torstai 16. huhtikuuta 2020

3 hyvää asiaa tästä päivästä

Pysähdytkö koskaan miettimään iltaisin, mitä kivaa menneeseen päivään sisältyi? Näiden juttujen ei tarvitse olla mitään maailmaa mullistavia hetkiä, vaan pienienkin positiivisten / inspiroivien / kiitollisuuden tunnetta aiheuttavien asioiden huomaaminen perusarjessa voi kohottaa omaa mielialaa kummasti!

Yritän itse nukkumaan mennessä palauttaa mieleen top 3 päivän parasta hetkeä, ja näihin kivoihin mietteisiin on mukava nukahtaa, tosin harmillisen usein unohdan miettiä / nukahdan ennen kuin keksin kaikki. xD Nojuu, otsikon mukaisesti mainitsen nyt kolme hyvää asiaa juuri tästä päivästä:
  1. Tumblrissa osui silmään postaus, jossa paljastettiin IDW:n Sonic-sarjiksen kirjoittajan vaihtuvan. Aluksi hätäännyin - ei Iania saa korvata! Lukiessani eteenpäin selvisi, että ohjakset ottaa Evan Stanley, joka on tämänhetkinen suosikkini Sonic-sarjisten kuvittajista! Evan on aiemminkin toiminut käsikirjoittajana, joten eiköhän tarinan laatu pysy hyvänä. Itelle tuli jotenkin tosi hyvä mieli Evanin puolesta, sillä hän on päässyt tosi pitkälle huomioiden sen että aluksi hän teki vain omia Sonic-fanisarjiksiaan. Way to go girl! Eikä Iankaan ole onneksi kokonaan katoamassa, vaan hänellä on muita sarjisprojekteja työn alla, mikä tarkoittanee tuplasti enemmän luettavaa??!
  2. Aattelin vähän kertailla matikkaa pääsykoetta varten. Vielä pari päivää sitten en tajunnut murtoluvuista mitään, mutta nyt hallitsen (perus)tehtävät tosi hyvin! Siis se tyytyväisyyden tunne kun huomaa ratkaisseensa jonkun matikkalaskun oikein!
  3. Mourutarinan kirjoittaminen imaisi taas vaihteeksi niin hyvin mukaansa että muodostin melkoisen määrän tekstiä. Enkä tyydy kirjoittamaan vain yhtä tarinaa kerrallaan, vaan nytkin työnalla on pari tarinaa ja melkein harkitsen aloittavani vielä kolmannen. .-D
Mitä kivaa sinun päivääsi sisältyi? .-)

Ei kommentteja: