tiistai 17. maaliskuuta 2015

Taas yksi...

...osa Veijareille, olkaa hyvä! Joo, joku pidempi alkupuhe olisi kiva mutta ei mulla ole mitään uutta kerrottavaa, kun näitä osia olen kirjoitellut parin päivän välein valmiiksi odottamaan julkaisua. Noh, tuon kertominen ainakin pidensi alkupuhetta vähän. .-D Lukumusaa ei tällä kertaa ole, sillä Fiku nukkuu tuossa vieressä enkä siksi voi kuunnella musiikkia. .-P Ja sitten vaan lukemaan:

Aiemmat osat
Osa 47: Siivoojan likainen puoli



Uunop:n vaimolla Ennillä on jotain Suskia vastaan.. Muiden Veijareiden kanssa ei ole ongelmia, mutta Suskin puheista nainen ottaa jostain syystä aina nokkiinsa.

Varmaan ihanaa seisoa nilkkojaan myöten roskakasassa. .-D Taavi ei vaivautunut kumartumaan ja nostamaan roskista, sillä siivooja hoitaisi kyllä asian.

Suski, maltas nyt vähän.. Eikö riitä että kisaatte Seijan kanssa jo työ-asioissa, samasta miehestä ei kyllä kannata alkaa tappelemaan. Taavikin näyttää ajattelevan Suskia, apua..

Passitin Sonjan vaateostoksille, sillä Taavi tarvitsi asun halloween-bileitä varten (taas yksi Sadepäivän vanha haaste). Sonjasta oli siistiä päästä käymään kaupungilla! Siniperästä löytyi kiva vaatepuoti.

Yhteisötontti osoittautui kuitenkin melko tylsäksi, ja Sonja jaksoi vaatteiden ostamisen jälkeen jäädä hetkeksi jutustelemaan tapaamansa simin kanssa, mutta melko pian hän päätti palata kotiin.






Katselin kukkapenkissä lenteleviä perhosia ja ampiaisia ihan ihmeissäni, sillä en aiemmin ollut niitä pelissä nähnyt. .-D Outoa, sillä sama bisnes-paketti oli asennettu myös kotikoneelle, eikä siellä kyllä varmana lennellyt mitään ötököitä. .-o

Taavi oli kauhuissaan naamiaisasustaan ja tuijotti itseään peilistä järkyttyneenä.
"Näytät hyvältä", keittiössä tiskaava Tuula naurahti, mutta Taavilla ei ollut hauskaa.
"Ei olisi pitänyt päästää naispuolista henkilöä ostamaan asua. Nolaan itseni tällä pinkillä hökötyksellä", Taavi kauhisteli.

Tässä vielä lopputulos.


Sonja oli lopulta rohkaistunut ja kutsunut Alvinsa kylään. Poika yllättyi positiivisesti Sonjan muuttuneesta ulkomuodosta, ja parin välillä oli selvästi sähköä (salamoita!!). Tapaamisen lopuksi Sonja uskaltautui antamaan pojalle suukon. .-3

Ettäs kehtaat siivooja. Jos joku talon asukki huomaisi mitä katselet siivoamisen ohessa, saisit varmasti potkut.

Tuula ehti saavuttaa jo uransa teinitason huipun, hienoa! Eikä sillä varmaan ollut mitään vaikutusta että äiti ja mummi työskentelevät samalla alalla ja kehuivat tyttöä maasta taivaisiin tämän pomolle, eh. .-D

Suskin ja Taavin yhteinen joogahetki. Miten olen edes uskaltanut päästää nämä kahdestaan samaan paikkaan sen jälkeen kun Suski alkoi katsella tyttärensä aviopuolisoa sillä silmällä.. Joogaajat täytyy aina passittaa ulos etteivät he olisi käytävien tukkeena. .-D

Ei, sitä vessavuoroa ei tietenkään voi odottaa kylppärin ulkopuolella. Ihan perustoimintaa Veijareilla. .-D


Jutankin on aika kasvaa teiniksi! Tytölle arpoutui romantiikka tavoite, ja poikien huomion saamiseksi hän pakkeloikin naamansa täyteen meikkiä. Elämäntavoitteena on löysäily-uran huippu.

Nyt Seijalla meni töissä päivä putkeen, sillä hän sai ison bonuksen! Uran huippu häämöttää jo (tai sitten ei, tunnun sanovan näin jokaisessa töistätulotekstissä, eikä se huippu tule ikinä. .-D) !

Sonjaa harmitti jälkeenjääneisyytensä, sillä Tuula oli jo uransa huipulla ja Sonja itse puolestaan vasta etsi sopivaa työpaikkaa tuloksetta.
"Voin kysäistä tarvittaisiinko labraan yhtään koeputkien puhdistajia", Seija vinkkasi, mutta Sonja pudisteli päätään äitinsä ehdotukselle. Hän halusi lainvalvonta-uralle, ei tieteeteeseen mihin muut Veijarien naiset olivat näissä viimeisimmissä sukupolvissa päätyneet.

Ainakin Sonja oli jossain asiassa siskoaan edellä, nimittäin rakkausasioissa. Hän ja Alvi olivat alkaneet seurustelemaan, ja Alvia nähtiin talossa usein kyläilemässä. Kyyhkyläisillä oli tapana katsella sylikkäin elokuvia (ja välillä siinä samalla tuli tehtyä vähän muutakin).

Onko tuo kakunpalanen liimattu kiinni lautaseen vai miten se pysyy siinä Taavin käännellessä lautasta puhe-elehdinnän yhteydessä? .-D

Kysymys lukijoille:
Taavin gorillapuku?
Vaihtoehto 1: Just hyvä!
Vaihtoehto 2: ...hyh!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Heh, ihana osan nimi :D Kuuntelen siis omillani kasiraitaa. Suski, jätä tyttäresi mies rauhaan!
Minäkin muistan jossakin vaiheessa ihmetelleeni noita perhosia ja muita ötököitä, mutta en nyt jaksa muistaa, millä koneella se olikaan...

Kaksosillahan menee molemmilla hyvin, eri asioissa vain :D
Hyvä Tuula, sukulaisista on selvästi hyötyä! :D
Eikä Jutta taida jäädä sisariaan pahemmaksi - uu, romantiikkatavoite! *hieroskelee käviään yhteen ja virnuilee*

Nyt tekee kyllä mieli pelata simsiä, ehkä saisin itsekin edistettyä joitakin simulaatioelämiä :) Ai niin, hyvää pyhän Patrickin päivää! ;D (Kaikki saatavilla olevat juhlapäivät käyttöön)

Kasa kirjoitti...

Haha, hauskaa että pidät osan nimestä. .--D Mulla on outo pakkomielle tohon siivoojaan ja tungen sitä mukaan näihin osiin, ja tuo pieni yksityiskohta osasta päätyi sitten otsikoksi. .--D Ovat kyllä kummallisia nuo kukkapenkin ötökät kun muutkin niiden olemassaoloa ihmettelevät. Jännä juttu ettei niitä ollut lennellyt aiemmin meidän edellisellä koneella, mutta nyt pelin uudelleenasentamisen jälkeen näkyy.. Jepp, lapsilla on kaikilla kivasti joku oma vahvuus. .-) Romantiikkatavoitteiset simit ovat kyllä kivoja. ,-D Oikiva jos sinäkin innostuit pelaamisesta. .-) Itellä on tällä hetkellä hirveä simsinnostus ja ärsyttää, ettei mulla ole täällä opiskelupaikkakunnalla pelikonetta. .-P Pyhä Patrcik! Ei hajuakaan mitä silloin juhlitaan mutta kiitos vain ja sitä samaa näin päivän myöhässä. .-D