keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Miten matikka...

... voikaan olla niin vaikeasti ymmärrettävää? .-P Aloittelin eilen matikan ekan kurssin kirjan pläräämistä, ja varmaan puolet asioita on mulle ihan vieraita, vaikka niiden ehkä pitäisi olla hallussa, helpoimpia juttuja kun ovat (olevinaan). 


Yo-kokeet tosiaan lähestyy päivä päivältä. Onhan tässä vielä melkein pari viikkoa aikaa lukea, mut tiedän jo nyt, etten todellakaan ehdi kaikkea kerrata. .-P Sit kaiken lisäksi kirjoitan nyt kolme ainetta, joten lukemista on reilusti enemmän kuin aiemmilla kerroilla, jolloin on tarvinnut valmistautua vain yhteen kokeeseen. Toisaalta nyt on lukuloma, joten ei muita koulun kursseja ole nyt vaivana, ja saa nukuttua hyvin ym. .-D Oon kyllä aika epäileväinen ton matikan kanssa, kokeesta täytyisi tulla tosi helppo, jotta mulla olisi läpipääsymahdollisuuksia. Toisaalta hallitsen melko hyvin syventävien kurssien asiat, joista yleensä yo:ssa kysellään helppoja juttuja, joten toivoa saattaa olla.. .-D Kaikki riippuu oikeastaan siitä, tuleeko kahteen ekaan tehtävään helppoja tehtäviä. Bilsan kanssa menee sit paremmin, oon melko hyvin perillä 1-2 ja 4-5 kurssien asioista, ja tänään jo vähän aloittelin kolmoskurssin kirjan lukemista. Ja äikkään ei tarvii lukea ollenkaan, esseekoe tuntuu sinänsä melko hepolta. .-)

Yo-kokeiden lisäksi murheita ja stressiä aiheuttaa myös ne suorittamattomat tetit.. Kuten arvelinkin, opo unohti soitella niihin paikkoihin, joita mietittiin silloin pari viikkoa sitten yhdessä, ja se lupasi ottaa niihin yhteyttä, mut ei oo ainakaan mulle ilmoitellut mitään.. Että pitäisi sille laittaa viestiä ja kysellä, onko mitään tet-paikkaa tiedossa mutta en vielä raaski, vasta loppuviikosta, ettei tälle viikolle ainakaan tule mitään järkättyä mitään. .-D Noh, ainakin noissa tettailuissa tulisi harjoiteltua julkisilla matkustamista ja vieraassa kaupungissa liikkumista itsenäisesti, kun olis noita pääsykokeita tuossa keväämmällä mahdollisesti edessä. .-P Katselinkin jo Metropolian käsikirjoitus-koulutukseen liittyviä ennakkotehtäviä, ja vaikuttivat ihan kivoilta, jos ne sais tehtyä ja lähetettyä ajoissa.. Kivoja aiheita osui noihin tämän vuoden ennakkotehtäviin, en tosin ole vielä yhtään miettinyt, mistä kirjoittaisin missäkin tehtävässä. .-P

Sit ihan yleinen huoli tulevaisuudesta on ollut mielessä. Epäilen jatkuvasti, onko jatko-opintosuunnitelmani sittenkään sellaisia, joita todella haluaisin. Tuntuu myös todella epätodennäköiseltä, että oikeasti pääsisin jonnekin opiskelupaikkaan. Noissa mun valinnoissa monesta hakijasta vain muutama pääsee sisään, enkä oikein usko olevani kykenevä olemaan heidän joukossaan. Tällä hetkellä tekisi vain mieli käpertyä loppukevääksi ämpän kanssa peiton alle ja nukkua siellä kesään asti. En koe olevani tarpeeksi kypsä muuttamaan pois kotoa, mutta jatko-opintojen kannalta se on melkeinpä välttämätöntä, ellen halua tuhlata kaikkia rahojani ja puolta päivää koulumatkoihin.. No, saa nähdä, mihin elämä minut tulee johdattamaan. Koitan nyt kuitenkin keskittää voimavarani noihin yo-kokeisiin, ja vasta niiden jälkeen miettiä noita muita juttuja tarkemmin.

No juu, sitten jotain vähän mukavampaa tähän loppuun vielä, ennen kuin palaan ympäristötehknologian pariin. Vanhoja matikan muistiinpanoja selatessani bongailin aika paljon vanhoja piirustuksiani, joita tylsien tuntien viihdykkeeksi oli tullut piirrettyä joskus aikoinaan. .-D Nykyään piirtelylle ei ole paljoakaan jäänyt aikaa, sillä ton uuden open kanssa työskennellään jatkuvasti muistiinpanoja tehden, jolloin piirtelylle ei jää edes aikaa. .-D Nyt keräsinkin jonkinlaisen kollaasin piirustuksistani koulupapereideni reunoilta:


Tuossa on kuvia parilta edelliseltä vuodelta, ja mukana on myös ihan tuoreita eilisiä töherryksiä. .-D En ole mikään mestaripiirtäjä, ja tähänkin keräsin vain niitä "harvoja onnistuneita" kuvia. En oikein tiedä, millaiseksi piirtämistyyliäni kuvailisin. Me piirrettiin kutosella kuviksessa mangaa, ja piirtämistäni ihmisistä on selvästi havaittavissa jonkinsortin "mangamaisuus", mutta jotain omaa olen kuitenkin noihin lisännyt. .-D Aloin tässä miettiä, että voisin ehkä mahdollisesti julkaista tekemiäni sarjakuvia täällä, mutta en tiedä. Kiinnostaisiko ketään? .-D Täytyisi kyllä vähän sensuroida niitä, seikkailen niissä nimittäin mukana itse, joten nimet täytyisi ainakin muuttaa. .-D Mietin myös, että voisin ehkä piirtää jonkun kivan kuvan sivupohjani taustaksi, jolloin saisin blogista entistäkin omani näköisemmän, mutta saa nyt nähdä, saanko mitään mestariteosta aikaan. .-D

Huppista hui, tuli aika pitkä aika vietettyä koneella, täytyy loppupäivä opiskella ahkerammin. .-s Postailen vielä varmaan ainakin yhden kerran ennen yo-kokeita, joten pysykää kuulolla/kirjoilla. Vai mikä sana tähän sopisi? .-D



Kysymys lukijoille:
Olisitko innokas lukemaan tekemiäni sarjakuvia?
Vaihtoehto 1: Joo!
Vaihtoehto 2: Ei kiinnosta .-P

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

Mua ainakin kiinnostaisi lukea sarjiksia =D Ja jaan tuntemuksesi ton matikan suhteen... Voimia sulle sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Laitatko kuvaa itestäs koskaan?

Kasa kirjoitti...

A N N A: Hitsit, vähän selailtuani noita sarjiksia aloin tulla katumpäälle niiden esittelyn suhteen, mutta katsotaan nyt. .-D Yh, paljon hommailtavaa tuon matikan kanssa tulee kyllä olemaan. .-P Kiitos!

Anonyymi: Ehkä, ehkä en. Mikä siinä naaman näkemisessä niin kiinnostavaa on? .-D