maanantai 27. maaliskuuta 2017

Nyt kun...

....synttäri- ja KS-postaukset on julkaistu pois alta niin mahtuu taas välillä laittamaan Veijareillekin jatkoa. ,-)

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Metro Station - Seventeen Forever --- Marco Mengoni - Una Parola --- Automatic Eye - Die, Honey, Die! --- Simple Plan - Gone Too Soon --- Ismael Garcia - Seguiré Luchando --- Backstreet Boys ft. Pitbull - Helpless --- Anna Eriksson - Juliet Ja Joonatan --- Joe Jonas - Sorry --- Måns Zelmerlöw - Let It Burn --- Hurts - Kaleidoscope --- Simple Plan - Thank You --- We The Kings - From Here To Mars --- Enrique Iglesias - Be With You --- Maroon 5 - Payphone --- Basim - Cliche Love Song --- The Script - Dead Man Walking

Aiemmat osat
Osa 101: Uusi nainen talossa



Vaikka Laila uskoi löytäneensä unelmiensa miehen Rainesta, ei nainen maltaanut lopettaa yhteydenpitoa vanhojen rakastettujensa kanssa. Ja mikään ei tietenkään pidätellyt naista flirttailemasta uusillekin tuttavuuksille... Väinämö seurasi Lailan miesten pyöritystä ihmeissään, hänestä ei missään nimessä olisi moiseen touhuun.


Väinämö halusi näyttää rakastavansa Mantaa aidosti, ja varmistaakseen että nainen olisi vain häntä varten Väinämö päätti ottaa ison askeleen ja kosia rakastettuaan. Manta yllättyi Väinämön eleestä, mutta se ei estänyt naista pujottamasta sormusta sormeen. Väinämön liikutuskyyneleet saivat miehen silmät säihkymään kilpaa sormuksen timantin kanssa.


Alienkolmoset valmistuivat yliopistolta, ja puoli vuotta myöhemmin myös Väinämö oli valmis jättämään kampusasunnon taakseen ja suuntaamaan kohti uusia seikkailuja ja perijätontin velvollisuuksia.

Väinämö riensi kotiin päästyään vaihtamaan vaatteet, ja sen jälkeen mies istahti tietokoneelle selaamaan vapaana olevia työpaikkoja siltä varalta että tarjolla olisi jotain urheiluun liittyvää.
"No mutta, näkevätkö vanhat silmäni oikein", Väinämön taakse ilmestynyt Armi huudahti poikansa nähdessään.

Väinämö sulki nopeasti selaimen ja antautui äitinsä tervetulohaliin.
"Kuinkas sinä niin hiljaa hipsit sisälle, etkä tullut minua tervehtimään! Ja etkös sinä mennyt vastiäkään kihloihinkin, eikö tulevan morsiamesikin pitäisi muuttaa tänne?" Armi pommitti Väinämöä kysymyksillä.
"Vastahan minä tulin kotiin... Soitan kyllä Mantalle pian", Väinämö lupasi.

Väinämö päätti käydä tervehtimässä myös perheen nelijalkaisia jäseniä. Vaniljan ja Vimpulan pennut olivat kasvaneet huimasti sitten viime näkemän, ja koirakolmikosta oli yllätysyllätys kasvanut äitinsä kopioita karvoituskuvioinniltaan.

Kuntoilua koko ikänsä harrastanut Armi on varsin hyvässä vireessä vielä vanhuksenakin. Armi sai usein lenkkiseuraa koirista, ja myös eläimet tykkäsivät tavallista toiminnallisemmista ulkoilutuokioista.

Illan pimetessä Väinämö päätti lopulta kutsua kihlattunsa kylään. Ulkona tihutti vettä, joten Väinämö ehdotti että he menisivät autotalliin sadetta pitämään. Olihan sisällekin voinut mennä, mutta Väinämö pelkäsi Armin tykittävän heti Mantaa kysymyspommeilla jolloin kahdenkeskisestä ajasta olisi turha haaveilla.

"Mitäpä jos ajaisimme asunnollesi hakemaan tavaroitasi ja muuttaisit luokseni tänne?" Väinämö päätto ehdottaa yhteenmuuttoa.
"Odotinkin tuota, ja matkalaukkuni odottaa jo valmiiksi pakattuna asuntoni eteisessä", Manta vastasi ja nojautui suukottamaan kihlattuaan. Vaikka matkan määränpää oli päätetty jäi kaksikko silti viettämään aikaa liikkumattomaan autoon niin että ikkunalasit ehtivät huurtua sisäpuolelta.

Aamulla Manta havahtui hereille vieraassa makuuhuoneessa. Hänen vieressään oleva sänkypaikka oli tyhjä, mutta lakanoissa oli selkeä Väinämön tuoksu, joten hän ei voinut olla kaukana. Manta laski jalkansa lattialle ja älähti pienesti lyötyään varpaansa matkalaukkunsa kulmaan. Muuton jälkeen eilisyönä Manta ei ollut ehtinyt vielä purkaa laukkuaan muuta kuin yövaatteiden osalta.

Manta hipsi pois makuuhuoneesta, mutta asunnossa ei näkynyt jälkeäkään Väinämöstä. Nälkä kurni naisen vatsassa, joten Manta suuntasi tutkimaan jääkaapin sisältöä ja päätyi valitsemaan valmiin ahvenfilee ruoka-annoksen.

Manta oli kokoamassa ruuan jälkeen likaisia astioita ruokapöydästä kunnes hän yhtäkkiä katseensa nostettuaan havaitsi jonkun tarkkailevan häntä. Manta riensi nopeasti tervehtimään anoppiaan ja Armille jäi oikein hyvä kuva poikansa kihlatusta ensivaikutelman perusteella.

Manta pahoitteli ettei ehtinyt jäämään jutustelemaan pidemmäksi aikaa, sillä työt kutsuivat. Manta työskentelee luonnontieteiden parissa, mutta uralla ei ole mitään simoleonien tienausta kummoisempaa merkitystä Mantalle jonka elämäntavoitteena on kaikkien taitojen maksimointi.

Koirien annetaan näemmä vapaasti istuskella talon valkoisilla huonekaluilla.

Aika kului ja arki tasoittui, joskin Mantan raskaus toi jotain uutta ja odottamisen arvoista jännitystä talouteen. Raskaus ei uuvuttanut Mantaa ja usein nainen oli aamuisin jalkeilla ennen Väinämöä.

Eemeli jaksoi yhä kantaa Mantalle kaunaa siitä että nainen oli valinnut Väinämön eikä häntä. Tavallisesti teleskooppitähyilijöitä tönimään tuleva Eemeli teki nyt muunlaista ilkivaltaa kaatelemalla talon edessä olevaa roskatynnyriä tai jättämällä vihakirjeitä postilaatikkoon.

Manta päätti olla välittämättä eksänsä naurettavasta käytöksesta ja keskittyä täysillä nykyiseen parisuhteeseensa sekä tietenkin uuteen tulevaan perheenjäseneen. Manta toivoi pitävänsä raskauskilot kurissa treenaamalla säännöllisesti.

Menipäs tämän osan loppupuoli pelkkään Mantasta kertomiseen kun nainen muutti taloon, no jaa. .-D Vaikka tässä odotellaan tulevan sukupolven ensimmäisen jäsenen syntymää niin voitte huviksenne kurkata myös menneiden sukupolvien jäseniä, väsäsin nimittäin Veijareiden perijälinjasta sukupuun (joka on ihan jäätävän kokoinen XD).

Kysymys lukijoille:
Väinämö + Manta = ?

Vaihtoehto 1: <3
Vaihtoehto 2: Hmm...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Payphone alkoi soimaan päässä heti kun näin sen joten pakkohan se oli valita :D Vai sai Väinämö kosittua Mantaa, hyvä nuorelle parille siis ;) Armikin heti pommittamassa kysymyksillä kun nuoriso tulee kotiin, annas nyt Väiskin hengähtää.

Mutta hyvä jos Armille jäi hyvä kuva Mantasta, kun kerran nuorempi nainen ehti jo taloon muuttamaankin ;) Ja Eemeli saisi nyt luvan päästä jo Mantan yli, eikös mies itsekin ollut naimisissa? Mur Eemelille ties kuinka monennen kerran. Ja seuraava sukupolvi jo tuloillaan vai? Uu, sitä jännäämään sitten! :D
(Ja musan loppuessa kesken teki jotenkin mieli kuunnella Johnny Hates Jazzia ;D)

Kasa kirjoitti...

Hehee, hyvä musavalinta! Väinämö taisi jopa toivoa kihloja kun pari ehti kihlautua jo yliopistoaikana, yleensä noita romantiikkatavoitteisia saa patistella moisiin suorituksiin vähän ennen häitä. .-D Jotenkin tuo utelu tuntuu periytyvän suvussa, musta tuntuu että joka kerta perijän tullessa kotiin yliopistolta käydään sama keskustelu läpi. .--D Manta pääsi tosiaan hyvin kotiutumaan Veijareille ja hyvä vaan että Armikin tykkää. .-) Enpä ihan tarkalleen muista Eemelin ihmissuhdekuvioita, joku naikkonen hänen kanssaan ainakin asui. Eemelille on kyllä monet kerrat muristu. XD Eiköhän seuraavan sukupolven jäseniä ala jo pian täällä näkymään, kunhan koneen kenkkuilun ja yhteishakuhässäköiden välissä kerkeän jatkoa kirjoittamaan. ,-) Kiitokset vielä loppumusainfosta ja kommentin jättämisestä!