavassa postauksessa jonka aion vielä ennen lomalle häippäämistä julkaista.

Että sellaista kuuluu mun viikkoon. Ja ei mulla oikeesti mitään hätää ole vaikka toi alkupään teksi oli vähän masentavaa. Ens viikolla loman alkaessa aion unohtaa kaikki koulumoskat ja murehtia niitä vasta sit ens syksynä. .-D Nyt sit tosiaan vietän tän viikonlopun täällä asunnolla. Tarkoitus olis vähän siistiä paikkoja ja kattoa mitä lähtee roudaamaan mukaan lomaksi kotiin. Suurimman osan tavaroista aion kyllä jättää tänne, sillä asunnon saa pitää kesäloman aikana puolikkaalla vuokralla hallussa vaikkei siellä itse olisikaan. Pitäis myös ehtiä syödä kaikki pilaantuva, saa nähdä joudunko ahmimispuuhiin. .-D Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä viimeisiin koetuksiin ennen loman alkua!


Mulla on outo kiintymys tähän 
biisin tällä hetkellä, mmm.. .-o

Kysymys lukijoille:
SYÖMÄÄN
Vaihtoehto 1: Ah nam
Vaihtoehto 2: .-P

4 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Noi pakolliset velvoitteet on ihan kukkia. .--s Pitäisi tehdä jotain, mikä ei huvita. Sit vaan laiskottelee ja jättää homman päivän loppuun. Illalla sit tuumailee, että enpä tänään ehtinyt, mutta teen sitten huomenna. Sama kierre jatkuu. .--D Mä en oo keksiny tumppiin mitään viisasta viime aikoina. .-s Toi on pahinta, kun on jotain tekemistä, mutta ennemmin tylsistyy kuin tekee sen. .-(

Suosittelen, että teet vain sitä, mikä oikeasti kiinnostaa. Tylsyyteen on monta syytä, mutta tylsistä projekteista harvemmin oppii mitään uutta, eikä se tuskin kehitäkään sua sellaiseen suuntaan ihmisenä, joksi haluat tulla. Mullakin on oikeastaan suunnitelmia, mitä haluaisin tehdä, mutta en saa vain aikaiseksi aloittaa niitä. .--D

Toi amis, yleinen laiskuus ja tyhmät ihmiset ovat tuhonneet sutkin. .-( Mukavuusalue on ihan kukka. Jos sieltä kuitenkin poistuu, voi löytää ihan uusia puolia itsestään. .-) Eikä koskaan ole liian myöhäistä pyytää apua. Jos venaat vielä pidempään, sit ei ainakaan viitti enää. Et sä ole tuolla koulussa sitä varten, että osaisit jo kaiken, vaan olet tullut sinne oppimaan lisää. .-) Eikä se haittaa, vaikka ei osaa. Kun tekee jotain, mitä ei osaa, oppii kaikista eniten. .-) Tuskin ne opet välittää, vaikka kaikkia tehtäviä ei palauta. Teet vaan jatkossa kaikki heti. .-) Ja ehdit vielä lukea siihen kokeeseenkin. .-)

Clouds on kyllä kannustava. .-) Harmi että AJ jätti sut silti sateeseen. .-D Noita kotiinpaluita ehtii vielä miettiä. .-) Voimia seuraavan postauksen kirjoitteluun! .->

Kasa kirjoitti...

Juuri kuvailemallasi tavallahan se aina menee. Mä oon oikeestaan luistanut noista tehtävistä usein sen takia, ettei noppa ole arponut mulle koulujuttujen tekemistä. .-DD Ja sit kun se kerran luvan ois antanu ni en jaksanu tehdä.. .-D Sit koulussa välillä mietin että voisin jotain tehdä välkällä mut ei sit jaksa. .-D Teet tumppiin sitten jotain kun keksit. .-) Jotenkin tällä hetkellä ei kiinnostaisi mikään, että joutuisin lopettamaan kaiken muttaa.. kai nyt edes jokin juttu kiinnostaisi. .-D

Lukion neljän vuoden löysä kurssimäärä mut oikeestaan jo laiskisti, mut nyt tää on kyllä pahentunut. Tekemistä on vähän ja sit ei ees niitä jaksa enää tehdä. Täytyy ens vuonna alottaa ahkerammalla asenteella. .-) Jotain viestiä tolle opelle kai pitäisi laittaa mut en tiiä viittinkö.. Onneksi osa tehtävistä tehtiin paritöinä ni sain ees parin tunnin tehtävät valmiiksi kun pari osasi niin hyvin. .---D Mut nyt sit joudun varmaan tekemään sekä omat että parin tehtävät jos aion tehdä noita joitain tehtäviä vielä, vaikka toisaalta ei oikein huvita. Mieluummin ryhdyn tuohon että teen jatkossa kaiken heti. .-D Niihän kokeeseen ehtis lukea jos jaksaisi. Saa siinä kokeessa käyttää nettiä mut tuskin silti osaan, enhän niitä tuntitehtäviäkään osannut..

AJ on petturi mut ihana silti. .--D <23 Seuraava postaus on varmaan kivempi kirjottaa kun aihe on kiva. ,-)

Riina kirjoitti...

Mullekin joskus bloggaaminen ja kirjoittaminen tuntuu enemmän työltä, kun harrastukselta. Sit mä vaan pidän tauon, ja aloitan kun jaksaa innostua edes hieman enemmän.

Pitäis vaan rohkeesti poistua mukavuusalueelta, voit yllättyä positiivisesti ;)
Vaikka vaikeuksia pakoon meneminen onkin aina houkuttelevampaa...

tsemppiä kuitenkin, e enää oo pitkästi koulua :)

Kasa kirjoitti...

Niin, tauko yleensä auttaa tollasissa tilanteissa, ja sit kun taas alkaa kirjottaa huomaakin että se on kivempaa kuin muisteli. .-D Pakeneminen on kyllä niin mieluisampi toimintatapa mulle, vaikka oon kyllä vähän rohkeammaksi uusien juttujen kokeilussa tullut. Nyt vaan toi lintsaaminen jotenkin karkasi hallinnasta. .-P Mut täytyy yrittää laajentaa mukavuusaluetta. .-) Ja kiitos, koulua ei tosiaan ole enää paljon jäljellä!!