perjantai 29. huhtikuuta 2016

Mähän sanoin...

...että näitä Vaijareiden osia tulee Simple Planin tahdissa kirjoiteltua, joten musiikiksi mulla tällä hetkellä soiva biisi:



Aiemmat osat
Osa 75: Ilmin mielihalut




Niken yritystoiminta koki pienen takaiskun, kun yksi työntekijöistä irtisanoi itsensä huonon palkan vuoksi. Nikke sai kyllä palkattua uuden tarjoilijan entisen tilalle, mutta tällä on vielä jonkin verran opettelemista, kun tarjottimen sisältö leviää käsistä asiakkaiden päälle..


Kaiken sähellyksen keskellä paikalle saapuu vieläpä ravintolakriitikko, jolle täytyisi saada vakuutettua kaiken olevan täydellistä. Onneksi Petri oli paikalla myös auttamassa, niin kaikki kääntyi lopulta parhain päin ja yritys sai jo toisen kerran himoitun kaikista parhain palkinto -seinätaulun!

Jake menehtyy. .-( Vain paikalle saapunut ohikulkija sattui huomaamaan talon sivustalla tapahtuneen Viikatemiehen vierailun.

Niin julmalta kuin se kuulostaakin ei yhden koiran poissaolo juuri haittaa, sillä näitä karvaturreja perheessä kyllä riittää. Pennut hengasivat enimmäkseen keittiön lähettyvillä olevan ruokakulhon luona, ja Ilmi sai koko ajan varoa ettei survo ketään alleen ruuanlaittopuuhissaan.

Yksityiskoululla oli hyvä vaikutus ainakin Linnean arvosanoihin, sillä pakollisten koulupukujen takia pelaamiset täytyi jättää liikuntatunneille, jolloin tytölle jäi hyvin aikaa opiskelulle. Ilmi oli ylpeä kun hänen tyttärensä kantoi komeita arvosanoja sisältäviä koelappusia mukanaan koulusta, ja kieltämättä Linneastakin oli hienoa menestyä koulussa.

Pentuja alettiin kouluttaa jo varhaisessa vaiheessa hyville tavoille. Kun pennuille opetettiin oikeat pissi- ja nukkumispaikat jo tässä vaiheessa, on myöhemmin sitten vähemmän tekemistä ja voi keskittyä muihin koulutusasioihin. Koirille löytyisi varmasti myös helpommin ottajia, kun ne kouluttaisille hyville käytöstavoille. Kyllä, osa pennuista annetaan myöhemmin pois, jotta koirasuku mahtuu jatkumaan.

Ihanaa kun Ilmi tutkii sormenjälkilaitteellaan myös simejä. .--D

Kalastusta kaupunkialueella. .-D

Vaikka Linnea onkin jo kouluikäinen tyttö käy lastenhoitaja silti yhä häntä päivittäin vahtimassa. En tajuu ku olen antanut tälle lastenhoitajalle lopputilin jo moneen kertaan, mutta aina se vaan palaa töihin uudelleen seuraavana päivänä. Pitäisköhän se perua puhelimen kautta että siitä pääsisi lopullisesti eroon?


Noh, eiköhän se lastenhoitaja pysy tästedes poissa, sillä Linnea kasvaa nyyyyt! Mammona kiinnostaa nuorta naista, ja Linnea aikoo opiskelujen jälkeen suunnata liiketalouden pariin.

Hei, täällä on nyt joku kuva väärässä paikkaa, koska Jake kuoli osan alussa ja täällä sitä vielä kylvetetään. .-D Noh, muistelkaamme hetken aikaa edesmennyttä Jakea. <3 br="">
Ilmi on päässyt rikollisuusuran huipulle ja hän ja Nikke menevät yhdessä yhdessä töihin. Nää rikollisuusuran vaatteet on ihania, samaten tykkään musiikki-uran korkeimpien tasojen vaatteista.


Töistä tullessaan Ilmi koki yllätyksen havaittuaan olevansa raskaana. Yhtäkkiä Ilmistä alkoi tuntua ettei rikollisuusura näytä kovin hyvää esimerkkiä lapsille, ja hän päätti saman tien etsiä uusiä töitä. Tanssi vaikutti kiinnostavalta, joten siitä tulisi Ilmin uusi ura kunhan hän raskauden jälkeen pääsisi työn aloittamaan. Ilmi olisi toivonut että Nikkekin vaihtaisi työtä, mutta pappa halusi pitää korkean virkansa sen sijaan että olisi aloittanut uuden uran täysin pohjalta.

Toisille tulee raskauden aikana ruokapakkomielteitä, mutta Ilmipä innostui uimisesta. Altaassa lilluminen on ihanan rentouttavaa, ja Ilmi oli varma että myös maha-asukki nautti tästä aktiviteetistä.

Nyt tapahtuu pieniä muutoksia talon rakenteisiin, tänne rakennettiin nimittäin yläkerta! Sinne saatiin sijoiteltua pihalla olevat isot urheiluvälineet ja vähän muutakin. Koripallon pelaajien on syytä varoa ettei pallo putoa alas korin vieressä olevasta isosta oviaukosta!



Osan loppuun vielä pari suloista koiranpentukuvaa. .-3

Järkyttyisitte jos tietäisitte miten saamaton koulupäivä mulla on ollut... Noh, sentään Veijareille valmistuu osia, tuleepa ainakin jotain tehtyä. .-D

Kysymys lukijoille:
Haittaako rikollisuusura perhe-elämää?
Vaihtoehto 1: Valitettavasti..
Vaihtoehto 2: Ei ollenkaan!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Miksi hymyilen ihan mielissäni tuolle kuvalle, jossa Daniela haukkuu Niken? :D Outo huumorintaju minulla... Saipahan Nikke lohdutukseksi palkinnon. Jake-parka. Onneksi pentuja sentään riittää vaikka naapureille :D
Ja lastenhoitajasta ei pääse koskaan eroon... Muah. *vilkuttaa teini-Linnealle* Eikö siitä tullutkaan ennustajaa? Ehkä tyttö ennustaakin pörssikursseja :D Olen samaa mieltä, nuo rikollisnerojen työasut ovat huippuja ;D

Veijarien vesiaiheinen takapihanurkkaus on kaunis :3 Tuleekohan Linnealle yksi vai useampi pikkusisarus?

Kasa kirjoitti...

Hyvä vaan että on hauskaa. .---D Noita "kaikista parhain palkinto" -tauluja saa kyllä jotenkin liian helposti vaikka yrityksessä olisi joku sählinkitapaus menossa, ellei sit oikeesti oo tosi paha tilanne. .-D Pentusia tosiaan riittää, vaikka Jakea tietysti jää ikävä. ,-P Lastenhoitajapalvelu on simssin kamalin palvelu. .--D Eilen yritin kutsua lastenhoitajaa kiireellä paikalle "vain täksi kerraksi" -toiminnolla, ja hoitsu saapuu vasta 2-3 simtuntia myöhemmin, jolloin sille ei olisi enää ollut käyttöä ja sit sitä ei millään saanut lähetettyä pois kun se innostui kuskaamaan tuttipulloja roskiin. .-D Täytyy toivoa että Linnea saa hyödynnettyä kykyjään millä uralla tahansa. ,--D Veijareiden takapihalle mahtuu kyllä kaikenlaisia vesialueita. .--D Linnean pikkusisarusten määrä selviää seuraavassa osasessa, kunhan sen saan joskus kirjoiteltua.. ,-)