tiistai 9. lokakuuta 2018

Viime kuussa...

...ei tullutkaan KS-postauksen lisäksi kertoiltua kuulumisasiaa ihan vaan siitä syystä etten ole tehnyt mitään sen ihmeellisempää kuin lagannut kotona koneella kaiket päivät eikä siitä saa kovin kiinnostavaa postausta aikaiseksi. Muutenkin on alkanut ärsyttää nykyinen ns. blogirutiinini, jossa pääkriteerinä on postauksen pituus: Haluan saada aina mahdollisimman paljon tekstiä yhteen postaukseen, ja siitä syystä joudun kokoamaan 1-2 kuukauden kuulumiset yhteen läjään, koska en oo joka päivä tekemässä jänniä ja erilaisia asioita. Tää rytmi on toiminut myös siltä kannalta etten nykyään tunnu pystyvän päivittämään kuulumisia reaaliajassa, joten näihin massiivisempiin postauksiin saa sit kivasti kerättyä useammankin viikon takaisia juttuja. Bloggaustyylini on siis muuttunut aika paljon niistä alkuaijoista kun saatoin innostuksissani kirjoitella useita kertoja viikossa kaikkea randomia ilman sen kummempia suunnitelmia. Vaikken olekaan täysin tyytyväinen nykyiseen postaustyyliini tuntuu sen yhtäkkinen muuttaminenkin jollain tapaa väärältä kun olen itselleni luonut oman rutiinin, se olisi aivan kuin rikkoisin sääntöjä. Kokeillaan nyt josko viimeaikaisista tekemisistäni saisi jonkinlaista postausta aikaiseksi.

Oon saanut ravata heinäkuusta lähtien melkein joka kuukausi hammaslääkärissä: Tarkastuksen jälkeen oli käynti suuhygienistillä ja pari viimeisintä kertaa ovat olleet reikien paikkausta. Inhoan kaikkea ihan pientäkin kipua (tai no, mustelmien painelu on musta kivaa kipua .-D) ja ärsytti kun puudutuksesta huolimatta hampaita vihloi, yhh... Harmi että sen piti mennä näin, sillä ekat hoito- ja tarkastuskerrat oli ihan kivuttomia ja mun hammaslääkärikammo aleni huomattavasti, mut sit vikalla käynnillä sattui ja nyt jäin taas ns. traumatilaan. Hammaslääkäri kehotti tulemaan seuraavaan tarkastukseen viimeistään parin vuoden päästä jotta voidaan seurata viisaudenhampaita muutenkin vahtia ettei reikiä kerry taas sellaista määrää mitä nyt oli, mutta jotenkin tuntuu että saatan lykätä seuraavaa käyntiäni vähän pidempään... Vitsailin aiemmin että mun suu on päässyt niin huonoon kuntoon että hammaslääkärilasku tulee varmaan tyhjentämään käyttötilini, mut vähän yllätyin kun paikkauslaskut oli oikeasti yli sata euroa, sillä odotin kulujen olevan n. 50€ / käynti. Kaiken kaikkeaan nää kaikki hammastoimenpiteet maksoivat yhteensä n. 270 € eikä käyttötilin saldo tästä sentään ihan nollaan tippunut onneksi.

"Jotain on väärin" - no todellakin kun on hammaslääkäriin menossa!
Vajaa vuosi sitten kuollut naapuri testamenttasi talonsa isille ja hänen siskolleen, ja tässä on jo pidemmän aikaa ollut puhetta siitä että mä ja Fiku saatais kokeilla itsenäisempää asumista muuttamalla sinne. Tosi itsenäistä joo kun muuttaa kävelymatkan päähän naapuriin, ja sovittiin jo että tullaan joka ilta kotiin syömään meidän perinteinen perunapaistosiltapala. .-D Muutto on vaan aina lykkäynyt kun ensin väliaikaiset vuokralaiset viipyi pidempään kuin oli tarkoitus, ja sit isi on siskonsa kanssa käynyt talossa olevia tavaroita läpi, mut nyt viimein on päästy vähän edistämään asioita. Tässä ehti olla jo muutama pakkasyö, joten talon lämpötila oli sen verran alhainen että ihan aluksi käytiin isin kanssa katsomassa asunnon pannuhuoneen toimintaa lämmittäessämme taloa. Aattelin että pannuhuoneen uunin käyttö olisi monimutkaisempaa, mut riittää kun osaa yhdestä napista painaa - tietysti sen lisäksi pitää osata sytyttää tuli, ja säädettiin Fikun kanssa kyllä hyvä tovi ollessamme ekaa kertaa kahdestaan asialla. Pannuun pitää käydä aina parin tunnin välein lisäämässä puita, ja palatessamme yhdeltä lämmitysreissulta tuli meitä vastaan vieraantuntuinen kisuli, joka todennäköisesti oli jotain Sepon porukoiden kissoja, hitsi kun ei oo Sepon kissoja vuosiin nähnyt niin ei meinaa enää kunnolla tunnistaa niitä. Vähitellen tää kisu onkin muodostunut meidän lämmityskaveriksi ja ollaan kohdattu se useammallakin kerralla käydessämme lisäämässä pannuun puita. Kisu pyrkii jopa välillä innokkaasti sisälle, ja ollaan istuskeltu sen kanssa usein eteisessä, missä kisu sitten innoissaan puskee ja kehrää kävellessään ympäri huonetta, ihana. <3 Ollaan noiden lämmitysreissujen ohessa kanniskeltu samalla pikkuhiljaa tavaroita mukanamme talolle, ja varsinaiseen muuttoon ei varmaankaan mene enää kauaa, mutta kirjoittelen siitä enemmän myöhemmin.


Ei mulla sit varmaankaan ole tällä erää enempää kerrottavaa, mut pari "tapahtumaa" pitäis olla pian edessä joten niistä saan ehkä ens kuuksi postattavaa, etten joudu taas pitämään kirjoitustaukoa. Seuraavaksi mä varmaan maksan eilen postissa tulleen viimeisen hammaslääkärilaskun ja jatkan sen jälkeen jännittämistä siitä tuleeko Eldaryaan (FR) huomenna uus jakso (sais tulla, ikävä Ezarelia lol .-D).

Kysymys lukijoille:
Jotain on väärin.

Vaihtoehto 1: No niin kyllä on.
Vaihtoehto 2: Miten niin?

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Sähän voit kokeilla tehdä jonkin yhden erilaisen hetken mielijohteesta (sun tumppiblogi) tehdyn postauksen ja katsoa, miltä se tuntuu. .-D Vaikka se tuhoaisikin hienon rytmin. .-D Kaikkea kannattaa kokeilla! (ja vankilasta saa uutta maailmankatsomusta .-D)

Nyt voit olla kiitollinen sun terveistä ja iloisista hampaista. .-) <3 Harmi että uudet traumat ehti taas syntyä. .-( Mulla ei oo ennen ollut (kai) pahoja hammaslääkäritraumoja, mutta sain siitä viime kertaisesta punaisen muiston. .-(

Ilahduin kun Howien "Over My Head" soi koneelta. En muista milloin se muka viimeksi on tullut. .--D Et oo vieläkään saanut nähdä mun keskeneräisen lehden Howie-arvostelua!

Kuratassu. <3<3<3<3 Kissat. <3<3<3<3<3<3 Tykkään paljon tosta alemmasta kuvasta. Tykkään tosta mun makoilusta lattialla. .--D Kisu niin miettii ovella, että uskaltaisko sitä sisälle tulla. Taivas on kaunis, ja avaimet on kivat! Tulensytytykset on kyllä aina mielenkiintoisia, ja sytytysseura on toivottavaa. .--) <3 Mulla on ikävä sitä kehräysrinkiä eteisessä ja puskuja. .-D <3

Kiitos!

Kasa kirjoitti...

Tumppiblogin postaukset on niin kamalan lyhyitä etten tiiä kehtaisinko, toisaalta mulla on välillä siellä jotain yksittäisiä pidempiäkin postauksia mut nii. Aattelin ehkä kokeilla joulukuussa "blogmas"-tyylistä juttua missä postaan jotain joka päivä, niin niistä ei varmaan kovin pitkiä sepustuksia saa aikaan ni voin totutella lyhyempiin postauksiin. .-D KAIKKEA KANNATTAA KOKEILLA! <3 Hammaslääkäristä saa kyllä punaisia muistoja. D-. Vielä kun toi yks paikattu hammas lopettais vihlomisen niin oisin tyytyväinen. .-D Se biisi ei ookaan ollut kauaa koneella kun aika äsken pelastin sen Driven musiikkisäilöstä. Sun pitää tehdä se lehti joskus loppuun että pääsen lukemaan Howie-arvostelun. .--D Ihana kuratassuttelija. <3 Lisää kehräysrinkejä tarvitaan. Niin tosiaan tarvitaan! Hauskaa että makoilu ja muut kuvat viihdytti. .-D Kiitos kommentista. <3