maanantai 12. kesäkuuta 2017

Jes, sain...

...taas pidettyä Veijareiden osa/viikko tahtia yllä huimat kaksi viikkoa putkeen. .-D Lukemaan voi mennä ->

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Fall Out Boy - Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued --- Simple Plan - Ordinary Life --- Simple Plan ft. Natasha Bedingfield - Jet Lag --- Eric Saade ft. A-Lee - Flashy --- Backstreet Boys - Bigger --- Eric Saade - Till I Break --- George Michael - Careless Whisper --- Blue - I Can --- Jacques Houdek - My Friend --- Hurts - Weight Of The World --- Ukulele-vauva - I'm Yours --- Steve Rushton - Game Over

Aiemmat osat
Osa 103: Nuoria naisia


Armi järkyttyi kuullessaan Mantalle sattuneista läheltä piti -tilanteista, mutta Väinämö ja Manta vakuuttelivat kaiken olevan nyt kunnossa.
"Onneksi Väinämö oli paikalla, muuten me olisimme maha-asukin kanssa kumpikin menehtyneet", Manta sanoi ja silitti hennosti Väinämön kämmenselkää.

Maha-asukista puheenollen, näemme tässä vastasyntyneen vauvelin, mihin lie synnytyskuva kadonnut tästä välistä... Pienokainen sai nimekseen Jimi. Kovin on havaittavissa isän ulkonäköä jo tästä vauvaversiosta!

Tuore isä ei ollut kovinkaan innoissaan esikoisensa syntymästä, ainakaan kun se tapahtui keskellä yötä. Manta ei ymmärtänyt miten Väinämö malttoi jäädä nukkumaan, sillä vastasyntynyt pieni siminalku oli jo ehtinyt hurmata naisen täysin.

Ilmaisen lapsenvahdin aka Armi-mummin läsnäolon takia Väinämö ja Manta skippasivat kumpikin vanhempainvapaansa, ja kumpikin riensi heti seuraavana aamuna saman kimppakyydin kyytiin.


Armin vastuulle jäi siis sekä kodinhoito että Jimin vahtiminen, mutta vanhus oli vain tyytyväinen voidessaan olla hyödyksi kotona. Armi oli tietenkin innoissaan uudesta isoäidin tittelistään ja hoiti jopa haisuvaippojen vaihtamisen mielellään.

Työpäivä heti synnytyksen jälkeen taisi olla vähän liikaa Mantalle, sillä nainen oli aivan poikki palattuaan töistä. Manta ei aiemman haamutapauksen jälkeen uskaltanut nukkua yksin, joten tänä yönä hän oli kömpinyt Armin sänkyyn kun Väinämöä ei jostain syystä ollut kuulunut kotiin työpäivän jälkeen. Missä mies mahtaa olla?

Eräs Väinämön työkaveri oli kysynyt haluaisiko Väinämö lähteä ulos tämän kaveriporukan kanssa, ja Väinämö oli tietenkin suostunut. Retkelle osallistui useampikin nuori opiskelijatyttö, ja näiden nuorten naisten seura houkutteli Väinämöä enemmän kuin kotona olevat vastasyntynyt vauva ja vaimo.


Väinämöstä tuntui ettei hän ollut vielä valmis perhe-elämään, ja jonkinlaista nuoruutta tavoitellakseen Väinämö päätyi flirttailemaan nuorille opiskelijatytöille jotka olivat otettuja vanhemman miehen huomiosta - varsinkin kun urheilu-uralla työskentelevä Väinämö on vieläpä varsin hyväkroppainen.

Retkellä oli hauskaa, ja Väinämö huomasi innostuneensa rakastettujen "keräilystä". Ensin tuntui kutkuttavalta kun oli yksi salarakas vaimon lisäksi, mutta pian Väinämö oli hurmaillut kaikkia vastaantulleita naisia. Retkiryhmäläisten liuetessa paikalta yön pikkutunneilla jäi Väinämö vielä pitämään silmällä tontille saapuvia naisia hodarien mutustelun ohessa.

"Missäköhän Väinämö on ollut, hän ei tullut kotiin koko yönä", Manta kummasteli samalla kun syötti Jimiä. Vohveleita mutusteleva Armi meinasi nielaista ruokaa väärään kurkkuun kuullessaan Mantan kysymyksen. Armi sattui olemaan valveilla Väinämön saapuessa, ja miehen ympärillä lemunneen vieraan hajuveden tuoksusta Armi oli päätellyt että kyseessä oli toinen nainen. Hän ei kuitenkaan halunnut puhua asiasta Mantalle ainakaan vielä.


Ylimääräisiä koiria oli vielä jonkin verran taloudessa, mutta kylään sattuneet Armin sisarus Riikka ja tämän aviopuoliso Tatu lupasivat mielellään adoptoida yhden koiran itselleen. Armi ennätti vaihtaa siskonsa kanssa myös kuulumisia, ja naiset puhuivatkin tovin työasioista. Riikka oli jo hyvällä vauhdilla etenemässä kohti ahdin airut -nimikettä, ja Armi kertoili mystiikkauransa käänteistä.


Koiria jaettiin myös kylään sattuneen Oton perheeseen. Armin edesmenneen puolison Sulevin alienkolmoset olivat asettuneet saman taloyhtiön vuokra-asuntoihin ollakseen lähellä toisiaan. Otto kertoi myös hänen ja Jasmiininkukan menneen naimisiin hiljattain.


Koirapentueesta jäi siis jäljelle poikakoira Vampula, joka on siis seuraava koirasukupolven perijä. Tässä pari kuvaa hauvelista. .-3

Tontilla useaan otteeseen vieraillut Stella-niminen susi oli Armin kanssa hyvissä väleissä niiltä ajoilta kun naisen elämäntavoite oli eläinystävien hankkiminen. Stellasta päätettiin kaavailla kumppania Vampulalle kun susi saatiin helposti Armin kautta liitettyä talouteen. Vimpula tässä ilmeisesti tutkailee vaimoehdokkaan sopivuutta pojalleen. .-D

Väinämö on nyt päässyt urheilu-uran huipulle! Uusi elämäntavoite siirtyykin sitten liikunnasta ravintoon, sillä nyt Väinämö haaveilee ravintola-alalla työllistymisestä.

Tämmöistä tällä kertaa! Nyt sit kiireellä harjaamaan hampaat ja sit täytyy pelata vielä ennen nukkumaanmenoa Eldaryaa, oon ihan koukussa siihen tällä hetkellä. .--D

Kysymys lukijoille:
Jimi-vauveli?

Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jospa miekin sitten pitäisi lukutahtiani yllä ;) Vai että Jimi-niminen uusi perheenjäsen. Väinämön autollejuoksu meinaa naurattaa, vaikka en nyt saisi tähän aikaan herättää muita hekottelullani :D

Däämn juu Väiski, vai näin sitä hurmaillaan nuoria opiskelijoita! Parempi sitten pitää haaremi kurissa, että Armille ei tule liian suurta velvollisuuden tunnetta kertoa Mantalle. Mutta mutta, hauskaa että muustakin Veijarisuvusta kuullaan lisää ja hyvä kun koiraperijäkin on jo tiedossa!

Väinämöhän sitten toteuttelee haaveitaan oikein urakalla kun elämäntavoite on saavutettu ja ihastuksia on käden joka sormelle...
Itse olen tällä hetkellä peiton alla läppärin kanssa, saapi nähdä mitä nukkumisesta tulee :D

Kasa kirjoitti...

Siihen on tosiaan hyvä tilaisuus nyt kun näitä osia tulee. .-D Simien juoksuasennot ovat kyllä aika mielenkiintoisia pysäytyskuvissa, varsinkin kun niihin sotkeutuu noita vapaa-ajan(?) käsi- ja jalkaliikkeitä. .-D
Väinämö-mokomalla on noita romanttiikkatavoitteisten tarpeita, ihmeen kauan hän kuitenkin pysyi uskollisena Mantalle. Täytynee toivoa ettei Armi kertoile epäilyksistään eteenpäin ja että Väiski rajoittaisi muiden naisten hurmailua... Kuvakansiosta sattui löytymään Oton hääkuva niin pistin sen tähän osan jatkoksi, vaikka muuten en juuri kuvaile ei-tarinaperheillä pelatessa. Kiva että suvun muidenkin jäsenten kuulumiset kiinnostavat. .-)
Niinno, sentään Väinämön uusi elämäntavoite ei koske rakastettujen hankkimista. .-D
Multa ei onneksi luonnistu läppärin kuljetus kerrossängyn yläpetiin kun virtajohto ei riitä sinne asti (tosin tässä uudessa läppärissä luulisi olevan vielä hyväkuntoinen akku, hmm...), haittaisi kyllä nukkumista. .-D Toivottavasti nyt sait nukuttua ja kiitoksia taas kommentin jättämisestä! .-3