sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vielä olisi...

...osallinen luvassa Veijareiden yliopistopuuhia ennen kuin päästään palaamaan perijän kanssa perintötontille. Jaa mutta kukas onkaan perijä? Tässä osassa se selviää. ,-)

Aiemmat osat
Osa 70: Voi kakku!


Simien pienten toiveiden, kuten "Mene uimaan" tai "Mene kalaan" ansiosta yliopistotontin pihalle tuli hankittua erilaisia vesistöalueita.

Miisan kalastelu kiinnitti luontoseuran tyttösen huomion, ja tämä tuli tarjoamaan Miisalle jäsenkorttia salatontille. Miisa itse ei kokenut olevansa niinkään luontoihmisiä, sillä hän oli hankkinut suurimman osan harrastuneisuudestaan lukemalla siivousoppaita, mutta siitä huolimatta hän suostui ottamaan talteen saamansa käyntikortin.

Hui kun säikähdin. Seppo ja Ilmi olivat taas perinteiseen tapaansa yhdessä patikoimassa, ja he olivat ehtineet palata huomaamattani tontin reunalle. Klikatessani Seppoon huomasin että hänellä oli menossa jokin Ilmiin liittyvä toiminto, ja pelästyin että nyt ne tekee jotain romanttista, mutta onneksi kyseessä oli vain viaton kutittelu. Huhhuh. .-D

Mun ei kyllä taida tarvita olla huolissani Ilmin lähtemisestä Sepon matkaan, sillä hänellä ja Petrillä menee tällä hetkellä lujaa. Tämä pariskunta roikkuu varmaankin eniten kiinni toissaan, mutta he ovat kuitenkin ainoat jotka eivät ole vielä kihloissa, jännää.

Seppo on jatkuvasti kontaktissa elukoiden ja ötököiden kanssa. Ensin hän löysi patikointiretkeltä haisunäädän, ja sitten ötökkäjahdissa ampiaiset hyökkäsivät miehen kimppuun. Eläimellistä menoa. .-D

Kuntopapan mielestä kaikki harrastukset jotka eivät liity liikuntaan ovat ajanhukkaa. Jälleen Seppo joutui kuntopapan kohteeksi, eikä siinä auttanut muu kuin alkaa tekemään punnerruksia. Harri ja Petri olivat valmiiksi treenaamassa, joten he saivat olla rauhassa kuntopapan komentelulta.

Ennustaja eukko toimittaa taikalampun! Huomaa taas että mulla on nää kuvat sekaisin, koska edellisessä osassahan tuo taikalamppu ehti jo vilahtaa jossakin kuvassa. .-D Kukaan ei ollut innokas esittämään toivomuksia lampun hengelle, joten lamppu jäi vain lojumaan pihalle.

Koko poppoo on samaan aikaa ulkona talvisena päivänä. .-3 Lumien tultua jalkapallon pelaaminen ei enää onnistunut, joten Petri piti harrastuneisuuttaan yllä pallottelemalla veljensä kanssa. Seppo puolestaan kipittää sinnikkäästi ötökkäjahdissa tontin perällä. Ilmillä ja vaatteista päätellen myös Miisalla on (ollut) kuntohetki, jaa Leean puuhista en kyllä pahemmin tiedä. .-D

Miisaa alkaa välillä tympimään Sepon ainaiset luontojutut, sillä miehen aktiivinen harrastaminen syö pariskunnan yhteistä aikaa. Onhan Miisallakin oma kuntoiluharrastuksensa, mutta Seppo on kyllä selvästi porukan innokkain harrastuspisteiden kerääjä. Sitkeitä ötököitä kun liikkuvat talviaikaankin lumessa!

Ilmi taitaa olla joukkion ainokainen ahkera opiskelija. Hän pitää aina huolen siitä että jokainen essee ja lopputyö on ajallaan palautettu. Koulutöiden tekemisen sijaan muut pelaavat mieluummin tietokoneella ollessaan tai kirjoittavat blogia.

Kampuksen kaksi osakuntatyttöä olivat saapuneet kylään, ja Miisa meni viihdyttämään Ashleyta. Neljännen vuoden opiskelijana Miisa taitaa olla jo vähän vanha liittymään osakuntahömpötyksiin, mutta silti tutustuminen näiden "tärkeiden" simien kanssa tuntui tarpeelliselta.

Mä en tajuu tuota ajatusta. .-D Rosoiset punaiset reunat viittaavat valitukseen, mutta mikä tuo kakun kuva siinä on? Mietin että voisko vihanhallinnan oppineet simit hillitä kiukkuaan ajattelemalla "Voi kakku!" rumien sanojen käyttämisen sijaan. Joo no en tiedä, valaiskaa mua jos tiedätte asiasta. .--D

Tai ehkä Miisan vaan teki mieli kakkua, kun hän seuraavaksi suunnisti ottamaan lautasellisen vanhaa synttärikakkua. Jääkaappi ammottaa tällä hetkellä tyhjyyttään, joten nälkää täytetään syömällä säilöttyjä herkkuja tai tilaamalla pitsaa.


Talouden tytöt ovat pistäneet pystyyn peli-iltamat. Ilmi ja Leea rämpyttivät peliohjaimien nappuloita television edessä, kun taas Miisa puolestaan pelaili tietokoneelta käsin. Voi että, taas mulle tulee Iloliemien Jessika ja Juulia mieleen, kun heillä oli myös pelailuhetki porukalla. .-P

Sepon ahkera luontoilu on tuottanut tulosta ja harrastuspisteet ovat nyt huipussaan! Seppo hehkuu hämärässä illassa upputumisvaloaan vähän samaan tapaan kuin tulikärpäset joita mies yritti napata pieneen purkkiin!

Seuraavaksi on luvassa perijän valinta, uu...



























































Miisa & Seppo on ehkä suosikkiparitukseni tästä kolmikosta. Oon iloinen että valitsin Miisan kumppaniksi Sampsan sijaan Sepon. Miisa on kyllä kiva, mutta tässä on nyt ehtinyt olla putkeen kaksi naispuolista perijää, joten eiköhän olisi pojan vuoro. Miisa ei siis palaa perijätontille.

Harri & Leea (Leean nimi taitaa muuten oikeesti olla Leeni, mut en viittiny kesken kaiken kirjoittaa toisella nimellä kun Leealla aloitin .-D) ovat myös kiva pari, mutta kiinnostukseni heihin on jotenkin laimennut sitten teini-iän. Harri myös haluaa saada kuusi lasta naimisiin, joten en perijätontille halua tämmöistä urakkaa. Ei siis Harriakaan perijäksi.

Ja ketäs täällä onkaan jäljellä enää.. Petri & Ilmi ovat mielestäni sieväkasvoisimmat (en haluu olla naamarasisti mutta...) ja Petri on isänsä kopio kasvoiltaa, ja mä tarviin silmäniloa perijätontille, joten.. ,-D Petri on myös aina ollut salainen suosikkini, joten siksi näin. Petri on siis...*laskee* kuudennen(?) sukupolven perijä!

Tähän onkin hyvä päättää osa. Ensi osassa päästäänkin sitten seuraamaan Petrin ja Ilmin kotiutumista perijätontille. .-)

Kysymys lukijoille:
Kumpi tietokoneella tekeminen?
Vaihtoehto 1: Koulutehtävien tekeminen..
Vaihtoehto 2: Pelaaminen!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Uu, perijä! *jännää*
Hmm, ehkä Ilmi ja Petri roikkuvat toisissaan juuri siksi, etteivät vielä ole kihloissa? :3 Varmistelevat ettei toinen karkaa minnekään :D Luonto ei nyt suosi Seppoa :"D Oo, taikalamppu! Muistelisin oikein hamstranneeni noita jossakin vaiheessa :3 Ilmi, tules opiskeleen miun puolestani tähän kokeeseen...
Itsekään en kyllä ollut koskaan nähnyt tuota kakkuajatusta :o Jos simit yrittävät ajatella kakkua jonkin ikävän sijaan? Tai en mie tiedä, kuka noista selvän ottaa :D Mm, kakkua... Itselläni on vain klementiini :p
Ja onnea Petrille ja Ilmille!
T. Jade, joka eilen illalla nukahti ennen kuin jaksoi lähettää yhtään kommenttia ;D

Kasa kirjoitti...

No niin, voi hyvinkin olla, että he painottavat kuuluvansa yhteen toisin konstein kuin kihlasormusten voimalla. .-D Luontoharastukseen sisältyy kyllä paljon riskejä, vielä amppareitakin ärsyttävämpi on se nokkospuskaan kävely. .-D Mullakin jää usein taikalamput käyttämättä, lähinnä silloin hyödynnän niitä jos simit toivoo toivomuksia. .-D Haha, voisinkohan jotenkin saada Ilmin siirtämään opiskeluvoimia sinne sinulle? .-3 Mä en edelleenkään tajua tuota kakkuajatusta, olisi kiinnostavaa tietää mitä se meinaa, mulla kun sitä semiusein ilmenee. .-D Kakku kyllä kelpais, mulla on vaan kaikkea suolaista purtavaa kädenulottuvilla. Petri ja Ilmi tosiaan ansaitsevat onnittelut perijäpariskunnaksi pääsemisestä, mun pitäisi kirjoitella eteenpäin taas Veijareita. .-D Oho, vai sellainen väsy iski, kiva että jaksoit kuitenkin palata kommentteja lähettelemään. .-3