maanantai 26. syyskuuta 2016

Veijareita onko...

...heitä? Nyt ainakin on. .-D

Osa syntyi näiden biisien tahdissa (osan tunnelmaan sopivat biisit on paksunnettu):
Eric Saade - Love Is Calling --- Eric Saade - Cover Girl Part I --- Eric Saade - Stupid With You --- Backstreet Boys - Just Want You To Know --- Train - Drive By --- Howie D - Way To Your Heart --- Backstreet Boys - In Your Arms --- Zdob si Zdub - So Lucky --- Hurts - Nothing Will Be Bigger Than Us --- Fall Out Boy - XO --- Måns Zelmerlöw - Stand By --- Alexey Vorobyov - Get You --- Mika - Big Girl (You Are Beautiful)

Aiemmat osat
Osa 85: Ammattimiehiä



Vihdoin Armin vuosia kestänyt treenaus ja kuntoblogi huomataan ja paikallinen kuntoiluseuran johtaja tuli henkilökohtaisesti toimittamaan Armille kunniataulun ahkerasta harrastuneisuudesta. Armi kiitti miestä ja lupasi että kunniataulu pääsisi seinälle heti kun hän muuttaisi omaan kotiin yliopiston jälkeen.

Kati on talouden surkein kokki, mutta siitä huolimatta hän ilmoittautuu vapaaehtoiseksi ruuanlaittajaksi. Tärkeintä ei kuitenkaan ole huippuhienosti valmistetut monimutkaiset ruoka-annokset vaan hyvä maku, ja Katin valmistamat kinkkuleivät katosivat nopeasti muiden suihin.


Linnea oli alkanut tapailemaan yhtä lehtoreistaan luentojen ulkopuolella, sillä kumpikin oli kiinnostunut urheilusta ja jalkapallon potkiminen oli hauskempaa kahdestaan. Pelin temmellyksessä opettaja-oppilas -arvot unohdettiin ja lehtori ei pistänyt pahakseen vaikka Linnea välillä kommentoisi jotakin rakentavaa hänen pallonkäsittelystään. Näiden kahden välillä olisi myös pari salamaa, mmm... ,-)

Saatuaan kauniin kunniataulun kuntoilusta päätti Armi alkaa harrastaa tähtitiedettä, ja Armi viihtyi usein pitkälle yöhön ulkona taivaan valoja tuijotellen. Kuka tietää vaikka hän joku päivä ansaitsisi siitäkin harrastustaulun?

Kun joku illalla jätti hampurilaistarjottimen työtasolle riensivät kaikki hakemaan itselleen purilaiset ja sitten suunnattiin olohuoneen ainoalle vapaalle penkille kilpaa, sillä kaikki halusivat päästä istumapaikalle. Aaro se sitten lopulta sai takamukselleen pidikkeen ja muut joutuivat seisomaan. Mä jotenkin tykkään siitä miten tyttöjen pyjamien värit sointuu yhteen. .-3

Aaro ja Kati ovat jatkuvasti kiinni toisissaan, ja kun nukkumassa ollut Riikka kuuli veljensä supisevan treffikutsua Katin korvaan katsoi hän parhaaksi nousta ja hipsiä pois paikalta hyvän sään aikana. Toisten kuhertelua seuratessa iski Riikallekin tarve oman kullan hankkimiseen, mutta sopivia ehdokkaita ei vain tuntunut tulevan vastaan...


Vähän mietin ansaitsiko Kati rahaa soitollaan vai vaatetuksellaan, sillä rahaa jakamaan tullut Markus ainakin silmäili häpeilemättä edessään olevaa näkymää kumartuessaan tiputtamaan kolikeita tippipurnukkaan. Noh, Kati ainakin vaikuttaa olevan tyytyväinen lopputulokseen. .-D


Armi oli päättänyt järjestää isot bileet, ja omien kavereidensa kutsumisen lisäksi hän pyysi myös sisaruksia pyytämään paikalle heidän tuttaviaan. Juhlissa oli hyvä meininki ja Armista oli hauskaa että myös hänen Twikkii-saarilta kutsumat ystävät ehtivät tulemaan paikalle. Saa nähdä majoittuuko joku taas tänne useammaksi paiväksi...

Jotkut kutsuvieraista olivat pyytäneet omia kavereitaan mukaan, ja Armi bongasi vieraiden joukosta yksinään seisoskelevan poliisimiehen.
"Emmekai pidä liian kovaa melua?" Armi virnisti keskustelunaloitusrepliikilleen.
"Ehei, en tullut työasioissa, en vain ehtinyt vaihtaa vaatteita kotona kun ystäväni pyysi minua mukaan juhliin. Nyt tosin kadotin hänet jonnekin", poliisimies selitti.

Armi näki sopivan tilaisuuden tulleen ja viittoi siskonsa paikalle. Komean poliisimiehen seura tuntui kelpaavan Riikalle paremmin kuin hyvin, ja Armi seurasi sivusta kaksikon hauskanpitoa tanssilattialla.

Juhlien jälkeen Riikka ilmoittautui vapaaehtoiseksi siivoamaan biletyksen aikana koituneet sotkut, mikä kummastutti Armia. Epäilyttävältä vaikutti myös se, että Riikka hymyili posket piukeina kerätessään lautasia ympäri kämppää.
"Sulla taisi olla hauskaa sen poliisin kanssa", Armi totesi.
"Joo, Tatu on ihana... Me sovittiin tapaavamme uudestaan", Riikka selitti haltioissaan.

Sopimus tosiaan piti, ja Tatu saapui seuraavana iltana uusintavierailulle. Tälläkin kertaa tanssittiin, mutta paljon läheisemmin kuin viime kerralla. Kaksikko sopi etenevänsä hitaasti, mutta Riikka päätti että kauan lukossa ollut "ensipelehdintä"-toive saisi luvan toteutua ennen yliopistosta valmistumista. Vihdoin oltiin myös Riikalle löydetty seuralainen. .->

Harrastustaulun ansaitsi lopulta Aarokin tiedehömpistään. Tää on yksi niitä harvoja kertoja kun Aaro käyttää teleskooppia yöaikaan, siitä on jotenkin usein ollut kuvia päivätähystelypuuhissa. .-D Ihme kun Eemeliä ei ole näkynyt...

Jääkaapin tyhjeneminen on yksi rasittavimpia asioita simssissä... Ruokaostosten tilaamisen sijaan nuoret päättivät tilata kiinalaisia naposteltavaksi, ja sen jälkeen pieniä pahvisia ruokatölkkejä sai kerätä pitkin lattioita.

Aika rientää yliopistolla ja viimeinen lukukausi on nyt edessä. Nyt tsemppiä, kohta koittaa valmistuminen! Hassua että ensimmäisiltä kolmelta vuodelta ei ole juuri kuvia, yliopistolla ei vaan tunnu olevan mitään ihmeellisiä tapahtumia mitä kuvata..

Viimeinen vuosi asetti uudenlaista opiskelumotivaatiota Riikkaan, ja tämä olikin päättänyt hankkia neljännen vuoden loppukokeista huippuarvosanat kohottaakseen keskiarvoaan. Riikka aloittikin lopputyön näpyttelyn jo hyvissä ajoin.

Taas täällä on yksi harrastusinnostus täytetty, antakaa aplodit tällä kertaa Katille! Olen mielestäni kokeiluttanut Katille kaikkia harrastusmuotoja mutta hänelle ei löytynyt sellaista hohtavaa palkkia mihinkään harrastukseen, joten olen hänet patistanut omin luvin musiikin pariin.

Perijän valinta lähestyy... Onko teillä ketään suosikkia tämän sukupolven ehdokkaista: Linnea, Aaro, Armi, Elmo vai Riikka?

Kysymys lukijoille:
Bileet!
Vaihtoehto 1: Jeah!
Vaihtoehto 2: Jaa..

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Vai on Linnealla lehtorit mielessä, saapa nähdä tuleeko näistä vain ystäviä vai jotakin muutakin :D Ja Armille onnea uuteen harrastukseen, vai harrastustaulujen perässä tyttö onkin :D
Sisarusten pastellipyjamat ovat kyllä hienoja. Armin bilistä vaikutti olevan hyötyä Riikalle, kun Tatu kerran vaikuttaa olevan miellyttävä tuttavuus ;)
Yliopistossa tosiaan ei välttämättä pelin kannalta tapahdu mitään ihmeellistä, ellei sitä laita tapahtumaan :D Ja huu perijävalinta! Olen koko ajan tykännyt Linneasta, mutta nelosista ehkä Aaro on alkanut kiinnostaa (kun se on Katin kanssa niin söpö pari).

Ai niin, pitikin muistaa ilmoittaa tännekin että Kolumni Garpissa on uutta materiaa ;D

Hauska osa oli jälleen, nyt jaksaa olla hereillä tiistain :)

Kasa kirjoitti...

On hyvinkin mahdollista että tuplasalamamäärällä Linnean ja Lehtorin välille voi kehittyä jotakin, varsinkin kun Linnean tuttaviin ei muita isoja salamasopivuuksia kuulu.. .-D Pyrin hankkimaan simeille tuon harrastustaulun ainakin siihen heidän lempiharrastukseensa, lisää sitten tietysti jos esim. urapisteistä kertyy jotakin harrastusta yms. ,-) Armin bileet olivat tosiaan hyvä keksintö kun Riikkakin löysi vihdoin kiinnostavaa miesseuraa. .-D Tatulla olisi itse asiassa ollut salamoita myös Armin kanssa, mutta kun Armilla jo kumppani on niin en viitsinyt laittaa sisaruksia kilpailemaan Tatusta vaikka ajatus kävi mielessä. .-D Yliopistoa pelatessa kunnollisia tapahtumia saa aikaan oikeastaan vaan lavastamalla, ja kun sitä ei tee niin huomaa tiivistäneensä simien neljä vuotta kestäneet opinnot neljäänkymmeneen kuvaan. .-D Haha, Kati kyllä nostaa Aaron arvoa. ,-D Oih, mulle ei ole kukaan varmaan vuoteen infonnut tarinoidensa päivityksistä niin ihanaa että taas muistetaan. .--D En olekaan ikuisuuten lukenut muiden simstarinoita, voisin kyllä koittaa edes Garpien kohdalla kiriä tarinan taas kiinni. .-3 Hyvä että jakselet, mua väsyttää jo vaikka heräsin vasta pari tuntia sitten... .-D Mukava kuulla että viihdyit osan parissa ja kiitokset kommentoimisesta. .-3