maanantai 5. joulukuuta 2016

Mä en...

...nyt keksi tähän mitään sanottavaa joten eteenpäin vaan suoraan:

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Osan tunnelmaan sopivat biisit on paksunnettu)
Måns Zelmerlöw - Waiting For The World To End --- Happoradio - Itä-Suomessa Tuulee --- Joe Jonas - Kleptomaniac --- Voltaj - De La Capat / All Over Again --- Robbie Williams - She's Madonna --- Mariya Yaremchuk - Tick-Tock --- Eric Saade - Boomerang --- Cody Simpson - Rainy Day --- Big Bang - Fantastic Baby --- We The Kings - Just Keep Breathing --- Backstreet Boys - Make Believe --- Backstreet Boys - In Your Arms --- Good Charlotte - I Just Wanna Live --- Anna Abreu - Vinegar --- Kesha - Cannibal --- Anna Eriksson - Vain Sun --- Olavi Uusivirta - Me Ei Kuolla Koskaan


Aiemmat osat
Osa 94: Tuttuja kasvoja ja sinisiä asuja


Että mä tykkään noista vihakirjeistä: "Oli treffeillä kamalaa, tekee mieli oksentaa..." .-D En yhtään muista milloin treffit olisivat menneet noin pahasti pieleen että seuralainen on lähettänyt vihaviestejä perään. Tai ehkä kuori on ollut monta vuosikymmentä laatikon pohjalla ja mädäntynyt, hmm?

Roopen ja Ilmin lapsuudenystävyys on saanut uusia käänteitä tilanteen käännyttyä romanttisempaan suuntaan. Roope piti suhdetta yllä lähinnä siksi että oli siistimpää olla suhteessa kuin sinkku, mutta Ilmi taitaa odottaa suhteelta vähän enemmän...

Koiranpentujen synnyttyä talouden "seniorikoirat" alkoivat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta Laila muisti hemmotella pentujen lisäksi myös Minttua herkkupaloilla.

Armin veli Elmo oli saapunut kylään, ja Armi tarjosi tälle yhtä koiranpentua. Samalla tuli vaihdettua kuulumisia, ja Elmo kertoi Sulevin tapaan käväisseen avaruudessa ja hänellä oli nyt kotonaan vihreä Arvo-niminen alienpoika. Elmolla on suunnitelmissa tehdä vielä toinen reissu avaruuteen.

Täällähän nyt vilahtelee entuudestaan tuttuja naamoja. Miisa on säilynyt nuorekkaana ja notkeana, kun taas Ilmi on jo harmaantunut vaikka he olivat aikoinaan samaan aikaan yliopistolla. Äläs Miisa potki Roopen oppikirjoja!

Lasten sängyt oli sijoitettu kahteen eri huoneeseen. Hannu ja Otto kisasivat aina iltaisin kumpi pääsee isoveljen kanssa samaan huoneeseen ja kumpi joutuu olemaan siskon kanssa. Kyllähän pojat Lailasta pitivät, mutta olihan se vähän noloa jakaa huone tytön kanssa!

Laila oli huomannut poikien sänkyvarauskäytännöissä jotakin kummallista, ja tyttö päättikin tiedustella asiaa Hannulta lasten puuhastellessa askartelupöydän ääressä aamulla. Hannun rakentama palikkatorni meni nurin Lailan esittäessä kysymyksen.
"Öh, Roopen huoneessa olevissa sängyissä on pehmeämpi patja, siksi me halutaan nukkua siellä", Hannu keksi tekosyyn.

Otto päätti hyödyntää ulkona olevaa koirien kylvetykseen tarkoitettua ammetta. Tilanteesta tuli siinä mielessä nolo että koulubussi kaahasi pihaan kesken kylpyhetken ja Otto joutui luikkimaan sisälle hakemaan vaatteitaan usean silmäparin alaisena.

Lailan ahkera kokkikoulun katselu palkitaan. Veijareiden tontille saapui yllättäen kokkiasuinen nainen joka kehui Lailaa aktiivisuudesta ja ehdotti että tämä voisi tästä lähtien kasvattaa harrastusintoaan myös salaisella kokkikerhon tontilla.

Lailan ollessa kiinnostunut ruuasta viettää Hannu vapaa-aikaa mieluiten erilaisten pelien ääressä. Vanhemmat joutuvat usein vetämään sähkölaitteiden johdot irti jotta Hannun saa siirtämään katseensa pelin näytöstä oppikirjojen suuntaan.

Otto puolestaan harrastaa siivoamista! No ei, poika on äitinsä tapaan kiinnostunut kuntoilusta, ja uimatreeniensä jälkeen Otto on saapunut siirtämään pöydällä olevia lautasia lattialle, josta siivousrobotti voi ne lakaista.

Alienkolmosilla on aina kova kilpailu siitä kuka ehtii kimppakyydin huristaessa pihaan ensimmäisenä halimaan isiä. Tällä kertaa kilvasta tuli tavallista jännittävämpi, sillä Armi seisoi oven edessä ja sanoi ettei kukaan mene ulos ilman ulkovaatteita. Otto voitti kuitenkin lopulta tämän erän.

Sulevi opetti mekaniikasta kiinnostuneelle Roopelle työstä saamansa nuken käyttöä. Mielellään Roope oppi uutta, mutta isän ja pojan välit olivat viilenneet selvästi kummankin etäännyttyä toisesta. Roope muisteli edelleen katkerana miten isä oli laiminlyönyt häntä, ja Sulevi mietti mitä tekisi teinin kanssa kun tämä ei tullut yhtään vastaan.

Ilmi oli päättänyt että hän haluaa vanhalla iällään nähdä vielä yhdet hääjuhlat, ja koska vanhuksella itsellään ei ollut Juuson menehtymisen jälkeen kumppania patisti mummeli tytärtään kosimaan Sulevia.

Armi päätti tehdä työtä käskettynä. Olihan hänen ja Sulevin korkea aika siirtä suhde seuraavalle tasolle. Vaikka pari oli asunut saman katon alla jo vuosia ja nähnyt kaikkea yhdessä, jännitti Armia vähän polvistua Sulevin eteen. Mitä jos tämä ei jostain syystä suostuisikaan?

Suostuihan se Sulevi, ja häät järjestettiin nopeasti. Armi venytteli jalkojaan juhla-asun sallimissa mitoissa (ja ehkä jopa vähän niiden yli) kaksikon odotellessa hääseremonian alkua vihkikaaren alla.

Sormusten vaihtamisen lisäksi kummallakin oli pieni häävala sanottavanaan. Nyt vihkikaaren alla seisoessaan Armi mietti miksi oli vitkastellut virallisen sitoutumisen kanssa niin pitkään, sillä kun hän katsoi Sulevia silmiin ei Armi voinut toivoa rinnalleen ketään muuta.

Ilmi seisoi juhlayleisön eturivissä ja taputti liikuttuneena käsiään. Avioliitto on aina ollut Ilmin mielestä tärkeä osa suhdetta, ja nainen ehtikin elämänsä aikana olemaan kaksissa naimisissa. Tuplaleskeksi jäätyään Ilmi oli kuitenkin päättänyt että olisi loppuelämänsä yksin ja keskittyisi lastensa ja lastenlastensa hyvinvointiin.

Koulusta saapunut Roopekin ennätti parahiksi soluttautua juhlayleisön perälle seuraamaan hääseremoniaa. Hänen mielestään ei ollut niin väliä edustiko parisuhdestatustaan sormuksen voimin vai ei, mutta totta kai poika oli onnellinen vanhempiensa puolesta.

Hääseremonian päätyttyä hääpari siirtyi jutustelemaan juhlavieraiden kanssa. Armi paikansi veljensä Aaron ja ryntäsi utelemaan milloin velipoika on kaavaillut omia avioliittoasioitaan. Aaro ja Kati olivat kihlautuneet jo aikaa sitten, mutta avioliittoon perhetavoitteinen kaksikko ei vielä ollut astunut.

Kati tuli pelastamaan miehensä Armin uteluilta. Armin mentyä Kati suikkasi suukon Aaron huulille ja sanoi haluavansa häät mahdollisimman pian, eikä Aarolla ei ollut mitään asiaa vastaan. Olihan heillekin ehtinyt jo muutama lapsi siunaantua, joten naimisiinmeno sopisi perhetavoitteisten simien suunnitelmiin oikein hyvin.

Aika kului ja pian kolmosetkin saapuivat koulusta. Otto ihmetteli ääneen väenpaljoutta ja hienoja juhlapukuja, ja Armin kerrottua hänen ja Sulevin naimisiinmenosta Otto hieman loukkaantui siitä ettei alienlapsia oltu odotettu. Tottahan se oli ettei Armi pitänyt Sulevin vihreitä lapsina yhtä tärkeinä.

Huh kun väsyttää, surullista miten iltaisin ei jaksa valvoa huolimatta siitä että aamulla saa nukkua pitkään. Laskiko kukaan kuinka monta sinistä asukokonaisuutta osasta löytyi? .-D

Kysymys lukijoille:
Vieläkö muistat Armin veljet jotka vilahtivat osassa? Kumpi on suosikkisi?
Vaihtoehto 1: Aaro
Vaihtoehto 2: Elmo

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Simsin vihakirjeet ovat kieltämättä hauskoja :D Niistä saattaisi saada hyvää rekvisiittaakin, hmm... Ja Roope saa luvan arvostaa Ilmiä muutenkin kuin vain statussymbolina, murr! *sympatioita Ilmiä kohtaan*
Ja sukulaisiakin nähtiin taasen, Miisapa on tosiaan säilynyt nuorekkaana. Ja onneksi veljekset eivät kuitenkaan isoveljen suosimisella loukkaa Lailaa ;) Minullekin siivousrobotti! Nimimerkki en tiskannut marraskuussa ollenkaan ja nyt se kostautuu :"D
On oikeastaan jollakin tavalla söpöä, että Armi ja Sulevi solmivat liittonsa vasta kun lapsen on hankittu ja muutenkin ovat eläneet yhdessä jo kauemminkin. Sulevikin koettaa olla mahdollisimman suloinen hääkaaren alla :D
Itsekin alan nykyään (aka. marraskuun jälkeen) väsähtämään nopeammin, vaikka monesti kyllä tulee yhäkin kahteen valvottua. Musiikeista oli puolestaan pakko valikoida Robbie Williamsia ;)

Kasa kirjoitti...

Joo, nykyään en edes jaksa lukea onnistuneista treffeistä saatujen palkintokirjeiden tai kukkapuskien tekstejä kun niitä tienaa niin usein, mut vihaviestit on aina pakko lukea. XD Lol, huomasin vasta nyt että olen kutsunut Immiä osassa Ilmiksi, no melkein sama asia. .-D Roopen suhtautuminen seurusteluasioihin ei tosiaan ole ihailtava, Ilm... Immi parka. Epäperijäperheiden simit tuntuvat kyllä olevan ikinuoria, nyt tosin oon pelannut jo sen verran eteenpäin että sekä Miisa, Elmo ja Aaro ovat kaikki jo menehtyneet. Siivousrobotti olisi kyllä hyvä omistaa, olisi tosiaan kiva kun joku keräisi aina lattialle heitetyt roskat pois. .--D Oho, miten sait astiat riittämään koko kuukaudeksi? .-D Itellä oli opiskelukämpillä aktiivisessa käytössä vain yksi lautanen, niin tiskattuakin tuli että sai syödä puhtaalta lautaselta. .-D Armilla ja Sulevilla ei alun perin pitänyt edes mennä naimisiin, mutta Ilmipä toivoi sukulaisen naimisiinmenoa, joten siitä saatiin Armille syy kosia. .-D Häät olivat kyllä onnistuneet ja kivana vaihteluna tällainen ensin lapset, sitten häät -järjestelmä, yleensä simssissä sukunimiasioden takia täytyy laittaa pari naimisiin ennen lapsia. .-D Suloinen Sulevi, hauskaa kun Armin piti ehdottaa avioliittoa sukunimiasioiden takia niin Sulevi sai sitten nuo neiti-asennot. .-D Mulla on paha tapa väsymyksestä huolimatta vaan valvoa lisää, koska tuntuu ettei kello ole paljon vaikka oltaisi jo yli puolenyön. .--D Robbieta kannattaa kuunnella. ,-) Kiitokset kommentista! .-3