tiistai 12. helmikuuta 2013

Lukulomasta huolimatta...

...saan ravata koululla melkeen joka toinen päivä. Laitoin opolle viestiä, että en ole käynyt vielä yhdessäkään tetissä (ja niitä pitäisi maaliskuun loppuun mennessä olla käytynä 3) ja se pyysi mua käymään.. Ei sentään ihan turha reissu sen takia tule, huomasin, että tälle päivälle oli muutenkin abeille jotain ohjelmaa. .-D Kiva jos en ois tajunnu ja ois jääny tulematta.. Nyt tässä sit pitää puol tuntia ootella ennen mun opokeskustelu-ajan alkamista, ja yrittää olla jännittämättä turhaan. Mä kyllä ihmettelen, että toi opo niin rauhallisesti vaan vastasi mun viestiin, että "tule käymään, kyllä me sinulle jotain keksitään", vaikka mä oisin kyllä ansainnut jotain nipotusta siitä, että olen jättänyt tet-hommani kokonaan suorittamatta näiden neljän vuoden aikana. .-D

En vaan ole yhtään mielissäni noista teteistä, koska matkat tulee hirmu kalliiksi ja sit en kuitenkaan löytäisi yksinäni vieraassa kesossa oikeaan paikkaan ja muuta pelottavaa. .-s Mut ei auta, opo ilmoitti, ettei noita pysty korvaamaan mitenkään, että nyt noi tetit ois sit kärsittävä. Joo, ja voisin ottaa uuden asenteen niiden kanssa, tällä mielellä koko homma varmaan menee pilalle. .-D Jos lukaisis jonkun blogimerkinnän tässä ootellessa, sais ajatukset muualle..

Hmm, kello on kymmentä yli sovitun tapaamisajan, mutta opo vaan keskustelee tuolla jonkun muun kanssa. >.-o Pitäiskö olla epäkohtelijas ja mennä keskeyttämään ne, vai venata vielä ja pahimmassa tapauksessa missata koko opokeskustelu, jolloin aika pitäisi varata uudestaan.. Jaahas, no nyt noi lopettikin juttelun, let's go..

_______________________

Hmhp. Meillä meni opon kanssa puolet ajasta siinä, kun kateltiin mun jatko-opintosuunnitelmaa ja täydennettiin sitä. .-D Aina opo jaksaakin huomautella, että valitsemani hakukohteet ovat ehkä liian haastavia ja muuta masentavaa.. Lisäiltiin jokunen amis-haku sinne listaan, että mun täytyy taas sitäkin päivtellä, puuh.. No niitä tettejä saatiin alustavasti suunniteltua, ja opo lupasi ottaa yhteyttä niihin oppilaitoksiin ym. Ekat tetit olis ens viikolla, jos niissä kouluissa ei ole hiihtolomaa ensi viikolla. Voiku olis, en yhtään tykkäisi mennä. .-/ En ole koskaan matkustanut yksin junalla, mut kai sekin on sit viimein koettava. Isi nimittäin ei varmaankaan ehdi lähteä kyyditsemään minnekään Lahteen tai Tampereelle. Mut ainakaan tällä viikolla ei ole vielä mitään, että nautitaan nyt vielä lukuloman vapaudesta ennen noita tettejä.. Sentään nyt sain aluille nuo tet-suunnitelmat, ja parhaimmasa tapauksessa saan kaikki hoidettua ennen seuraavia kirjoituksia pois alta. .-) Opo sit kuitenkin taas unohtaa ottaa yhteyttä niihin kouluihin, ei ois eka kerta..

Mut kun mulla on tässä tätä aikaa loppu päivä, niin voinkin bloggailla kaikessa rauhassa, jätin tarkoituksella koulukirjatkin kotiin, ettei voisi opiskella. .-D Kerronpa vaikka siitä viime viikolla olleesta äidinkielen tekstitaidon kokeesta. Koe oli tosiaan tällainen. Parin edellisen vuoden tekstitaidon kokeita katellessa olin vähän huolissani siitä, miten koe tulisi menemään, mut tuossa oli ihan kiva teema ja pääsin siihen hyvin mukaan, paremmin mitä esim. syksyn tekstitaidon kokeen urheilu-teemaan. Eihän tossa tekstitaidossa oo tarkoitus omia mielipiteitä kertoa, ettei se yleistietämys välttämätöntä olisi, mut toi koe vaikutti heti ensisilmäykseltä ihan mukavalta. .-> Vastasin 2, 3 ja 4 tehtäviin. Ekaa essettä teinkin melkein sen kolme tuntia, ja siinä sitten pieni paniikkikin ehti iskeä, kun ajattelin, etten ehdi millään tehdä kaikkia. Toka työ valmistui sit alle tunnissa, ja vikaa tehtävää varten jäi sit niinkin paljon aikaa, että ehdin melko lösöillen sitä tehdä ja jopa syödä vähän eväitä. .-D Tällä kertaa ehdin jopa saada kokeen valmiiksi, ja lähdin jo kymmenen minuuttia ennen koeajan päättymistä pois. .-D En taas oikeen osaa arvella numeroa, noita esseitä tehdessä tuntui menevän ihan hyvin, mut kokeen jälkeen taas iski joku epävarmuus, mut luulisin pääseväni läpi, en mä niin kökkö kirjoittaja voi olla. .-D Yritin aiheessakin pysyä, se on mulle välillä vaikeeta.. No mut sit on vielä se varsinainen esseekoe myöhemmin, että siitäkin tulee pisteitä. .-)

Kohta voisin käydä bilsan opelta kyselemässä koetta, wilmassa näkyi, että siitä olisi kasi tullut. .-> Sain kohotettua bilsan keskiarvonkin kasiin nyt, aiemmin se on ollut seiska. .-D Muutenkin toi edellinen koeviikko meni ihan hyvin, sain matikan ja yhteiskuntaopin kokeista ysit! Wou, tollaista ei olekaan sattunutkaan ennen. .-D Mut sit matikan kertauskurssi meni vähän huonommin, numeroksi tuli 4½.. Kiva tässä näin vähän ennen kirjoituksia havaita ettei osaakaan aineesta paljon mitään. x-D Että ton matikan kanssa saa kyllä taistella läpipääsystä. .-x Kaikki on kiinni siitä, tuleeko kahdeksi ekaksi tehtäväksi mulle helppoja asioita kysymyksiin, muuten olen pulassa. N. kahdellatoista pisteellä pääsisi läpi, eli jos kaksi ekaa tehtävää sais tehtyä virheettömästi, olis läpipääsy mahdollinen. .-D Onneksi noihin kirjoituksiin on vielä kuukausi aikaa, en kyllä varmaan silti ehdi kaikkea lukemaan. .-P

Multa alkaa taas kaikki sanomisen arvoinen loppua, joten alan varmaan lopetella tätä postausta. Katellaan, mitä tekemistä keksin sitten loppupäiväksi.. Fikulla on onneksi koulua tänään vaan yhteen asti, joten ei puol kolmeen asti tarvii kotiinpääsyä venata. .-) No juu, alan tästä lähteä, katellaan, milloin on aikaa postailla. Tai aikaahan mulla nyt olisi, mutta kotona hengatessa ei yleensä kovin paljoa tapahdu mitään, mistä postausta voisi vääntää. .-D No onko muka joskus muulloin ollut kunnon postausaiheita? .-D Mutmut, nyt häivyn.


Kysymys lukijoille:
Saatko usein kokeista ysejä??
Vaihtoehto 1: Melkeen aina
Vaihtoehto 2: Harvemmin..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä varmasti läpi pääsit tosta äikän tekstitaidosta, sen verran hyvin kuitenki osaat kirjottaa:) Itellä kyllä jännittäis ihan hirveesti mennä kirjotuksiin ja tulis kauhee paniikki ettei ehdi kirjottaa kaikkea:))Onneksi mulla niihin on kuiteski aikaa vielä yli vuosi kun olen vasta ykkösellä:)Mutta onnea sitte loppuihin kirjotuksiin, kyllä ne hyvin menee!:D

Jade Essence kirjoitti...

Hyvä että siun opo sentään tajusi ottaa siut vastaan, peukkuja sinne sen tetin kanssa :)
Hauska kuulla että tuo äidinkielen tekstitaito meni ilmeisesti ihan mukavasti sinulle. Itselläni oli tänään historian koe, meinasi tulla hieman kiire sen kanssa, kun vielä viimeisillä hetkillä aloittaa kirjoittamaan viimeisen esseetehtävän vastausta - tuli sellainen fiilis että happi loppuu ja bussi jättää, mutta ei sitten kuitenkaan jättänyt :D

Kivaa että siun koeviikkosi vaikuttaa menneen hyvin. Ysejä ja kaseja, hyvä Kasa :D Antaa piristystä meidän muidenkin kokeiden kanssa pakertavien päivään, itselläni olisi huomenna se matematiikka... Ai niin, siihen voisi kai vielä lukeakin vähän lisää kun vielä ehdin.

anna kirjoitti...

Toivottavasti saat TET-juttusi järjestykseen =( Ja paljon tsemppiä ja onnea vielä jäljellä oleviin kirjoituksiin! =)

Kasa kirjoitti...

Aw, te ootte ihania kun mua kannustatte! ♥

Anonyymi: Toivotaan. .-) Aikaisemmista kirjoituskokemuksista on kyllä ollut selvää hyötyä, että se ainakin auttoi. .-) Mäkin jännitin viime vuonna ollutta ekaa yo-koetta ihan hirmuna, mut nyt alkaa mennä jo ihan rutiinilla toi yo-kokeisiin meno, enkä enää jännitä niitä. .-) Mä jopa jollain oudolla tavalla viihdyn siellä kirjoitussalissa. .-D Jännitän pahemmin ihan noita tavallaisia kurssikokeita. .---D Sulla onkin vielä hyvin aikaa kirjoituksiin, ettei niitä kannata vielä edes miettiä. Ehdit oppia vielä paljon ennen niitä ja hommat muuttuu varmasti entistä selkeämmiksi yo-kokeiden lähestyessä. .-) Kiitos, toivotaan! .-D

Jade Essence: Juup, vaikka se usein unohteleekin asioita, niin ei sentään mun tapaamista ollut unohtanut. .-D Kiitos, tällä hetkellä menen aina sydän pamppaillen wilmaan kun pelkään, että opo on saanut mulle tet-paikan. Kaduttaa, että lupauduin käymään teteissä hiihtolomalla ja nyt toivon, että opo unohtaisi koko homman ja sit loman jälkeen laittasin sille taas viestiä.. .-D Juu, ihan mukavasti meni tuo teksitaidon koe. .-) Voi ei, tuo on kauheeta, kun koeaika meinaa loppua ja sit saa vielä bussiin ehtimisestäkin stressata. .-( Onneksi et jäänyt kyydistä! Meidän lukiossa kokeet pidetään heti aamusta, ettei sieltä lähdön kanssa tule kiire, mutta ajoissa paikalle ehtiminen onkin sitten toinen juttu. .-D Jep, yllätyin kyllä positiivisesti hyvistä numeroista. .--) Kivaa, jos menestymiseni piristi sinua. .-D Ite aina oon kateellinen toisten hyvistä numeroista ja pottuan omaa osaamattomuuttani. x-D Toivottavasti sinunkin kokeesi menivät/menevät hyvin!

A N N A: Joo, sitä mäkin toivon. .-D Kiitos kiitos. .--)

Tähän loppuun viskon vielä linkin minulle ennen kuulemattomaan Hurtsin biisiin, jonka musapalkistani bongasin. .-D En ees tiennyt, että niiltä on uusia biisejä tullut!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UPo1_wDE_BY#!