tiistai 19. toukokuuta 2015

Heipsistä, tuttuun...

...tapaan olisi taas luvassa tekstiä Veijareiden elosta. Mulla soi nyt Nick, päättääkää soiko teilläkin. .-D


Aiemmat osat
Osa 56: Nättinaamoja kaikkialla


Sonjasta tuntui että hän oli käyttänyt turhaan rahaa työtason ostamiseen, koska suurin osa naisen tekemistä ruuista koostui valmisaterioista. Sonja oli vielä vähän kehno kokki, ja valmisruuat olivat täyttäviä ja helposti valmstettavia, joten niiden syömiseen sortui usein.

Sonja sulautui helposti jälleen kollegojensa joukkoon uudessa työpaikassaan, ja eipä aikaakaan kun hän kutsui sieltäkin kavereita kylään. Entiset politiikka-uran ystävät jäivät vähitellen unholaan, myös Sakke.

Vaikka Sonja nyt poliisi olikin, tuntui silti luonnolisemmalta soittaa apua hätänumeron kautta, kun nainen havahtui eräänä yönä hereille murtovarkaan kolisteluun. Sonja oli kuitenkin vielä aloittelija, joten olisi parempi antaa konkarien hoitaa vakavammat tapaukset.

Parhaillakaan ei mene aina hyvin, sillä paikalle saapunut poliisi jäätyi täysin, jolloin murtovaras ennätti livahtaa karkuun. Sonja buuasi kovaan ääneen vieressä, sillä varas oli vienyt hänen upean balettitankonsa! No mutta Sonja, ainakin poliisi on oikea komistus (♥♥) vaikkei tehtävästään täydellisesti suoriutunut.

Sonja oli viettämässä retkeä kollegojensa kanssa Lulun kolmas mieli -yhteisötontilla, kun naisen silmiin osui yhtäkkiä Nikke. Sonja päätti nopeasti vapaa-ajan ryhmätapaamisen ja säntäsi pyytämään Nikkeä treffeille. Ehkä poliisin uniformu teki vaikutuksen, sillä tällä kertaa Nikke oli aivan myyty.

Sonja päätti että nyt tai ei koskaan, ja kaivoi hitaiden tanssimisen jälkeen taskustaan sormusrasian kosiakseen Nikkeä. Hän tosissaan rakasti miestä ja halusi omia tämän itselleen, ja kihlautuminen oli Sonjan mielestä sopiva askel. Nikke oli kieltämättä aluksi vähän yllättynyt, mutta pujotti sormuksen pian sormeensa.

Sonja ja Nikke käyttävät tanssilattiaa nyt kyllä vähän muuhuin kuin se olisi oikeasti tarkoitettu. Noh, ehkä se ei haittaa, sillä paikalla ei ollut paljoa tanssioita. Pian tunnelma meni kuitenkin sen verran kiihkeäksi, että kaksikko päätti suunnata jatkoille Sonjan luo.

Kotiin päästyään Sonja hankki nopeasti pienen sänkynsä tilalle parivuoteen, jotta päästiin heti jatkamaan sitä mihin jäätiin.

Aamulla Sonja päätti ehdottaa yhteenmuuttoa, ja asia sopi Nikelle oikein hyvin.

Yllätyin kun Nikke oli yhdellä yliopisto-lisärin urista, ja hänen kauttaan saatiin kasvojenkohotin urapalkintona. En tosin usko että sille tulee käyttöä, mutta täyttääpä ainakin autiota kalustamatonta taloa. Nikke halusi kuitenkin suuntautua rikollisuuden teille, joten viihde saisi jäädä.

Sitten laitetaan Nikke muodonmuutokseen ja grauuh, miehestä tuli varsinainen komistus paremmilla hiuksilla ja vaatteilla. ,-D


Sonjan stadibilekaveri toi lahjaksi uuden teleskoopin. Nyt kumpikin pystyy harjoittelemaan logiikkaa yhtä aikaa!

Yhteiselo oli sopuisaa ja arki muodostui nopeasti Sonjan ja Niken parisuhteen ympärille. Parhaiten simit näkivät toisiaan aamiaispöydässä ennen töihin lähtöä. Illallekin saatiin joskus järjestettyä yhteistä aikaa, mutta useammin töiden jälkeen kumpikin opiskeli uraansa varten.

Tänään aamiainen ei kuitenkaan pysynyt Sonjan vatsassa. Sonjan ensimmäisenä huolenaiheena oli olisiko hän työkykyinen, mutta olo onneksi parani päivän mittaan, joten Sonja pääsisi töihin. Ehkä hänen leivonnaisensa oli vain pilaantunut, ja se aiheutti äkillisen oksennusreaktion. Joo kaikki tietää kyllä mistä on kyse, turhaan yritän keksiä muita selityksiä. .-D

Vaikka Sonja oli tilannut harrastuslehtiä tieteestä ruuanlaittoon, oli musiikin ja tanssin lehti lopulta ainoa mitä nainen kiinnostui lukemaan, ja muut lehdet jäivät koskemattomina ulos. Nikke ei puolestaan ollut vielä keksinyt mieluisaa harrastusta, mutta kuten Sonjalla, kehittyi kunnon mukana myös kiinnostus kyseiseen harrastukseen.

Sonja on ensimmäinen Veijarin suvun jäsen, joka näkee kunnollisen lumipeitteen! Aiemminhan mun lumipeite näytti tältä (katsokaa ikkunasta ulos, tuo sininen moska) ja sit viime pelissä mulla ei ollut vuodenaikoja ollenkaan asennettuna, mutta nyt Ultimate Collectionin ansiosta lumipeite toimii. .-3

Sonja yllättyi toden teolla, kun hän tajusi olevansa raskaana. Nyt kaikki aamupahoinvoinnit tuntuivat järkeviltä selityksiltä aiempiin oireisiin, ja Sonja suorastaan ihmetteli ettei ollut tajunnut ajatella raskauden mahdollisuutta. Tuhma vieras on menossa syömään mahan kasvua ihmettelevän Sonjan spagetin. >.-( Vaikka vauva yllätyksenä tulikin, odotti pariskunta innolla pienokaisen syntymää.

Sonja ei halunnut raskauden rappeuttavan hänen kuntoaan, sillä työpaikka edellytti hyvää kuntoa. Niinpä Sonja jumppaili lähes päivittäin kevyesti ylläpitääksen kuntonsa samalla tasolla.


Myös tanssin harrastaminen piti Sonjan liikkeessä, vaikka välillä maha oli tiellä joitakin liikkeitä tehdessä. Saatiinpa Veijareilla vierailemaan myös tarinoissa usein vilahteleva Neea, joka tuli tarjoamaan Sonjalle jäsenkorttia salaiselle harrastustontille. Täytyy katsoa lähteekö Sonja tutustumaan Neeaan tulevaisuutta ajatellen. ,-)

Semmoista. Jatkuu taas normaalin tapaan viikon päästä, ainakin toivon niin.. Luvassa ainakin synnytys. .-)

Kysymys lukijoille:
Sonja ♥ Nikke = ?
Vaihtoehto 1: ♥♥ .-3
Vaihtoehto 2: .. .-P

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Miksi Sonjan valmisateriameininki kuulostaa aivan minun kokkaamiseltani? Helppo sortua, tosiaan - ja monesti tulee vielä parempaa kuin siitä makaronimuhjusta jota itse joskus saan aikaan :"D Hyvä että Sonja sai tuttuja myös unelma-alaltaan, vaikka kaikki eivät näköjään olekaan tehtävänsä tasalla. Tai ehkä konstaapeli halusi antaa aloittelijan koettaa itse? :D
Nikke sentään taitaa olla yhtä kiinnostunut Sonjasta kuin murtovaras Sonjan maallisesta omaisuudesta. Kunhan varas ei palaa viemään kihlasormuksia :3 Ja lainvalvonnan ja rikollisuuden edustaja samassa taloudessa, hauskaa ;) Itsestäni on aina jotenkin hasukaa, kun samassa perheessä on "vastakkaisia" uria.

Nikke ei ole lainkaan hassumman näköinn kun sai muutaman hiuksen enemmän päähänsä ;) Ja hienoa miten Nikke näkee tähdenlentoja myös sisälle taloon tiiratessaan. Noista harrastuslehdistä tuli itselleni mieleen, että sellaisia kuluneiksi luettuja lehtiä olisi kätevä käyttää lavasteina jossakin :3 Ja taidamme tosiaan tietää, mistä Sonjan pahoinvointi johtuu :"D Hrm, simeillä on lunta, täällä on räntää... *lievästi kade*
Hauska osa oli taasen! Osamusaa en tosin voinut kuunnella, terv. Jade läppäri sylissä luennolla on tekevinään muistiinpanoja ;D

Kasa kirjoitti...

Hahaa, valmisruuat on just hyvä juttu. .--D Ihana toi sun "monesti tulee vielä parempaa" -juttu, eipä itelläkään omat kokkailut kovin kehuttavia ole. .-D Jep, Sonja on vissiinkin menevä luonteeltaan kun tykkää niin usein tuoda työkavereita kylään. .-) Konstaapelin tarkoituksista ei nyt oikein saada selkoa, voihan olla hän odotti Sonjalta toimintaa murtovarkaan pysäyttämisessä. .-D Täytyypä tosiaan toivoa ettei kihlasormuksia viedä, juuri kun saatiin tämä pari saman katon alle! Haha, onhan tuo tosiaan mielenkiintoista, mahtaako kumpikin juoruilla vinkkejä toisilleen vai onko kumpikin salamyhkäinen urajuttujensa kanssa. .--D Niin, lisähiukset kyllä paransi ehdottomasti vaikutelmaa, ehhe. .-D Haha, Niken teleskooppi osoittaa suoraan ikkunasta sisään. XD Mulle kertyy niitä ruskeiksi muuttuneita lehtiä aina, voisinpa jotenkin antaa niitä sinulle jos tarvisit lavasteeksi. .-D Jeep, on niin perus tuo simssin raskauspahoinvoinnin eteneminen että turha siihen on mitään keksiä kun se on niin ilmiselvää. .--D Yh räntää, täällä sataa vaan vettä.. En kyllä hirveemmin lumiakaan odota koska mulla ei oo kunnon talvikenkiä enkä koskaan jaksa mennä ostamaan. .-D Heräteostoksien tekeminen on paljon kivempaa kuin mennä kauppaan metsästämään jotain tiettyä esinettä. .-P Voi Jade sentään, vai Veijareita sinä luet luennollasi. .-D ♥