maanantai 23. heinäkuuta 2018

KS: Tärkeä titteli

Suosikkipostauksen aika. ,-)

🎮 Pelit

Eldarya & FlirttiStoori - Erittäin poikkeuksellisesti kumpaankin peliin julkaistiin jakso saman kuukauden aikana, mutta en ollut kummastakaan niin innoissani kuin tavallisesti.

FlirttiStoorin puolella en ole vielä saanut edes pelattua uutta jaksoa loppuun TP/AP puutteen vuoksi... Kököttäähän se vähän kun uusi järjestelmä on sellainen AP-syöppö että vuosien aikana kerätyt säästöt hupenivat pariin jaksoon eikä ilmaiseksi pysty ilmeisesti enää pelaamaan jaksoja julkaisutahdissa, tällä menolla en kerkeä pelata kolmatta jaksoa loppuun ennen neljännen julkaisua... Sentään jaksojen sisältö on ihan mieluisaa: Kahvilakohtauksia on kiva pelata Hyunin ollessa paikalla, ja Nathaniel viehättää mua nykyään ihan uudella tavalla! <3

Ranskassa julkaistu Eldaryan 21 jakso oli turhan hektinen kun koko ajan hypittiin paikasta toiseen eikä dialogeihinkaan ollut juuri panostettu ja suurin osa asioista tunnuttiin käsiteltävän tyyliin: "Reissun jälkeen oli muutama rauhallisempi päivä. Vietimme nämä päivät yhdessä Ezarelin kanssa." Kiva että vietitte, mut mulle jäi vähän ulkopuolinen olo... Siitä olen kyllä erittäin ylpeä että pääsin nyt kantamaan virallisesti Ezarelin tyttöystävä -titteliä. <3 Sentään poikkiksen kanssa oli jokunen dialogi, mutta muut kundit on uhohdettu kokonaan eikä edes samaan missioniin osallistuneiden kanssa päässyt vaihtamaan kunnolla kuulumisia. Sääli että pelintekijät tuntuvat nykyään ajattelevan että on ihan sama vaikka jakson sisältö olisi vähän hutaistu, kunhan loppuun loppuun laitetaan sitten jokin jännä paljastus ja tapetaan joku turha sivuhenkilö minkä odotetaan vievän kaikkien huomion.


📺 TV-sarjat

Amazing Race & Selviytyjät - Tykkään Amazing Racessa oikeastaan kaikista jäljelläolevista pareista, paitsi Loganista & Chrisistä. Lemppareikseni on nyt päätynyt Justin & Diana, vaikka aluksi Justinin kaikkitietävä asenne ärsyttikin. Selviytyjissä oon nyt yhdistymisen jälkeen tykännyt ehkä eniten vanhan Voima-heimon jäsenistä sekä tietysti Taista, Scot ja Tai ovat niin ihania yhdessä. .-D <3 En tiiä onko vika vaan mussa vai onko näiden sarjojen tämänhetkiset kaudet vähän tylsempiä aiempaan verratessa..


Bones -  Sarjan kuudes kausi on yksi lemppareistani, sillä päähenkilöiden välisissä suhteissa tapahtuu paljon muutoksia ja monet murhatapauksetkin ovat kiinnostavia. Tässä lyhyesti esiteltynä lemppari jaksojani 5-6 kausilta:

The Witch in the Wardrobe
Palaneesta mökistä löytyvät kahdet jäänteet, jotka johdattavat Boothin ja Brennanin Wicca-noitaryhmän jäljille. Hodgins ja Angela pidätetään heidän ollessa matkalla rikospaikalta labralle. Istuessaan yhdessä sellissä he puhuvat ensimmäistä kertaa kunnolla erostaan, ja vanhojen tunteiden herätessä nähdään sarjan erikoisimmat häämenot.

The Boy with the Answer
Haudankaivajan oikeudenkäynti lähestyy, ja yhä elävältähautaamisestaan painajaisia näkevä Brennan ei malta odottaa saavansa Haudankaivan vastuuseen teoistaan. Juttu kuitenkin mutkistuu kun kesken kaiken löydetään Haudankaivajan vuosia sitten hautaamaa ruumis, ja jotta tiimi voi tutkia sitä on heidän luovuttava omista syytöksistään. Tapaus saa Brennanin kyseenalaistamaan tekemäänsä työtä rikosten parissa.

The Mastodon in the Room
Cam on vaarassa menettää työnsä muiden tiimiläisten hajaannuttua ympäri maailmaa omiin puuhiinsa, sillä hän ei pysty tunnistamaan nuoren lapsen jäännöksiä. Caroline saa kuitenkin tiimin jälleen kokoon, ja moni asia onkin muuttunut sitten viime näkemän: Booth on tavannut uuden rakkauden ja Angela paljastaa olevansa raskaana.

The Doctor in the Photo
Puun juuristoon kiinnittynyt ruumis kohoaa maanpinnalle puun kaatuessa myrskyssä. Uhrilla sattuu olemaan samanlainen delfiinisormus kuin Brennanilla, ja tutkimuksessa ilmaantuvien yksityiskohtien myötä Brennan samaistuu entistä enemmän uhriin ja alkaa lopulta kommunikoimaan tämän kanssa ratkaistessaan juttua.

The Blackout in the Blizzard
Lumimyrky katkaisee kaupungista sähköt, jolloin Booth ja Brennan jäävät jumiin hissiin. Samaan aikaan labraan tuodusta ruumiista löydetään vaarallinen virus, jonka leviämisen estämiseksi on erittäin tärkeää selvittää miten uhri kuoli. Tutkimukset on kuitenkin hoidettava tavallisesta poikkeavalla tavalla ilman sähköjä.

The Truth in the Myth
Metsästä löytyneet jäännökset paljastuvat myyttiohjelman juontajaksi. Todisteet viittaavat siihen että hänet tappoi Chupacabra-taruolento, ja kappas, uhri tutki juuri tähän vuohenimijään liittyvää todistusaineistoa ennen kuolemaansa.

The Finder
Tutkiessaan museon vartijan kuolemaa Booth pyytää apua Walter Shermanilta, jolla on omalaatuinen kyky jäljittää kadonneita tavaroita. Jakson tapahtumia kuvataankin paljon Walterin ja hänen kumppaneidensa näkökulmasta.

The Signs in the Silence
Kuuro teini-ikäinen tyttö löydetään veren peitossa, ja hänen epäilleen tappaneen jonkun.Tyttö ei suostu kommunikoimaan ja hän panee jostain syystä erittäin kovasti vastaan jos joku mainitsee hänen vanhempansa.

The Hole in the Heart
Tarkka-ampuja Jacob Broadsky käyttää taitojaan omankädenoikeuden nimissä, ja koska Booth ei hyväksy hänen toimintaansa ottaa Broadsky hänet tähtäimeensä. Broadsky tarkkailee labraa lämpökameran avulla, mutta hän erehtyy henkilöstä ja ampuu Boothin sijaan yhden Brennanin harjoittelijoista. Koko tiimi on surun murtama Vincentin kuoleman vuoksi. Lopuksi näiden kahden tarkka-ampujan välillä käydään viimeinen taistelu. (Ihana Vincent ei ansainnut tätä... .-c)

The Change in the Game
Keilaradalta löytyy ruumis, ja Booth ja Brennan soluttautuvat peiterooleissa mukaan peliin jututtaakseen muita pelaajia. Kesken tutkimusten Angelan synnytys käynnistyy, ja hän ja Hodgins auttavat muita ratkomaan tapausta sairaalasta käsin.



🎵 Musiikki

Tämän kuukauden biisilista on aika täynnä espanjaa aiemman Espanjabiisilistan tekemisen myötä, mutta mukaan mahtuu jokunen muukin kappale, jotka ovat jääneet mieleen esim. automatkoilta, hammaslääkärikäynneiltä yms. .-D

Nathan Trent - Aire
Chino & Nacho Feat. Jay Sean - Bebe Bonita
Plain White T's - Boomerang
D'Nash - Dale
Prince Royce - Darte Un Beso
D'Nash - En Medio De La Calle
D'Nash - Esta Vez Si
D'Nash - Hasta Que Me Ames
Happoradio - Ihan Rauhassa
Ismael - La Canción De Tu Vida
Plain White T's - Natural Disaster
♫ Paulina Rubio - Ni Una Sola Palabra
D'Nash - No Quiero Verte
Felipe Santos ft. Cali & El Dandee - Olvidarte
Happoradio - Pelastaja
Critika & Saik - Solo Juega Un Corazón
Gossip - Standing In The Way Of Control
Adam Lambert - Trespassing
D'Nash - Un Dos Cuatro
4 Non Blondes - What's Up


🛒 Random

Marjat -  Mansikat ja mustikat ovat yksi lempiasiani kesässä!

Bratz - Selviytyjävideoita on tullut kuvattua ja editoitua taas aika ripeään tahtiin lisää. .-D Tää saa nyt olla viimeinen kerta kun jaan linkkejä näihin videoihin täällä, aiheesta kiinnostuneet saavat itse päivystää jatko-osien julkaisua vilkuilemalla tätä soittolistaa.

Shoppailu - Heinäkuun aikana on tullut käytyä pariin otteeseen kiertelemässä kaupoilla, ensteks oli reissu Riinan kanssa Lahteen ja viime viikolla käytiin Fikun ja isin kanssa Kärkkäisellä. Olen nykyään niin pihi että vaatekaupoissa tulee pyörittyä enimmäkseen alerekkien ympärillä, ja mitä isompi alennus on sitä kiinnostuneempi olen tuotteesta. .-D

Jooga - On tosi kiva huomata omaa kehitystä joogassa kun palaa myöhemmin uudelleen johonkin vanhaan videoon ja suorastaan yllättyy miten jaksoi tällä kertaa tehdä kaikki punnerrukset, ja oon saanut absworkouteista sen verran treeniä että pystyn nykyään jopa tekemään vatsalihaksia ilman että kukaan pitää jaloistani kiinni, tää on oikea ihme. Tässä kuussa spagaattiharjoitukset ovat jatkuneet, vielä ollaan kyllä aika kaukana määränpäästä... Myös tasapainoharjoituksia on tehty jonkin verran. Venyttelyhetket tulevat aina vain pidemmiksi kun joogavideoiden kautta oppii uusia kivoja asentoja jotka haluaa lisätä omaan venyttelyrutiiniin!


Aattelin seuraavaksi kattoa montako dialogia saan pelattua FS:ssa eteenpäin säästössä olevien 390 TP:n voimin, joten heippa!

Kysymys lukijoille:
Bones?

Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

FS ja Eldarya on surkeita.

Ah, Tai on ihana. .--) <3 Niin hyvä ihminen! Noi kaudet on mun mielestäkin olleet vähän tylsempiä mitä yleensä. .-/

Sulla on upee lista kaikista lempijaksoista Bonesissa! Mun varmaan kaikkien aikojen suosikkijakso on se delfiinisormusjakso. Toisaalta eka haudankaivausjakso on kanssa tosi hyvä. Oon yllättyny, että nääkin jaksot, mitä katsotaan parhaillaan, on tosi mielenkiintoisia. Muistelen, etten ollut niin kiinnostunut näistä jaksoista, kun ne oli uusia. .--o Oon sanonu tän varmaan ennenkin, mutta musta tuntuu, että Vincent uudelleensyntyi Christineksi (toivottavasti kirjoitin nimen oikein). .--D Koska se pikkulapsi on aina ollut enemmän Brennanin perään. .--D Haaveilen kanssa, että joskus tulevaisuudessa tehtäis uusi sarja siitä, kun Christine on aikuinen, ja hän selvittää murhia. .--D

Dale on paras ja meidän hammaslääkärilaulut. <3 Pelastaja osui munkin korvaan. Mä oon tykänny viime aikana ylimääräsen paljon Enriquen "Taking Back My Love"st.

Mieti miten hyviä me ollaan vuoden päästä joogassa? .---D Kun jo nyt huomaa kehittyneisyyden!

Kiitos ja olet ihana kivi paras nam. .---> <23

Kasa kirjoitti...

Ta(i)<3 Hyvä tietää ettei tylsyys johdu pelkästään musta (tai sit se johtuu juuri musta ja oon tartuttanut sen sullekin). .-D Joo, tykkään kirjoittaa jaksokuvauksia/tiivistelmiä ohjelmista. .-D Sit kun tulee kaikki kaudet katsottua voi vielä listata noista lemppareista lempparit. .-D Toi sormusjakso on kyl mielenkiintoinen! Mä en nyt oo niin innoissani noista seiskakauden jaksoista muut Brennanin ja Boothin vuorovaikutus toimii viihdyttäjänä. .-D Et varmasti oo maininnut sun Vincent-teoriasta, siisti ajatus. .-o Joo, sit Daysyn ja Angelan ja Hodginsinkin vauvat voisi yhdessä perustaa jonkun erikoisyksikön ja tulla mukaan sarjaan. .-D Hammaslääkärilaulut. .--D Pelastaja soi yhessä vaiheessa joka päivä. .-D Huhhuh, vuodenpäästä me sit jaksetaan ollan plankissa 3 minuuttia ja vedetään spagaatteja ilman kipua, vai meneeköhän odotukset nyt liian pitkälle? XD

Kiitos! <23