maanantai 28. marraskuuta 2016

Veijareiden lomakuulumiset...

...jatkuvat jälleen, luepa millaisissa tunnelmissa ollaan tällä kertaa!

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Osan tunnelmaan sopivat biisit on paksunnettu)
Anna Eriksson - Sumujen Silta --- Mika - I See You --- 30 Seconds To Mars - Attack --- Jonas Brothers - Things Will Never Be The Same --- Simple Plan - Can't Keep My Hands Off You --- Anna Eriksson - Turhaa --- Demi Lovato - La La Land --- Marco Mengoni - Ti Ho Voluto Bene Veramente --- Hurts - Policewoman --- Robin Stjernberg - You --- Timbaland ft. OneRepublic - Apologize

Aiemmat osat
Osa 93: Sähköisyyttä ilmassa



En jaksanut ottaa koko porukkaa poppamiestontille, joten tällä kertaa sähkölaitteiden korjaajaksi lähtivät Juuso, Armi ja Sulevi. Pariskunta päätti kuitenkin antaa Juuson hankkia voodoo-nuken, sillä tällä oli vähiten elinaikaa jäljellä ja Armi ja Sulevi ehtisivät hyödyntää tilaisuuden mahdollisella myöhemmällä lomalla. Armi ja Sulevi päättivät pitää minitreffit Juuson poissaollessa.


Juuso tallusti mäen huipulla nököttävälle tönölle ja sai siellä majailevalta Poppamieheltä tutun toimeksiannon. Valitettavasti Juuson mekaniikkaosaaminen ei ollut kovin korkealla ja pappa sai telkkaria korjatessaan sähköiskun, ja iski näköjään ruuvimeisselin jalkansa läpi. .-s

Tämä sähkäri olikin sen verran tuhti ettei Juuson vanha sydän sitä kestänyt ja pappa tömähti elottomana maahan. Juuson kovaääninen karjaisu oli kantautunut ulkosalla hääräävien Armin ja Sulevin korviin, ja kaksikko säntäsi kiireesti paikalle katsomaan mitä oli tapahtunut. Armi jähmettyi kauhusta paikalleen huomattuaan Viikatemiehen Juuson vierellä.

Ennen kuin Armi ja Sulevi ehtivät tehdä mitään oli Viikatemies järjestänyt kuljetuksen Juuson sielulle. Armin ilme synkkeni kun tilanne valkeni hänelle. Hän ja Juuso eivät koskaan olleet olleet hyvissä väleissä, mutta ei toisen kuolemaa tohtinut hymyssäsuinkaan seurata.

Juusosta jäi muistoksi pieni uurna papan kuolinpaikalle. Armi halusi saattaa loppuun sen mikä Juusolta jäi kesken ja nainen tarttui tärisevin käsin Juuson pudottamaan ruuvimeisseliin. Sulevi istahti sohvalle ja yritti puhua rauhoittavia shokissa olevalle avopuolisolleen. Armia huoletti miten hän kertoisi ikävät uutiset Ilmille...

Illan jo pimentyessä Sulevi muistutteli keskenjääneistä treffeistä ja johdattaessaan Armia ulkona olevalle riippumatolle mies supisi miten oli aina halunnut pelehtiä taivasalla riippumatossa. Kokemus ei lopulta ollut erityisen hieno, sillä ulkona satoi ja Armi oli edelleen hiukan pyörällä päästään päivän tapahtumien takia.

Johan on sähköinen tunnelma... Riippumattotuokion jälkeen jaloittelemaan noussut Sulevi sai myös kokea salamaniskun. Armi kirkaisi järkyttyneenä pelätessään menettävänsä myös Sulevin, mutta mies vakuutti olevansa ihan kunnossa.

Sulevi kiiruhti Poppamiehen mökille siistiytyäkseen, mutta Poppamies oli juuri kylvyssä. Sulevi jäi odottamaan omaa vuoroaan ja luuttusi lattialle loiskuneita vesiä ajankuluksi.

Illan kuluessa murheet unohtuivat, ja Poppamiehen valmistaman aterian päätteeksi Armi ja Sulevi päättivät vähän tanssahdella. Mitäköhän Poppamies oli sopan joukkoon sekoittanut kun se sai Arminkin noin hyvälle tuulelle...


Aamu valkeni hotellilla ja samalla oli edessä viimeinen lomapäivä. Sulevi tiedusteli hotellin pihalla päivystävältä retkioppaalta sopivaa kohdetta, ja miekkonen ehdotti että perhe voisi käväistä rentoutumassa kuumilla lähteillä.

Sinne siis suunnattiin. Sulevi lösähti ensimmäiseksi hierontapöydälle ja rentoutui lämpökivihieronnan merkeissä. Aikaisempien päivien hiekkarantaleikkien jälkeen tuntui hyvältä vain loikoilla ja ottaa rennosti.

Sulevi kaipasi hieronnan päätyttyä vielä lisää lämpöä, joten hän hakeutui Armin seuraksi saunan lauteille.
"Saitko kerrottua Ilmille Juusosta?" Sulevi tiedusteli ylälauteella vaitonaisesti istuskelevalta Armilta.
"Sain. Hän otti asian yllättävän rauhallisesti, mutta totta kai menetys sattuu", Armi huokaisi.

Lapsilla ei ollut asiaa saunaan tai hierontaan, joten heille ei jäänyt muuta kuin kuumat lähteet. Kauaa lapset eivät kuitenkaan viihtyneet paikoillaan ja he ihmettelivät aikuisten puhuessa rennosta lomapäivästä. Lasten mielestä toimintaa piti olla!

Ilmi oli vetäytynyt muusta porukasta syrjemmälle. Uutiset Juuson kuolemasta olivat järkyttäneet vanhusta eikä hän halunnut pilata muiden lomafiilistä mököttämällä näiden nähden. Ilmi olikin viettänyt koko päivän ruokakojun penkillä istuen. Otto tuli ruokailemaan Ilmin seuraksi, mutta tänään paikallinen ruoka ilmeisesti ei sopinut pojan vatsalle...

Vähitellen kaikki pukeutuivat arkiasuihin ja valmistautuivat lähtöön. Taksi tulisi pian noutamaan heidät ja hotellilla käytäisi kirjautumassa ulos ennen lentokentälle lähtöä. Taksia odotellessa lapset saivat vihdoinkin vähän vauhdikkaampaa ohjelmaa kieputuksen merkeissä!

Se loma oli sitten siinä. Ekstraksi tähän loppuun lomalta kertyneet "ota kuva" -toiminnolla napsitut lomakuvat:






Saatiin taas lomakuulumiset suhteellisen lyhyeen muotoon, ei mennyt kuin kaksi osaa. .-D Seuraavaksi jatketaan taas eloa kotitontilla.

Kysymys lukijoille:
Ootko ollut hieronnassa? .-D
Vaihtoehto 1: Kyllä
Vaihtoehto 2: En

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jei, lisää Veijareita! Juuri sopivasti piristämään tiistaita.
Juusolle tosin kävi vähän vähemmän piristävästi, pappa parka :( En aluksi hoksannutkaan, miksi osan alun tuplakuvista tuli jotenkin tavallisesta poikkeava tunnelma mutta Juuson kohtalo siihen taisi olla syynä. Onneksi Sulevi ei nyt sentään kokenut samaa kohtaloa salaman takia, sähköä ilmassa tosiaan...
Ilmillä ei kyllä ollut kovinkaan rentouttava loma.
Mutta simien napsivat lomakuvat olivat kyllä mukavia, tuo piraattilaiva on aina yhtä hieno, enkä minäkään laittaisi pahakseni kuumaa lähdettä tänne jonnekin ympäristöön...
Mukava osa oli jälleen, juuri sopivasti rauhoittamaan aivojani. Musiikkivalinnat olivat taas mielenkiintoisia, pitäisi joskus tehdä kokonainen soittolista näistä Veijarein musiikeista :D Tällä kertaa tosin päädyin kuuntelemaan Apologizea ;)

Kasa kirjoitti...

Hii, mukava jos piristää. .-3 Juuson kohtalo oli tosiaan vähemmän piristävä. .-/ Veijareilla taisi joskus aieminkin olla joku vastaavanlainen tilanne Poppiksen tontilla, mutta silloin ehdittiin anella eikä kukaan kuollut, mutta nuo mokomat olivat tällä kertaa ulkona treffeillään eivätkä ehtineet apuun. .-P Woo, siistiä että aistit heti osan alussa jotakin outoa! Se olisikin vielä puuttunut että Sulevikin olisi menehtynyt samalla reissulla, huhhuh. .-D Kuuma lähde olisi kieltämättä mukava köllöttelypaikka. .-D Haha, Veijaireiden osissa mainituista biiseistä saisi kyllä tosiaan kokoon jonkinlaisen soittolistan. .-D Apologize on hyvä biisivalinta. ,-3 Kiitokset kommentin jättämisestä! ♥