perjantai 23. maaliskuuta 2018

KS: I say you, you say Blue

Täältä tulee taas suosikkipostaus tuttuun tapaan. .-)

♫ Musiikki

Viime vuoteen verratessa oon nyt paljon aikaisemmin Euroviisufiiliksissä, ja heti kun kaikki tämän vuoden kappaleet julkaistiin kuuntelin biisit kertaalleen läpi. Näin alussa on vielä vaikea nostaa suosikkibiisejä esille, sillä lempparini tulevat todennäköisesti vielä muuttumaan, mutta kuukauden biisilistalta on löydettävissä jokunen mieleen jäänyt Euroviisubiisi. Sen voin kyllä jo sanoa että Norja tulee olemaan yksi isoin lempparini tältä vuodelta, koska Allu. <3 Erilaisia Euroviisulistojakin on tullut katseltua YouTubesta, ja varmaan teen itsekin jonkinlaisen top-listan, mutta vasta finaalin jälkeen, eli siihen menee vielä aikaa. .-D Innostuin myös taas ostelemaan halpoja käytettyjä levyjä, ja biisilistaa selaamalla voipi bongailla minkälaisia levyostoksia tuli tehtyä.

Maaliskuun biisilista:

Blue - Ain't Got You
Benjamin Ingrosso - Dance You Off
Backstreet Boys - Everyone
Alekseev - Forever
Lovex - Guardian Angel
Westlife - Heal
Westlife - Hey Whatever
Irina - Hiljaisuus
Backstreet Boys - I Promise You
Jani Wickholm - Lajinsa viimeinen
Jani Wickholm - Langennut sinuun
Mikolas Josef - Lie To Me
Gromee ft. Lukas Meijer Light Me Up
Anna Eriksson - Maailma palelee
Eugent Bushpepa - Mall
Westlife - Mandy
Saara Aalto - Monsters
Westlife - Obvious
Blue - One Love
Anna Eriksson - Pelasta mut häneltä
Blue - Right Here Waiting
ZiBBZ - Stones
Alexander Rybak - That's How You Write A Song
Westlife - Thank You
Westlife - Turn Around
Melovin - Under The Ladder
Blue - U Make Me Wanna
Ieva Zasimauskaté - When We're Old


🚩Random

Matopeli ja miinaharava - Näähän kuuluis oikeasti peleihin, mutta ovat sen verran randomeja että laitoin tähän osiooon. .-D Päädyin tylsistyksissäni pelaamaan miinaharavaa ja jäin siihen koukkuun, voi tätä elämää... Mun nykyisessä puhelimessa on tylsät pelit, mutta koska mulle on koittamassa puhelimen vaihto toi isi Jokerin vanhoja puhelimia mistä voin valita jonkun käyttööni, ja mä varmaan teen päätökseni sillä perusteella että yhdessä niistä puhelimista on vanha kunnon matopeli, ai että.

Bratz video - Arvatkaa mitä syntyy, kun yhdistää laulupelit ja Bratz-nuket ja videoi lopputuksen? Ei mitään kaunista kuultavaa, sen voin taata, mut mulla ja Fikulla oli tosi hauskaa kuvatessa ja editoidessa tätä videota. .-D


📺TV-sarjat

Selviytyjät Suomi - Tää Selviytyjien suomiversion seuraaminen on ollut yllättävän viihdyttävää. Kiva ettei kaikkea ole vain suoraan kopioitu alkuperäisestä sarjasta vaan heimojen sekoittamiseen/yhdistymäseen on kehitelty pieniä muutoksia. Katjan Juhana-viha on ihan parasta ja Janni tuntuu vallitsevista olosuhteista huolimatta olevan ihanan positiivinen. Viimeisimmässä jaksossa Sarakin osoittautui aiempaa kiinnostammaksi alkaessaan juonia Juhanaa vastaan.


Bones - Ruvettiin katsomaan Bonesia piiitkästä aikaa ihan ekasta kaudesta lähtien. Luulin muistavani nämä alkupään jaksojen juonet ulkoa, tai oikeastaan muistankin jaksojen päätapahtumat ja isoimmat käänteet, mutta yleensä on loppuun asti saanut jännittää kuka se murhaaja olikaan. Bonesin ja Boothin vuorovaikutus toimii ja tykkäänkin oikeastaan enemmän näistä jaksoista missä he eivät vielä esiinny pariskuntana. Oon ensimmäistä kertaa tykästynyt myös porukan pomoon Goodmaniin, hänen ja Hodginsin kinailut ovat hauskaa seurattavaa. .-D


🎮 Pelit

Eldarya - Kolmen kuukauden odottamisen jälkeen Eldaryaan saatiin vihdoin uusi jakso, ei enää tällaisia pitkiä taukoja jaksojen välille kiitos. Jakso edisti kivasti Leiftan-juonta, mutta Leiftan toimii kuitenkin yhä aika huomaamattomasti taustalla, oottelen jo että hänen pimeä puolensa tulisi kaikille julki. Miekkostenkin kanssa päästiin entistä läheisempiin puuhiin, enkä oikein tiedä mitä mieltä olisin asiasta... Kirjoittelin enemmän mielipiteitäni jaksosta peliblogiini enkä viitsi toistaa tässä samoja asioita uudelleen, joten halukkaat voivat vilkaista lisää sepustuksiani jaksosta täältä.


Laulu- ja tanssipelit - Näistä on edelleen riittänyt paljon iloa, varsinkin uusimpien (tai voiko enää puhua uusista kun ne on jo 2-3 kuukautta olleet käytössä .-D) pelien vuoroja odottaa ja jollain tapaa näiden myötä myös vanhoihin peleihin saa uudenlaista puhtia. Etsiskelin projektia x varten kuvia noista Just Dance -pelien tanssijoista ja päädyin sitä kautta lueskelemaan kaikenlaista triviaa pelien biiseistä ja stalkkimaan kulissien takaisia juttuja pelintekijöiden instagramista, siistiä nähdä millaisia ihmisiä tanssiasujen takaa löytyy!


Kysymys lukijoille:
Kumpi?

Vaihtoehto 1: Westlife
Vaihtoehto 2: Blue

Ei kommentteja: