torstai 9. heinäkuuta 2015

Vielä yksi...

...lomaosa, toivottavasti teitä ei pitkästytä. Olen jotenkin saanut sellaisen kuvan, että lomatarinoiden kirjoittamista ns. boikotoidaan simspiireissä, mutta itse tykkään kuvailla ja kirjoittaa myös simien lomaseikkailuista. .-) Voitte kuunnella lukiessanne vaikka tätä biisiä:



Aiemmat osat
Osa 63: Väriä pintaan

Seuraavana aamuna Miisa oli varhain jalkeilla, vaikka hän oli äitinsä kanssa edellisenyönä seikkaillut Poppamiehen mökissä. Miisa ei saanut Twikkii-saarella tapaamaansa Seppoa mielestään, ja lopulta hän päätyi kutsumaan pojan treffeille. Nuoret tanssahtelivat toisiinsa liimautuneita hotellin pihalla.
Yhtäkkiä muukin perhe alkoi heräillä ja kerääntyä pihalle. Sonja kaiveli esiin aarteita, ja kaksoset leikkivät hippaa pelkät pyjamat päällä. Miisaa alkoi ahdistaa äitinsä ja sisarustensa läsnäolo, joten hän päätti treffit siltä erää.
Ennen seuraavalle yhteisötontille lähtöä kaksoset halusivat välttämättä käydä pulikoimassa hotellin uima-altaalla, vaikka vanhemmat olivat luvanneet että lähdettäisiin taas käymään rannalla. Altaalla olikin paljon muutakin hotellin porukkaa heti aamusta.
Vihdoin päästiin lähtemään, ja pian oltiinkin jo hiekkarannalla. Harri halusi kellukkeineen taas uimaan, mutta Petri ei jaksanut tällä kertaa mennä uimaan, sillä häntä kiinnosti tutkia rantahiekkaa ja sinne huuhtoutuneita esineitä. Sonja piti poikia silmällä ja päätti samalla panna pitkäkseen ja ottaa aurinkoa. Nikke ehdotti että Miisakin opettelisi tulitanssin, ja hän seurasi tyttärensä harjoituksia.

Vähitellen yhä useampi sim kerääntyi köllöttelemään auringossa. Nikke päätti antaa tyttärensä harjoitella itsekseen, ja Harri kyllästyi vedessä pulikoimiseen. Petriä ei rusketus ja aurinko kiinnostanut, joten hän jatkoi edelleen matkamuistojen keräilyä.
Tarttuihan sitä väriä pintaan! Ah, mä tykkään simien rusketuksesta, ja tää tummempi säväys saa Niken näyttämään entistä komeammalta, ah. ♥ .-D 
Vaikka mä salaa kuolaankin Niken perään kuuluu tämä pikselimies silti vain ja ainoastaan Sonjalle. Kaksikko makasi sylikkäin rantahiekalla, ja Sonja hypisteli sormessaan olevaa kihlasormusta. He olivat kihlautuneet aikoja sitten, mutta naimisiin asti ei vieläkään oltu päästy - eikä välttämättä tarvitsekaan. Viralliset sormukset eivät muuttaisi sitä tosiasiaa, että Sonja ja Nikke rakastavat toisiaan. Aw, tää on kyllä mun suosikkiparitus Veijareiden perijäparistunnista. .-3 
Illan pimennyttyä kaikki kokoontuivat katsomaan tulitanssijan upeaa esitystä. Hassu Harri istuu vedessä, nyt kyllä housut kastuu. .-D Lol, pakko kertoa yks vanha juttu, kun Fiku sanoi joskus OutKast ni mä kuulin housut kastu. .-D 
Seuraavana aamuna Sonja sai valita yhteisötontin, ja hän päätti johdattaa perheen kuumille lähteille, joiden ohessa järjestettiin myös hierontaa. Sonja oli ensimäisestä lomapäivästä lähtien toivonut uuden hierontatavan oppimista, ja viimein hänellä oli siihen mahdollisuus.
Sonjan ollessa hierottavana muu perhe rantautui ruokakojun ääreen popsimaan paikallisia herkkuja. Vaikka välillä tuli turvauduttua tuttuihin hodareihin ja hampurilaisiin, yrittivät Veijarit syödä paikallista ruokaa niin usein kuin mahdollista.
Kun mahat oli saatu täyteen ja Sonjan hieronta päättyi, siirtyi koko perhe rentoutumaan kuumaan lähteeseen. 
Paikoillaan istuminen lähteessä alkoi pitkästyttää kaksosia, ja pojat päättivätkin mennä opettelemaan paikallisten hassuja tervehdystapoja. Sonjalle juoni valkeni nopeammin, ja hän opetti löysälyn salat Harrille. Petriä puolestaan opetti mukava paikallinen nainen.
Ilta jo pimeni, mutta perheen vanhempi väki viihtyi yhä lähteen lämmössä. Kaksosille tuli tylsää, ja pieni väsykin alkoi painaa silmää, joten pojat menivät köllöttelemään riippumattoihin. Lepäilystä ei kyllä tullut mitään sen jälkeen, kun pojat innostuivat keinuttelemaan riippumattoja.
Seuraavana aamuna lasten vielä nukkuessa vanhemmat viettivät kahdenkeskistä aikaansa..
"Harmi kun lapset ovat vallanneet ainoan parivuoteemme. Toisessa varaamassamme huoneessa ei ole kuin yhden hengen petejä", Nikke harmitteli pelehdyshaaveet mielessään.
"Varataan kolmas huone", Sonja ehdotti.
Juuri sillä hetkellä yksi hotellin huoneista vapautui kuin tilauksesta, ja Sonja ja Nikke käyttivät tilaisuutta hyväkseen. Jos ihmettelette Sonjan pyjamaa niin hänen piti nukkua hetken aikaa että sain hänet suostumaan rentoutumaan. .-D
Viimeistä lomapäivää Veijarit päättivät viettää tutuksi tulleella rannalla. Kaksosille tuli innostus rakentaa yhdessä hiekkalinna, ja Sonja tuli tietenkin kameransa kanssa ikuistamaan tilanteen.
Vaikka Sonjalla onkin jo komea rusketus, päätti nainen vielä kokeilla millaisia vaikutuksia auringonotolla olisi. Pojatkin leikkivät rannalla niin ei tarvinnut niin valppaasti pitää vettä silmällä, joten rauhalliselle köllöttelylle olisi hyvin aikaa.
Kauaa rannalla ei kuitenkaan ehditty olemaan, kun kotiinlähtön aika koitti. Veijarit palasivat pikaisesti pakkaamaan hotellille ja kipusivat sen jälkeen lentokenttätaksin kyytiin.

Ehheh, eihän tämä loma veloittanut kuin kolme osaa tarinasta, heh. .-D Tulevista lomista olen (muistaakseni ainakin) napsinut maltillisemmin kuvia. Ollaan asennettu yksi lomakohde / naapurusto meiningillä peliin noita lomakohteita, joten Veijarit käyvät aina Twikkii-saarilla. .-D

Tähän loppuun laitan vielä ekstraksi loma-albumin kuvat esille. Nämä siis on otettu pelatessa "Ota valokuva" -toiminnolla. Otin lomakuvia vain silloin kun simit sitä toivoivat, ei muuten jaksa laittaa ketään kuvailemaan.



Ensi osassa päästään taas palaamaan Veijareiden tavalliseen arkeen. .-)

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Uima-allas
Vaihtoehto 2: Kuuma lähde

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Lukemisen alussa oli ensin pakko kuunnella speed metalia että aivoni palaisivat ennalleen (miten niin on univelkaa *viheltelee viattomana*) mutta sai Joe Jonaskin sitten vuoron :D Tuo kolmantena ollut uimahyppykuva on varsin hauska :D Harrihan on vauhdissa. En kyllä muista, että olisin koskaan saanut omia simejäni ruskettumaan :D
(Mikä hymiökohtaus miulla nyt on?)
*Krhm* Sonjan ja Niken söpistelyt saivat miutkin hymyilemään :3 Ja tulitanssi näyttää aikas upelata pimeällä rannalla! Rmmm, miekin haluan jollekin kuumalle lähteelle. Saattaisivat jopa hartiani hieman herätä tästä... Syytän koulua kaikesta mahdollisesta :D Ei kyllä olisi mitään riippumattoakaan vastaan. Ei tarvitsisi pestä lakanapyykkiä.
Tässä kuvassa:
http://i.imgur.com/VzcI8Bk.jpg
on aika hieno asettelu! Tuollainen luonnollinen :) Ja lopun lomakuvasatsikin oli kiva :D

Kasa kirjoitti...

Hehe, hyvä että Joellekin jäi aikaa. .-D Mulla soi nyt muuten kanssa yksi Joen biisi (See No More), jännä sattuma! Kai Jade menee tänään aikaisin nukkumaan univelkojaan vähemmäksi? .-3 Aijaa, kuinkas nyt silleen on käynyt ettei kukaan ole ruskettunut? Mä yleensä poltan simit, nyt kävi kyllä tuuri kun rusketus onnistui Sonjan ja Niken kohdalla. .-D Hymiökohtaukset on kivoja. .-D .-D .-D Riippumatto ja kuuma lähde olisi kyllä superkivoja saada ihan omaankin käyttöön. .-D Koulun piikkiin on hyvä laittaa kaikki ikävät asiat. ,--D Kiva että tässä osassa useampikin kuva kiinnitti huomiosi. .-3 Tolta lomalta tulikin paljon lomakuvia, ei simit muilla lomilla ole näin ahkerasti toivonut "ota kuva" -toiveitaan..