tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tässäpä olisi...

...osa Veijareille, lukuiloa! Taustamusiiksi tämmöinen biisi:


Aiemmat osat
Osa 46: Lastenhuone uusiksi


Täydellisten leivosten paistaminen tuntuu olevan tällä perheellä mahdottomuus.. Vai johtuisko se tuosta uunista, kun se on musta niin sieltä tulee mustia leivonnaisiakin..? Ai ei..

Sonja tykkäsi edelleen maalaamisesta, mutta Juttaa ei huvittanut tarttua opiskeluvälineisiin heti aamusta, vaan tyttö katseli mieluummin telkkaria ennen koulubussin saapumista.

Päätti Jutta sitten kuitenkin lopulta kerrata vähän edellisen päivän läksyjä, mutta tytölle koitui ongelmaksi päästä istumaan sohvalle, kun Tuula jumppasi edessä. .-D Aina nuo jumppaajat vievät muka niin paljon tilaa..

Sinä päivänä kaksoset suorastaan lensivät ulos koulubussista!

Suski kummasteli tyttöjen säntäilyä ja kysyi, eikö heidän pitäisi tehdä läksyt ennen hauskanpitoa.
"Ei me saatu läksyä vikana päivänä. Meillähän on tänän synttärit ja me siirrytään yläasteelle", Tuula muistutti isoäitiä.

Kaksosten kasvun aika tosiaan koittaa! Tuula-parka on taas hajustanut itsensä synttäreillään. Kaikki tuntuivat olevan kiinnostuneempia Sonjan kasvusta, ja hiukan katkerana Tuula puhalsi kynttilät sammuksiin kuunnellessaan muiden hurraavan Sonjalle.

Tässä olisi näytillä kasvun tulokset. Tykkään ihan hirveästi kummastakin teininä!

Tuula sai tietotavoitteen, ja hän haluaa äitinsä ja isoäitinsä tapaan saavuttaa tiedealan huipun. Joku suvussa kulkeva juttu ilmeisesti. Tuo pinkki huulipuna on vähän läppä mut ei se mitään, hienolta sä näytät Tuula. .-D

Tuula, äläpäs yritä linssiluteilla Sonjan kuvaan! Tässä siis puolestaan Sonja, joka sai suosiotavoitteen ja haluaa edistyä lainvalvonta uralla tullakseen terästitaaninaiseksi. Sonja on oikea kovis kokomustalla tyylillään!


Nuoret ryhtyivät heti työnhakuun ja uralla tarvittavien taitojen kehittämiseen. Tieteistä kiinnostuneelle Tuulalle uravalinta ei ollut mikään ihme, mutta hiukan kummastusta toi Sonjan poliisiksi kouluttautuminen, sillä hän oli enemmän luovaa kuin fyysistä tyyppiä. Sonja päätti kuitenkin alkaa treenaamaan ahkerasti parantaakseen kuntoaan.

Suosiotavoitteinen Sonja keräsi paljon huomiota, ja hän ystävystyi nopeasti uusiin luokkalaisiinsa. Monet pojat vaikuttivat olevan kiinnostuneita Sonjasta, mutta tytöllä itsellään oli mielessä lapsuusaikojen ihastus, jolle hän aikoisi paljastaa tunteensa pian.

Vaikka Harrin haudalla on vain yksi vaivainen pensas, onnistuttiin sen hoitaminen laiminlyömään ja puska rehotti. Suski kuitenkin miehensä muistoa kunnioittaen piti haudan ympäristöä siistinä parhaansa mukaan.

Sitten tässä ovat ne kuvat siitä aiemmin mainitsemastani lastenhuonehaasteesta, jossa siis ideana oli sisustaa unelmien lastenhuone simssillä:





Aika kiva vaikka itse sanonkin. ,-) Eka kerta kun olen sisustanut lastenhuoneen näin huolella. Kauppa aukin lelut luovat kivasti tunnelmaa, ja muutenkin on hyvin pärjätty ilman ladattuja. Joo lesoleso. .-D

Jutta innostui heti leikkimään uuden lastenhuoneen leluilla!

Tuulalla sen sijaan oli vaikeuksia keskittyä kotitehtävien tekemiseen yliräikeässä huoneessa. Häntä kummastutti miksi vanhemmat olivat muuttaneet huoneen sisustusta nyt, kun lapset ovat jo teinejä eivätkä pahemmin leiki leluilla.

Taas ylennys Suskille, uranhuippu häämöttää jo!

Seijalla ei sen sijaan sujunyt yhtä hyvin, sillä hän oli onnistunut saamaan mahataudin ja jatkuva oksentelu häiritsi opiskelua.
"Ettei vain olisi sittenkin raskauspahoinvointia?" Suski vihjaili.
"Äiti, minähän olen jo sanonut ettemme ole hankkimassa enempää lapsia", Seija mutisi lattianrajasta.

Jutta nukkuu nykyään mummon kanssa samassa makuuhuoneessa, sillä uuteen lastenhuoneeseen mahtui vain kaksi sänkyä. Suskista oli mukavaa saada seuraa, sillä parivuoteen tyhjä puoli toi aina niin yksinäisen olon.

Kysymys lukijoille:
Suski vs Jutta
Vaihtoehto 1: Suski
Vaihtoehto 2: Jutta

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jei, sain lisää kiinnostavaa kun alakerran käytävällä venytelleet tanssijat eivät enää ole kyyläysetäisyydellä :3 Jumppa viekin aina paljon tilaa simeilläkin, saa varoa heiluvia käsiä ja jalkoja... ("Jumppa vie paljon tilaa" tulee olemaan uusi tekosyyni sille miten löhöän kämpän sohvalla :P ) Kaksosten ihana ilmakävely :D

Kyllä Tuula saa nyt vähän linssiluteilla, kun häntä ei kynttilöitä puhaltaessa katseltu :) Lastenhuone on kieltämättä varsin söötti, tykkään tyuosta katossänkyjärjestelystä :)

Kiitos päivänpiristyksestä taasen, nyt jaksaa kävellä kotiakin :)

Kasa kirjoitti...

Vai sellaista kyyläilyä Jade on tänään harrastanut. .-D Jaa no, onhan tuo ihan järkeen käyvä syy, ei sovi mennä liian lähelle jumppaajaa ettei saa osumia. Ja aivan mahtava syy laiskalöhöilylle, "Jumppa vie paljon tilaa." .---D <3 Tuolla koneella sain simit vissiin pariinkin kertaan pausetettua ilmakävelyn kohdalle, mistä lie sekin johtuu. .-D Haha joo, jotain oikeuksia Tuulallekin! Hauska kuulla että tykkäsit lastenhuoneesta. .-3 Aaw, mukavaa jos piristi. .--)