maanantai 23. huhtikuuta 2018

KS: BICYCLE!

Tälle kuukaudelle ei ole osunut oikein mitään uutta ja ihmellistä, joten suosikkipostaus tulee olemaan lyhyehkö ja toistan taas samoja juttuja kuin ennenkin mutjuu.

♫ Musiikki

Uusia biisilöydöksiä ei ole lähiaikoina siunaantunut, joten listan biisit koostuvat lähinnä kappaleista jotka ovat jääneet mieleen jossain huvittavassa tilanteessa yms. .-DD

Huhtikuun biisilista:

♫ Queen - Bicycle Race
♫ Queen - Bohemian Rhapsody
Måns Zelmerlöw - Cara Mia
Måns Zelmerlöw - Hearts Collide
Jonas Brothers - Lovebug
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me
Blue - Supersexual
Westlife - When A Woman Loves A Man


📺 TV-ohjelmat

Bones - Sarjan läpikatselu jatkuu, ja nyt mennään tokassa tuotantokaudessa. Oon luullut pitäväni enemmän ykköskaudesta, mutta kakkoskausi on osoittautunut muistamaani kiinnostavammaksi. Rikostapaukset ovat hyviä, tiimiläisten välinen vuorovaikutus toimii ja hymähtelen nykyään jopa vitseille, mikä on multa epätavallista koska en omaa "normaalia" huumorintajua. .-D Mietin enkö ole aiemmin huomannut vai enkö vaan muista tajunneeni kemiaa Bonesin ja Boothin välillä näissä sarjan alkupään jaksoissa. Muistelin nimittäin ettei näiden kahden välillä nähdä juuri mitään ihmeellistä ennen parisuhdejaksoja, mut pientä flirttiä yms. onkin lähes joka jaksossa. Ajattelin että voisin alkaa näissä suosikkipostauksissa esittelemään kausien parhaat jaksot, joten tässä muutama sananen suosikkijaksoistani:

The Mother and Child in the Bay
Rannalta löytyy raskaanaolevan naisen jäännökset, ja tiimi ryhtyy keräämään todisteita naisen ex-miehen syyllisyydestä. Sikiön luiden lähempi tarkastelu antaa kuitenkin erilaisen motiivin murhalle.

The Girl with the Curl
Löydetyt lapsen jäännökset paljastavat uhrin olleen menestyksekäs nuori kauneuskuningatar. Miten tyttö päätyi kesken kauneuskisojen kuolleena viemäriputkeen?

Aliens in a Spaceship
Haudankaivaja tulee tiimiläisille tutuksi heidän alkaessaan tutkia löydettyjä jäännöksiä. Haudankaivaja on saanut nimityksensä toimintatapojensa mukaan: Hän hautaa sieppaamansa uhrit elävältä ja pyytää omaisilta lunnaita hautapaikan koordinaatteja vastaan. Kesken tutkimusten Brennan ja Hodgins heräävät maan alle haudatusta autosta, eikä kummallekaan ole epäselvää kuka on kaiken takana.

The Man in the Cell
Booth ja Brennan kutsutaan tunnistamaan vankilapalossa kärventynyttä ruumista, jota epäillään kaksikolle aiemmin tutuksi tulleeksi sarjamurhaajaksi Howard Eppsiksi. Brennan kuitenkin toteaa etteivät jäännökset ole Eppsin, ja selviää että tämä pääsi pakenemaan tulipalon turvin vankilasta. Epps alkaa härnätä tiimiä lähettelemällä näille vihjeitä tappamansa ruumiin löytöpaikasta.

The Bodies in the Book
Brennan on saanut uuden rikosromaaninsa valmiiksi. Pian labraan toimitetaan ruumis, joka on tapettu tismalleen samalla tavalla kuin Brennanin kirjassa. Kirja-kopio-murhaaja aiheuttaa tiimille päänvaivaa, erityisesti siksi että romaanissa ruumiita tulee useampi kuin yksi...


Selviytyjät Suomi - Enää ei olekaan montaa jaksoa Suomi-Selviytyjiä jäljellä. Oon ajan kanssa tykästynyt oikeestaan kaikkiin jäljellä oleviin kilpailijoihin, tosin Sampon tai Ilarin tilalle ottaisin kyl Juhanan takaisin. Katja on hauska (ja se on tullut ihan mun uniin asti..), Ilarista paljastuu uusia puolia ja jaksaisin kuunnella Kimmon turinointia ja oivalluksia enemmänkin, pitäis kai ruveta kuuntelemaan taas pitkästä aikaa radiota. .-D


🎮 Pelit

FS & Eldarya - Toivoin että FS:n jakso olisi ehditty julkaista silleen että olisin voinut pölistä siitä tässä, mutta kun niin ei käynyt niin puhutaan sitten vaikka pääsiäistapahtumista. FS:n puolella ollut tapahtuma oli aika hutaistun oloinen: otetaan uudestaan käyttöön viime vuoden lautapeli ja piilotetaan suklaamunat samoille paikoille jokaisella sivustolla... Munien vakiopaikat olivat kyllä siltä kannalta hyvä juttu, että etsiminen hoitui aina nopeasti kun tiesi mistä katsoa. Tässä tapahtumassa oli taas pitkästä aikaa lahjojen jakelua, ja oli erityisen kivaa kun lahja-asussa oli erilaisia värivaihtoehtoja, ei tullut koko ajan vastaan "pelaaja x on jo saanut tämän esineen" -viestejä. Tällä kertaa porukka ei tuntunut olevan kovinkaan anteliaalla tuulella ja sain vain harvoilta pelaajilta jotain takaisin. Onneksi lahjojen jakelussa ei ollut taaskaan IP-kohtaisia rajoituksia, joten vaihdeltiin Fikun kanssa sit vikana päivänä lahjoja keskenämme. .-D Eldaryan puolella tapahtuma alkoikin vähän oudosti vasta pääsiäisen jälkeen, mutta hyväksyin asian kun tapahtuma oli väännetty muotoon "kumppanijuhla". Minipelit olivat helpompia ystävänpäivätapahtumaan verratessa eikä tällä kertaa joutunut onneksi stressaamaan tapahtuman läpäisyn kanssa.


Just Dance - Oon viime aikoina ollut jotenkin tosi innoissani Just Dance -peleistä. Outoa, koska niitä on tullut pelailtua aktiviisesti jo yli vuoden ja sit yhtäkkiä vaan iskee iso innostus. .-D Mulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista liikuntaharrastusta, joten on tosi kiva kun oon löytänyt mieluisan tavan lisätä liikuntaa elämääni. Ei innostusta ilman ahdistusta, tällä hetkellä pelkään kipeäksi tulemista, sillä ajatus siitä että joutuisi pitämään useamman päivän tanssitauon tuntuu kauhealta. Jollain ihmeellä oonkin onneksi välttynyt flunssilta sun muilta viimeisen vuoden aikana, joko liikunta on lisännyt vastustuskykyä tai maailmalta eristäytyminen auttaa välttelemään pöpöjä. .-D Oon myös huolissani meidän Wii-pelikonsolin toiminnasta, sillä sille on viime päivinä ilmennyt välillä ongelmia pelilevyjen lukemisessa, bhyhyhyy älä hajoa... Wiihin liittyen ylipäätään pelkään milloin Just Dancea lakataan tekemästä Wiille, se on kuitenkin jo sen verran vanha pelikonsoli.


💋 Random

Bratz-videot - Jos luulitte että tyydytään vain yhteen videoon niin olitte väärässä, tehtiin Fikun kanssa jopa kaksi uutta laulukilpailuvideota Bratzeille. Ihan parasta on editoidessa kuolla nauruun oudoille lauluäänille ja muille hölmöille kohdille. XD Mä en ees tiedä miksi jakelen täällä julkisesti näitä linkkejä, mutta jos haluat järkyttyä niin klikkaa tästä tai tästä. .-DD


Kysymys lukijoille:
Kumman pelin pääsiäistapahtuma oli kivempi?

Vaihtoehto 1: FlirttiStoori
Vaihtoehto 2: Eldarya

Ei kommentteja: