tiistai 26. toukokuuta 2015

Ohoh, tämän...

...osan julkaisuhetkellä kesäloma alkaa seuraavalla viikolla! En osaa sanoa tuleeko osia viikoittain vielä loman alettuakin. Mahdollisesti, jos Fiku näkee usein kavereitaan ja mulle jää aikaa Veijarointiin. Lukemaan sitten vaan, musaksi tarjoilen mulla soivaa kappaletta:


...Miten mulla soikin AINA joko FOBia tai Adam Lamberttia kirjoittaessa kun joka osaan tunnun laittavan niitä musiikeiksi? .-D

Aiemmat osat
Osa 57: Tubefamily


Sonja oli aamuisin ensimmäisenä jalkeilla raskautensa takia. Toisinaan hän heräsi kamalaan nälkään tai sitten aamupahoinvointi pakotti naisen ylös vuoteesta. Voisi luulla ettei oksentelun jälkeen tee mieli syödä, mutta Sonjan vatsa kaipasi täytettä tyhjennyksen jälkeen ja hän söi oikein hyvällä ruokahalulla.

Sonjalle ja Nikelle jäi enemmän yhteistä aikaa Sonjan jäätyä äitiyslomalle, ja kaksikko saattoi ehtiä lounastamaan yhdessä jos Nikellä oli töissä iltavuoro (mitä rikollisuudessa usein onkin). Pitkät lounastauot venyvät entisestään kaksikon hempeillessä keskenään.

Niken tavaraluettelosta löytynyt minikokoinen palmu nostatti kamalan matkakuumeen, ja kumpikin haaveili lomasta Twikkii-saarilla. He halusivat kuitenkin odottaa lapsen syntymää ja kasvua, jotta koko perhe voisi lähteä yhdessä matkustelemaan.

Hohoo, Sonja näyttää olevan yhtä koukussa simssin pelaamiseen kuin minä. .-D Siistiä että simitkin voi pelata simssiä!

Nikellä ja Sonjalla on oikeasti joku muroriippuvuus. Aina aamulla herätessä kumpikin toivoo murojen syöntiä, joten tavallisesti aamiaiseksi syödään sitten muroja vaikka nälän täytteeksi kaivattaisi jotain enemmän täyttävää ateriaa.


Synnytyksen aika! Sonja sai melko helposti saatettua maailmaan esikoistyttönsä, jonka päätin nimetä Miisaksi. Oikea tubefamily, sillä kaikki perheenjäsenet ovat nimikaimoja jonkun youtuberin kanssa: Sonja on Soikku, Nikke on Niklas/Nikke, ja uusin tulokas Miisa on.. Miisa.


Sonja oli innokas hoitamaan Miisaa, ja hän oli valmis vaihtamaan jopa yövaipat vauvalle, jotta Nikelle jäi aikaa nukkua.

Vauva-innostuksestaan huolimatta Sonja oli valmis palaamaan pian työelämään lomansa jälkeen. Sonjan ja Niken työvuorot jakautuivat tosi hyvin: kun toinen saapui kotiin lähti toinen samalla kimppakyydillä omiin töihinsä.

Pian Nikke joutui kuitenkin olemaan vähän pidempään poissa töistä sairastelun vuoksi. Töihin ei voinut lähteä puolikuntoisena, eikä ryöstökeikoista olisi tullut mitään, jos Nikke olisi saanut yskäkohtauksen kesken murto-operaation ja paljastanut kaikki.

Mikä tää uusi viheltely-juttu on? .--D Simit tuntuu vetävän sitä koko ajan, ja mulla alkaa mennä hermot...


Työvuorot muuttuivat jatkuvasti ylennysten takia, ja jos Sonjalla ja Nikellä sattui menemään jokin vuoro päällekäin, piti turvautua lastenhoitajaan. Lastenhoitaja hoiti hommansa kuitenkin erittäin mallikkaasti, ja käytti luppoaikaansa lehden lukemisen tai vaahtokylvyssä lojumisen sijaan siivoamiseen. Mukava mummeli. .-3

Aika rientää ja Miisa kasvaa!

Pakollinen zoomaus Sonjan naamaan. Varsinainen pepsodent-hymy kun hampaat kiiltelee. x-D

Tässä Miisa kasvun jälkeen. Sonjan piirteet näyttävät taas dominoivan, Veijarit taitavat tästedes näyttää samalta aina kymmenenteen sukupolveen asti.


Nikellä oli menossa töissä rauhallisempi vaihe, joten hänellä oli töiden jälkeen hyvin aikaa opettaa Miisalle niitä perinteisiä taaperon taitoja, mikä lähensi paljon isän ja tyttären välejä. Sonja sen sijaan joutui käyttämään illat usein pelkkään opiskeluun, ja vähän naista harmitti, kun kaikki tyttären kasvun vaiheet jäivät näkemättä.


Miisa oli nopea oppimaan, mutta pottailu ei tyttöä kiinnostanut yhtään. Vaippojen vaihtamisesta Miisa sen sijaan nautti, ja lopulta Sonja päätyi siihen tulokseen, että Miisa saisi käyttää vaippoja vähän pidempään kun se tuntui tytölle mieluisampaa olevan.

Miisa oli poikkeuksellisen älykäs taaperoikäiseksi, ja siksi tyttö tykkäsi leikkiä enemmän kehittävillä leluilla joissa oli pientä haastetta. Miisa oivalsi nopeasti muotojen hahmottamista palikkalelullaan, ja Sonjan opettama Ukko Nooa kaikui talossa aina kun Miisa paukutteli ksylofoniaan.

Nikelläkin kesti tovi keksiä juuri häntä kiinnostava harrastus, mutta lopulta urheilu paljastui miellekkääksi vapaa-ajan puuhaksi. Nikke halusi erikoistua koripalloon, ja niinpä seinän vierustalle pystytettiin kori pelaamista varten. Aawgrrrr, Nikke on niin komistus. ,-3

Voi että, mulla on hirveä ikävä sitä aikaa kun pelasin näitä hetkiä viime syksynä, tää sukupolvi on yksi lemppareistani Veijareilla. .-3 Toivottavasti tekin tykkäätte tästä "tubefamilystä", paljastanpa nyt että tulevatkin vauvat saavat nimiä vlogaajien mukaan. ,-D

Kysymys lukijoille:
Kumpi simssin ura on kivempi?
Vaihtoehto 1: Lainvalvonta
Vaihtoehto 2: Rikollisuus

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Olin jo vaihteeksi saanut tehtyä läksyjä, joten on selvästikin Veijareiden vuoro.
Heh, ei mitään kumpaakaan artistia vastaan, antaa tulla vaan ;) Ja olisikin kesäloma suraavalla vikolla, mutimuti...
Mutta Niken ja Sonjan makuuhuone näyttääkin kyllä jo hieman Twikkii- saarelta, ainakin hyvin samoja sävyjä :D Jospa pari edes näkee trooppisia unia ;) Ja ilmeisesti Sims 1:sessä (jota en ole koskaan omistanut, nyyh) simit pystyivät pelaamaan kakkosta? :D Ja nyt miekin haluan muroja :3 *syö suklaahippukakkua suoraan paketissa*
Oo, hieno teemanimiperhe! Nyt tekee mieli tehdä itsekin jokin teemajuttu :D Totta, se on hienoa kun vanhemmilla simsissä kun juuri sopivasti erilaiset työajat, ei tarvitse turvautua lastenhoitajaan. Nikkeparka nuhineen, kunhan ei Miisaan tartuta :D

Vai saapui lastenhoitaja sittenkin lopulta paikalle. Onneksi ei tosiaan niin kuin jotkut simsin lastenhoitajat, jotka vain tuijottavat telkkaa :D Sonjan pepsodentinvihreänä kimmeltävät hampaat ovat kyllä hienot ;) Taapero- Miisa on söötti :3 Harmi tosiaan että Sonja ei juuri ehtinyt tyttärensä seuraan kuin vaipanvaihdon ajaksi. Gnaa, nyt mienkin tekee mieli pelata simsiä. Garpit vain jäivät kotiin, täällä opiskeluissa on mukana vain läppäri ja pelkillä kamaseteillä höystetty peruspeli.

Kasa kirjoitti...

Haha, vai sulla on sellainen vuorojärjestelmä. .-D Haa, no hyvä kuulla että sekä FOB että Adam Lambert on mielekästä kuunneltavaa! Ei kyllä olisi pahitteeksi vaikka kesäloma alkaisi ens viikolla, noo kuukauden päästä on sentään joululoma. .-D Totta muuten, toi matkoilla -lisärin trooppinen sänky antaa lisävaikutteita! Eipä pariskunnalle jää muita vaihtoehtoja kuin tyytyä uneksintaan tällä erää.. Aijaa, mäkään en ykköstä omistanut tai ole edes pelannut mut hienoo kun nää simit on aina aikaansa edellä. .-D Mä en oo syönyt muroja vuosiin, tekis kyllä mieli nyt kans. .-D Ei oo muuta kuin sipsipussin rippeet tässä käden ulottuvilla, mut meen kohta harjaamaan hampaat ni ei viiti murustella suuta enää. .-P Hehe, hauskaa että innostuit tästä tubeteemasta, toivottavasti säkin pääset jotain teemailemaan. .-D Harmi etteivät samat työajat pysyneet koko aikaa mutta lastenhoitaja hoiti kyllä hommansa ihan hyvin. .-3 Haha, Sonjan hampaat! Sonjalla meni tosiaan paljon aikaa opiskeluun, kun uudelleenluonnin yhteydessä kaikki taitopisteet nollautui. .-P Munki tekis mieli pelata (mun tekee oikeestaan koko ajan mieli pelata..) mut ei ehkä enää tänään näin myöhään. .-D Aw, meillä oli kerran kans sellanen simssi et peruspelin lisänä oli vaan kamasettejä. .-3 Toivottavasti pääset Garpejakin moikkaamaan pian! .-)