maanantai 5. syyskuuta 2016

Heh, oon...

...aika ylpeä itestäni kun olen saanut julkaistua jo useamman viikon putkeen osia Veijareille säännöllisesti. .-D Uutta osaa olisi siis jälleen tarjolla, ja vaikka vasta ylitettiin 80. osa on mulla jo suunnitelmia sadannen osan spessua varten, johon tosin on vielä paaaljon aikaa. .-D No juu, kaikki aikanaan, nyt keskitytään ehkä kuitenkin tähän osaseen.

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Alexander Rybak - Roll With The Wind --- Eric Saade - Till I Break --- We The Kings - Say It Now --- Daniel Powter - Next Plane Home --- Simple Plan - Boom --- Hurts - The Water --- Måns Zelmerlöw - This One's For You --- Ivan - Help You Fly --- Jonas Brothers - What Did I Do To Your Heart --- Backstreet Boys - Funny Face --- Benjamin - Unbreakable --- We The Kings - From Here To Mars --- The Click Five - Empty 

Aiemmat osat
Osa 82: Liian rajua liikuntaa


Elmo leikkii hengellään - kirjaimellisesti. Että tämä hullu tietotavoitteinen uskaltaakin toivoa haamun kohtaamista kaiken sen jälkeen mitä hänen siskolleen tapahtui..
"Ei sillä niin väliä, voin sitten toteuttaa 'pelastu kuolemalta' -toiveeni", Elmo tuumi tyytyväisenä. Elmo, ota huomioon että taikalamppu tuli käytettyä loppuun, milläs me sinut silloin herätetään eläväksi? Kun Elmo kerran haamun kohtaamisesta unelmoi niin laitoin hänet juoksemaan yhden pihahaamun perässä.

No oliko nyt kivaa?

Saatuaan toiveensa toteutettua Elmo saattoi mennä tyytyväisenä nukkumaan. .-D

Riikalla ei mennyt töissä hyvin. Pomo ei tuntunut yhtään arvostavan Riikan henkiinheräämistä vaan hän motkotti tytölle tämän lintsaavan töistä kun hän oli ollut yhden päivän ajan kuolleena. Työaikojen noudattamatta jättäminen johti alennukseen (tosin Riikka oli valmiiksi alimmalla tasolla, joten mikään ei oikeastaan muuttunut. .-D)

Koirien kylvettäminen on yksi rasittavimpia askareita simssissä. Entäs silloin kun taloudessa pöyrii viisi koiraa... Aaro suostui onneksi vapaaehtoiseksi koirien kylvettäjäksi toivoessaan vuoron perään eri koirien kylvetystä. .-D

Aaro oli hakemassa Kallea seuraavaksi kylpijäksi kun hän törmäsi kylpyhuoneen ovella Armiin. Tyttö oli lenkin jäljiltä urheiluasussaan ja oli nyt menossa pesulle, joten Aaro ajatteli pitää tauon koirakylpylän pitämisestä.
"Ootko sä ihan kunnossa? Näytät väsyneeltä", Aaro huolehti.
"Joo, lenkki oli vaan tavallista pidempi", Armi selitti.

Aaron mentyä Armia alkoi heikottaa ja tyttö yritti ottaa tulea seinästä mutta hänen jalkansa pettivät ja Armi kellahti kumoon lattialle. Tyttö kohottautui istumaan ja tuumi että menisikin pesulle vasta otettuaan pienet nokoset.

Makuuhuoneessa odotti kuitenkin ikävä yllätys... Viikatemies oli saapunut noutamaan Nikkeä, ja jo toista kertaa vanhus lähti hulatyttöjen saattelemana pois pelattavien simien joukosta.

Armilla ja nelosten kanssa yhtä aikaa kasvaneella Sulevilla oli pientä säpinää, ja poika tuli muullekin perheelle tutuksi vieraillessaan usein Veijareiden talolla. Armin ja Sulevin välillä oli selvästi enemmän kuin pelkkää ystävyyttä, mutta he väittivät kivenkovaan etteivät seurustele.

Siskonsa pientä lempeä seuratessa myös Aaro alkoi kaivata tyttöystävää, ja kun ketään sopivaa tyttöä ei ollut valmiiksi kiikarissa päätti poika kääntyä ennustajan treffipalvelun puoleen. Ollessaan matkalla tervehtimään paikalle kutsumaansa ennustaja eukkoa tuli haamu säikyttämään pojan niin pahasti että tämä kasteli järkytykseltään housunsa, joten treffejä jouduttaisi siirtämään johonkin toiseen kertaan.

Riikalla ei ollut helppoa. Työtilanne masensi häntä ja isoisän kuolema tuntui pahalta, eikä koulukaan sujunut parhaiten. Riikka melkein toivoi ettei häntä olisi herätetty kuolleista, sillä elämä ei juuri tällä erää maistunut. .-(

Ilmi oli saanut opiskeltua kaikki taidot maksimiin, joten seuraavaksi voidaan sitten keräillä ansiomerkkejä. Robottien rakennus kiinnosti Ilmiä, ja vähitellen useampia kodinaskareita ei tarvinnut hoitaa itse kun teknologia keräsi roskat lattialta ja kasteli hautausmaan kukkaset simien puolesta.

Elmo ja Aaro ovat nyt loukussa. .-D Minnekäs lasket läksykirjat kun lattia on valmiiksi tavaraa täynnä ja tytöt ovat tukkineet käytävän istahdettuaan tekemään läksyjään. .-D

Simssiin tarvittaisi robotti joka kylvettäisi koiria, nää kun on koko ajan hajustamassa itseään.. Nyt haisee sekä koirat että niiden peti!


Lopultakin Aaro pääsi ennustajan puheille ja ojennettuaan rahat sokkotreffiseuralaisen hankkimisesta ei voisi enää perääntyä! Palvelun kautta hankittu tyttö oli ihan mukava, mutta pitkä välimatka latisti kummankin mielestä tunnelmaa, tyttö asuu nimittäin kaukana Twikkii-saarilla eikä Aaro tiennyt tulisiko jutusta mitään.

Armi oli urheiluhulluuksissaan vetänyt taas tavallista pidemmän lenkin, ja saavuttuaan takaisin kotipihaan tyttö vasta huomasi miten lopussa voimat olivat. Armin posket punoittivat ja päässä jyskytti oudosti ja yhtäkkiä tuntui etteivät jalat jaksaisi enää kantaa...

Teleskoopin luona puuhastellut Aaro huomasi siskonsa tuupertuvan tontin reunalle ja riensi auttamaan. Nestevajaustapaukset otettiin Veijareiden perheessä vakavasti sen jälkeen mitä Petrille kävi...

Aaro talutti Armin sisälle ja määräsi tämän syömään nopeasti jotakin vaikka Armia väsytti ja hän olisi halunnut päästä pitkäkseen. Säilössä ollut vanha synttärikakku tarttui ensimmäiseksi Aaron käteen ja hän tyrkkäsi kakkulautasen siskonsa eteen. Kermakakku ei ollut Armin mielestä hyvää linjoille mutta hän söi palan veljensä mieliksi.

Ruuan jälkeen Aaro antoi Armin nukkua hetken, ja tytön saatua vähän energiaa jatkettiin viilentymällä vesisodan merkeissä, kunnes Armin lämpötasapaino oli jälleen kunnossa. Armi ymmärsi itsekin menneensä tällä kertaa liian pitkälle kuntoilunsa kanssa ja lupasi veljelleen olla jatkossa maltillisempi.

Täytyy nyt oikeasti yrittää varoa noiden simien ylikuumenemisen kanssa...

Kysymys lukijoille:
Aaro ?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Hee, nyt saat jo miutkin innostumaan spesiaaliosasta, olkoonkin että siihen on aikaa :D
Voi Elmo ja Elmon haamutoiveet :D Olen alkanut jotenkin tykästyä Elmoon, pidän hänen nimestäänkin ;) Ja varsin epäreilu tuo Riikan pomo, olisikohan tämän saanut hyppäämään housuistaan jos olisi näyttänyt omaa kuolinilmoitusta... ;D
Nikke sitten menehtyi jo toisen kerran, möyh :(
Vai Armin kanssa Sulevilla onkin säpinää :D Mietinkin milloin poikaa nähtäisiin uudemman kerran. Ja nuo robotit ovat kieltämättä näppäriä, paitsi että joskus ne ruuanlaittorobotit alkavat sylkeä likaisia lautasia joita ei pysty siivoamaan moveobjectsillakaan :p
Onneksi Armille ei käynyt mitään sen pahempaa ylikuumenemisensa kanssa, emme halua että kukaan muu nelikosta menehtyy vielä edes väliaikaisesti.
Niin, ja jumituin osan ajaksi kuuntelemaan Rybakia ;D Nyt taidan siirtyä säätämään omien blogieni kanssa (=katsomaan onko niistä mitään jäljellä).

Kasa kirjoitti...

Haha, hauskaa että olet jo innoissasi sadannen osan spessusta. .-D Koko ajanhan sitä tässä lähemmäksi mennään. .-3 Itekin oon tykästynyt Elmoon varsinkin nyt näitä osia kirjoittaessani, niin voidaan yhdessä häntä fanittaa. x-) Kuolinilmoituksen esittely olisi tosiaan voinut olla hyvä temppu Riikalta. .--D Nikelle jouduttiin jo toistamiseen sanomaan hyvästit, voi itkunpillahdus. .-/ Kyllää, Sulevia päästiin näkemään! Kerrankin joku näistä kasvattamistani teineistä sopii jonkun kanssa yhteen ja heitä päästään hyödyntämään. .-D Mä en olekaan jostain syystä koskaan kokeillut ruuanlaittorobottia, ei kuulosta kivalta tuo sotkeminen. >.-o Välillä kyllä mietin onko näistä roboista enemmän haittaa kuin hyötyä kun ne rupeavat mellastamaan hajotessaan miten sattuu. .-P Armi tosiaan onneksi selviytyi kun en unohtanut häntä nukkumaan liian pitkäksi aikaa (petollista muuten kun simit palavat nukkuessaankin..) Totta, nelikon on nyt pysyttävä koossa! <3 Allun kuuntelu on hyväksi. ,-) Käväisenpä minäkin sipsiosoitteessasi vilkuilemassa mitä uutta sinne on tullut. .-D Kiva kun kommentoit, vieläpä näin nopeasti osan ilmestymisen jälkeen. .-D