torstai 16. heinäkuuta 2015

Laskin äsken...

...että mulla on pelissä menossa Veijareiden yhdeksäs sukupolvi (tarinassa ollaan vasta kuudennessa), ja haluun nyt saada äkkiä pelin siihen kymmenenteen, koska keksin juuri mitä sen jälkeen tapahtuu: Aion jatkaa Veijareilla pelaamista yhden toisen haasteen merkeissä, mutta siitä myöhemmin lisää. ,-) Osa osalta homma paljastuu viimein teillekin, joten siirtykää ihmeessä lukemaan. Tää biisi lähti just soimaan, voitte kuunnella samalla:



Aiemmat osat
Osa 64: Uraongelmat ja saamaton Miisa

Veijareiden kotiinpaluun jälkeen Miisan treffikamu Seppo kulki pitkän matkan Miisan antamaan osoitteeseen vain tuodakseen kukkasen kiitokseksi treffeistä. Sen jälkeen poju palasi takaisin kotiinsa, hyvin ekologista ja järkevää. .-D
Naapureilla ei tainnut olla ikävä... Sonja ja Harri vakoilivat yhteisvoimin teleskoopeilla naapureita, ja Sonja sai siitä hyvästä haukkuja ja tönimistä oikein kahden edestä. Ei sentään lapseen käynyt iso mies käsiksi, niinkin on joskus simssissä käynyt. .-s
Unirytmin palauttaminen oli vaikeaa Harrille, ja poika saattoi joutua menemään pidemmillekin  päiväunille koulun jälkeen. Petrillä ei sen sijaan ollut minkäänlaisia uniongelmia, ja poikaa vähän harmitti kun veli ei jaksanut leikkiä hänen kanssaan heppaleikkejä.
Loma antoi Petrille puhtia, ja poju jaksoi keskittyä kouluun ennätyksellisen ahkerasti, jolloin arvosanatkin paranivat. Kyllä kotona kelpasi esitellä hyviä todistuksen numeroita.
Nikestä on yhtäkkiä tullut ahkera Stadibilettäjä, ja melkein päivittäin mies lähtee jonkun kaveriporukkansa kanssa ulos. Kofeiinin voimin Nikke jaksoi olla yhteisötonteilla myöhään yöhön asti.
Enkö mä juuri viime osassa hehkuttanut miten täydellinen pari Nikke ja Sonja on, ja nyt Nikke täällä tanssittaa tositosi kaukaista Veijarien suvun alkupään jäsentä, Piiaa, (joka tuli luotua takaisin Miss Sims 2 -kilpailujen takia). Loman jälkeisen hurmaavuuspalkinnon vuoksi Nikke sopii joka toisen vastaantulijan kanssa yhteen korkeilla salamilla, ja mitä siitä seuraakaan..
Hohoo, enpä tiennytkään että tulitanssia pystyy vetämään kotonakin. .-D Luulin että siihen tarvii sen maton.. Miisa yritti tienata vähän ylimääräistä rahaa tanssiesityksellään, mutta ketään ei kiinnostanut. .-(
Miisa alkaa olla jo vanha (tai no, ei erityisemmin vanha, mutta lähellä aikuisuutta ja yliopistoa) joten nyt on viimeisimmät tilaisuudet hankkia taitopisteitä stipendejä varten. Valitettavasti Miisa ei ollut kovin lahjakas edes urapisteidensä kanssa, eikä kukaan ehtinyt opettaa häntä, joten en tiedä tuleeko Miisa paljoa stipendejä ansaitsemaan. .-/
Nikke sai viimein valmiiksi kauan työnalla olleen romaaninsa, ja heti tekstin lähetyksen jälkeen kustantaja soitti ja onnitteli Nikkeä laaturomaanin kirjoittamisesta! Kirja meni heti painoon, ja Nikelle toimitettiin vielä saman illan aikana yksi kopio romaanista.
Kun se tapahtuu kerran niin helposti myös toisenkin... Potkuja satelee Veijareiden perheen jäsenille. .-/
Jotain uniongelmia taitaa Petrilläkin olla, kun poju heräsi yllättäen kylpyhuoneen lattialta ja tajusi nukahtaneensa vessareissullaan. 
Jotenkin samanlainen tilanne kuin osan alussa. .-D Taas Sonjan ja Harrin teleskooppipuuhat keskeytettiin, kun Veijareiden perheen yleinen vihamies Eemeli Haveri tuli väkivaltaisin konstein nuhtelemaan uteliaita naapureita. Harria tönimiset järkyttivät ja poika juoksi itkien piiloon. 
Mikä nousee ylös tulee myös alas.. Löytyypä näihin Veijareiden uraongelmiin osuvia sanontoja. .-D Sonja oli juuri ylennetty uransa huipulle terästitaaninaiseksi, mutta urakysymykset ovat niin kohtalokkaita.. Sonja menetti lentotaitonsa alentumisen myötä ja joutui tulemaan kotiin poliisiautolla.
Ystävät auttavat onneksi vaikeina hetkinä. Sonjan politiikka-uran aikainen ystävä Sakke otti pitkästä aikaa yhteyttä ja pyysi Sonjaa keskustaan. Ystävien seura saikin pahan olon pois, ja vaikka Sakke koitti ehdotella Sonjaa uranvaihdokseen takaisin politiikkaan, päätti Sonja pysyä kutsumusammatissaan lainvalvontauralla.
Wuhuu, kaksosten synttärit! Katsotaanpa poikia vähän lähempää:
Tässä on Harri. Poika sai tietotavoitteen mutta elämäntavoitteesta en ole ihan varma..
Ja tässä toinen, Petri, josta en muista tavoitetta mutta elämäntavoite ainakin oli tiedustelu-uran huippu. (Ikävöin muistiinpanojani..)
Myös kaksosten hyvä ystävä Eleonoora kasvoi.

Äääh. Mulla on huomenna autokoulun teoriakoe (ja kun te luette tämän niin se on mennyt jo pari viikkoa sitten) ja pitäis harjotella mutta tekis mieli myös pelata simssiä.. Jos harjottelen hetken ja meen sit simssiin, kompromissi? ,-)

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Väsynyt Harri
Vaihtoehto 2: Heppa-Petri

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Oo, lisää haasteita! Ja oo, suunnitelmia! Siehän olet pelannut pitkälle. Itse olen Garpeissa pelissä aika lailla samassa kohdassa kuin mitä tarinassakin, mutta aivoni ovat suunnitelleet juonta jonnekin kymmenennen sukupolven maille. Joskus suunnitelleet vähän hatarammin ja joskus vähän tarkemmin (ja harvoin loogisemmin) mutta kumminkin ;)

Oo, Fall Out Boyta.

Ehkä Seppo samantien muutti Twikkii-saarilta pois? Ei vain kertonut Miisalle että seurasi tätä kotiin asti XD Teleskoopit ovat kyllä ongelmallisia, ja shakissa aina naapurit tunkevat pelikavereiksi kun kahden oman simin oli tarkoitus pelata yhdessä. Noh... Simsin logiikka :D
I feel you, Harri, oma unirytmini taisi jäädä koulun alkaessa kotipaikkakunnalle. Ja voi Nikke, mitä kofeiini ajaakaan sinut tekemään! Tai no, oikeastaan nautin melkeinpä aina kun simeillä on pieniä (tai vähän isompiakin?) salasuhteita ;)
I feel you too, saunatakki-Miisa: pitäisi olla tekemässä viimeistä ruotsin tehtävää, mutta ymmärrys on tähän aikaan päivästä tasolla nolla (joo, eilen illalla tuli vähän valvottua :D). Ei ole stipendin arvoinen suoritus täälläkään, mutta ehkä sentään lounaan arvoinen? Höh, ja potkutkin vielä, Miisaparka :( Nikellä sentään oli romaaninsa, mutta Miisalla? Sonjakin sai alennuksen :p Syytän Eemeli Haveia tästä huonosta onnesta! Tyyppi levittelee taatusti jotakin juoruja Veijareista.
Kaksoset sentään kasvoivat onnistuneeksi, eikä heistä tullutkaan lainkaan hassumman näköisiä. Hmm, onkos Eleonooran varalle suunnitelmia? ;)

Kasa kirjoitti...

Juu, suunnitteilla oleva haaste on itseasiassa omakeksimäni. .-D En vielä tiedä tekisinkö sen videomuodossa vai tälleen tuttuun tapaan tarinaa kirjoittamalla.. Noh, tässä on aikaa miettiä koska ensinnäkään se haaste ei ole vielä loppuunsuunniteltu ja Veijarit jumittavat edelleen yhdeksännessä sukupolvessa syystä x, joten mmm. .-D Kyllä meilläkin sit muuten noissa (tauolla olevissa...) tarinoissa peli ja tarina on ihan samassa kohtaa. .-D Juonisuunnitelmia tulee kyl kans laadittua, niin simssiin kuin vähän kaikkeen muuhunkin liittyen. .--D Oo, mulla soi nyt joku Nyandan biisi (en tunne näitä Fikun lataamia kappaleita). Niin, mistäs siitä Seposta tietää! Ehkä vielä hankkiutui eroon kilpailijastaan Sampsasta että Miisan olisi pakko valita hänet! Seppospekulaatiot. x-D Jepjep, mä hankin jostain syystä teleskoopin joka perheelle (se on niin kätevä heittää jonnekin tontin reunalle kun huomaa sisustaessa ettei shakkilaudalle ole enää tilaa). Simssin logiikka tosiaan. x-D Mäkin pelkään feelaavani (..? .--D) kohta Harria, ensi viikolla starttaavassa jaksossa kaikki aamut on aikaisia.. Hehe, hyvä että sinä nautit, mä lähinnä kauhistelen Niken puuhia. .-D Voi Jadea ja Miisaa, ei sillä et mäkään olisin mitään stipendinarvoista suoritusta tehnyt pitkään aikaan. .--D Lounas lounas, mulla on täällä vaan banaani ja sipsipussi. Potkuja ja alennuksia kertyi ikävästi, ja Miisa olisi kyllä tarvinnut urastipendin takia työnsä. .-P Vai että Eemeli Haveri saa syyt niskoilleen tästä? .---D Mistäpä sitä tietää vaikka miekkonen jotenkin sabotoisi Veijareita kostoksi tirkistelystä.. Eleonooraa tullaan kyllä vielä näkemään, että juuh, Jade on taas oikeilla jäljillä. ,-D