torstai 9. tammikuuta 2014

Kamalaa ku...

...mulla ei oo mitään tekemistä, mut silti en ehdi tehdä mitään. Tänään käytin mooonta tuntia FlirttiStoorin Mortal Pillow -pelin parissa, mut sentään se kannatti, oon nimittäin nyt saanut nostettua sijoitustani tokalle paikalle!


Jos pysyn viikon top kympissä, voitan sit lisää pelipisteitä. .-D Täytyy taistella... Tosin TP-pulaani helpotti tänään ratkennut uudenvuodenlupaus kilpailu, jossa sijoituin suureksi yllätyksekseni toiseksi, wou! Eikä mulla ees oikeestaan ole TP-pulaa, koska säästin toimintapisteitäni koko joululoman.. Miksi mulla on sellainen olo että tolla pelillä on muhun liian suuri vaikutus juuri nyt..?

Kouluun palaaminen loman jälkeen sujui jopa yllättävän mukavasti. Nää ke-pe on lyhyempiä päiviä, ni ei tarvii koulussa kovin montaa tuntia onneksi istua, ja viikonloppu häämöttää jo! Meillä ehti olla jo vuoden ensimmäinen koe, mut melko hyvin se meni vaikka luin vaan yhden päivän ja silloinkin aika laiskasti. .-D Blenderin kanssa taistelua lukuunottamatta on ollut jopa ihan kiva kouluviikko! Ei varmaan pitäis vielä varmistaa mukavaksi, huomenna kuitenki käy sit jotain ikävää. .-D

Jos olisin tiennyt, että tammikuu on näin vetinen, olisin hankkinut talvikenkien sijasta kumisaappaat. Koulumatkalla saa loikkia lätäköiden yli ja kerran vedet oli vallottanu jalkakäytävän niin pahasti, et oli pakko kahlata nilkkoihin asti yltävässä vedessä. .-o Sateenvarjoakin saa kantaa päivittäin mukana, koska tuolla oikeesti sataa vettä nyt tammikuussa, jonka pitäisi olla vuoden kylmintä aikaa. Mä oikeesti toivon, että tulisi lunta, ei tota rumaa ruskeaa ja kuraista näkymää jaksa katsoa. Kyllähän lunta on pari kertaa joulun jälkeen satanu, mut se sulaa sit melkein samantien pois ja lisää vedenpaisumusta entisestään. Yh.

Vihdoin päästään siihen varsinaiseen aiheeseen, mistä mun on pitänyt postata jo tiistaista lähtien, mutta en vain ole ehtinyt kiirettömyydestä huolimatta, kummallista. Kai muistatte ne Tintit mitä sain/ostin jouluksi? Hienoa. Me siis niitä katseltiin Fikun kanssa, ja napsittiin Printscreen kansio tääyteen kuvia. Sen sijaan, että julkaisisin valtavan kymmeniä kuvia pitkän läjän, kokeitiin Fikun kanssa ensimmäistä videon tekemistä!


Huomioittehan katsoessanne muutaman seikan: tämä on tosiaan meidän eka itse tekemä video (ellei lasketa läppää harjoistusversiota .-D), joten kuvien, tekstin ja musiikin asettelu ei aina välttämättä ole kohdallaan parhaimmalla tavalla. Tuosta löydän itsekin paljon paranneltavaa, ja jatkossa osataan varmaankin paremmin huomioida tekstitys, kun nyt se lisättiin vasta ihan vikana videoon, ja jotkut kohdat menee aika vauhdilla.. Videon tekovaiheessa ohjelmamme varmaan jumitti, ja tekstit näyttivät kulkevan hitaammin kuin nyt tuolla lopullisella youtubevideolla. Mut laittakaa HD:t täysille, niin ehkä video sit jumittaa vähän ja ehditte lukea kaiken. .-D Tossa siis on juonen ymmärtämiseksi joitain pääkohtia selvennetty teksin avulla, mut kuvapainotteista on muuten. Videossa olevat musiikit varas(to)tettiin täältä ja täältä. Mielellään kuultaisi kehitysehdotuksia  Fikun kanssa, koska näitä olisi suunnitelmien mukaan tulossa lisää, kun nyt joskus päästäisi hommiin. .-D Jos (ja kun) juoni jää epäselväksi, voi jakson katsoa halutessaan kokonaan täältä.

Oon muutaman päivän jännittänyt tota videon julkasua ja nyt se on sit hoidettu. .-D Seuraavaksi pelätään, milloin joku alkaa huomautella tekijänoikeusrikkomuksista.. Mulla ei taida olla muuta tällä erää, mukavaa loppuviikkoa!


Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: TP
Vaihtoehto 2: AP

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Ihana sotimiskuva. .-> Oot tosiaan panostanu selvästi tohon kisaan. Varmasti voitat jotain! .-) Ja onnea nyt vielä tuosta kilpailun voitosta! Ja sitten itse katkeroidun, kun en itse ole voittanut mitään. .--D Mutta onneksi sä voitit eikä kukaan tyhmä aivoton lupaus. .-D

Mullakin koulu on alkanut ihan hyvin. Välillä kyllä ketuttaa, varmaan joka päivä on jokin potuttanut. Tehtävää taas on niin paljon ja aikaa ei, mut eiköhän se tästä. Jos selvisin joululomaa edeltävästä viikosta, selviän tästäkin. .-)

Höh. On noi vedet kyllä aika maseja. .-( Varsinkin kun täytyy uida joidenkin lammikoiden läpi. .-s

Haha, oon taas itserakas ja pidän omasta työstäni. Niin se vaan menee. Enää ei tarvitse potea siitä huonoa omatuntoa, kun tuntee psykologiaa. .-> Just kova video! Pitäiskö sun esitellä se meidän läppävideokin? .---DDD

Kasa kirjoitti...

Haha, toi sotimisanimaatio on just hauska, katon sen aina. .-D Tai ku sen sais myös skipata ja kattoa pelkät pisteet, mut haluun myös nähdä tappelun. .-D Enköhän voita, jos saan ylläpidettyä samaa meininkiä keskiviikkoon asti. .-D Toivottavasti porukka ei oo yliaktiivista viikonloppuna, ja sit myös toi nollauspäivä keskiviikko huolettaa, kun en silloin päivällä kerkeä ollenkaan varmaan käymään, ni ois kurja silloin laskeutua hyvältä sijaltä.. Mut ku tarpeeksi väliä kuroo muihin ni eiköhän se auta. .-D Ne oli valinnu voittajiksi kaikkia positiivisia juttuja, ni ei sinänsä ihme, että pääsin sijoille. .-D Tylsää ettet voittanu. .-( Toivottavasti asukisassa käy sulle hyvin, mä en ainakaa sitä voita. .-D Voi potutus, no kyllä muakin oikeestaan varmaan jokin on joka päivä potuttanu, mut kumminki. .-D Hyvin sä aina selviit. <23 No joo, yleensä ylttyy harppaamaan lätäkön yli mut sillon astuin suosiolla suoraan veteen, ois kauheesti roiskunu jos olisin yrittäny hypätä yli. .--D Ah meidän video. <23 Haha, se ois kyl aika hyvä myös, jos jotenki saat ladattua sen tubeen. .-D Et varmaan omalle tilille haluu?