torstai 30. heinäkuuta 2015

Luvassa olisi...

... jälleen Veijareiden kuulumisia lomatunnelmien merkeissä. Jos haluatte kuunnella musaa niin tässä olisi tämmöinen kiva biisi:


Aiemmat osat
Osa 66: Paljon pahoinvointia


Loma-asunnossa oleskelussa oli puolensa, sillä siellä pystyi tekemään kaikkea hyödyllistä, kuten opiskelemaan. Teineillä varsinkin riitti lukemista lomallekin, sillä yliopiston pääsykokeisiin valmistautuminen otti aikansa. Sonja puolestaan tykkäsi tanssahdella harrastusinnostuksissaan.
Ennen kuin lähdettiin kiertelemään yhteisötontteja kaikki söivät tukevasti jotta jaksettaisiin koko päivä pyöriä rannoilla. Nikke tosin ei olisi malttanut lopettaa opiskelua, sillä hän oli päättänyt hyötyä ja hankkia urapisteet loman aikana, jolloin ylennys olisi varma taas töihin palatessa.

Lopulta päästiin liikkelle. Tällä kertaa oli Petrin vuoro opetella tulitanssi. Kesken harjoitusten alkoi sataa eivätkä kepin päädyissä olevat tulet pysyneet märässä ilmassa. Petriä se ei erityisemmin haitannut, sillä kepin epävakaa käsittely tuntui ilman liekehtiviä päätyjä paljon turvallisemmalta.
Pitihän se arvata että nälkä iskee, vaikka niin oli valmistauduttu ja syöty ennen lähtöä. Miisa onnistui kuitenkin grillaamaan näppärästi hodareita koko porukalle. Nikke seurasi tyttärensä toimia sivusta eikä voinut olla miettimättä, että tytössä olisi perijänainesta.

Vähitellen perheenjäsenet kerääntyivät rantahiekalle nauttimaan olostaan. Harri yritti saada pienen rusketuksen aikaan, kun isä ja Petrikin olivat siinä onnistuneet, mutta väri ei vain tarttunut pintaan ja Harri jäi kalpeaksi. Sonja tonki edelleen rantahiekkaa aarteiden löytämisen toivossa, mutta Nikke ja Miisa eivät halunneet liata käsiään, joten he vain istuskelivat.
Sonja ei ollut edellisellä lomalla tavannut kapteenin haamua, joten tällä kertaa hän halusi kohdata tämän kammotuksen ja oppia hauskan laulun. Kapteenin kajuutan kolistelu auttoi, ja pian haamu saapui haitareineen päivänvaloon opettamaan laulua Sonjalle.
Ja taas syödään. .-D Paikallista ruokaa valmistava koju ruuhkaantui kun Veijareiden perhe änkesi yhtä aikaa lounastamaan.
Sonjakin päätti kokeilla auringonottoa, mutta tällä kertaa hänen ihonsa punoittui rusketuksen sijaan. Sonja katseli kauhistellen palaneita olkapäitään. Ihon palaminen huononsi mukavuuttakin niin ikävästi.


Veijareita ei onnista retkillä. Jo toista kertaa koko joukkio palaa pahoinvoivana. Harri myös mystisesti vaihtoi vaatteitaan kesken matkan (kuvat ihan sekaisin lol .-D) eikä helikopterin pitämä melukaan ollut pojan mieleen.

Illalla perhe palasi majapaikkaan nukkuakseen viimeisen yönsä, mutta Petri ja Harri päättivätkin suunnistaa kahdestaan muualle. Miisa huomasi veljien livistävän paikalta, mutta hän oli liian väsynyt välittääkseen siitä mitä oli tekeillä.


Pojat saapuivat Poppamiehen mökille, ja auttoivat miestä korjaamaan laitteet jotka tämä oli ehtinyt uudelleen hajoittamaan Veijareiden edellisen vierailun jälkeen.

Vaivannäkö palkittiin jälleen, ja tällä kertaa Petri sai omistukseensa oman voodoo-nuken.


Sonja ei omaa voodoo-nukkeaan ole vielä kertaakaan käyttänyt, joten halusin kokeilla miten se toimii ja laitoin Petrin loitsimaan Harrin, mutta alkoi kyllä kaduttaa kun Harri-parka oksensi loitsun vaikutuksesta, sillä se ei ole yhtään kivaa.

Pojat päättivät jäädä vielä syömään, kun Poppamies oli laittaut ruokaa tarjolle. Poppis innostui myös taas tanssahtelemaan hulaa, mutta tällä kertaa vierailijoita ei kiinnostanut opetella tanssia, sillä heillä oli jo kiire loma-asunnolle.

Aamiaisen jälkeen oli aika pakata laukut ja suunnata lentokenttäkyytiin. Sonja yritti hoputella poikia jotka hidastelivat aamiaisensa kanssa turhan pitkään.

Kysymys lukijoille:
Merirosvolaulu?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Osaisimpa miekin tehdä jotakin hyödyllistä lomalla :p Pitäisi valmistautua tenttiin, mutta eei... Tanssahtelukin on jäänyt vähälle :D Hm, Nikkekö jo miettii perijöitä. Ja voi Veijareiden retkionnea, sitä ei näköjään ole aivan tarpeeksi. Voi myös poppamiehen sähkölaitteita, tällä taotaa olla luontainen kyky tuhota mekaniikkaa :D Loma oli tällä kertaa tosiaan selvästi lyhyempi kuin mitä viime kerralla, ehkä Nikellä on kiire valita perijä? ;) Ja nyt tekee taas mieli pelata simsiä, hmm...

Kasa kirjoitti...

Sitä taitoa kyllä kaipaisin minäkin, lomaa (ja joskus myös koulupäiviä) on vaan paljon kivempi viettää laiskasti. .-D Ei myöskään ole juurikaan tullut tanssahdeltuakaan, ei jaksa nousta tuolilta. .--D Nikke tarkkailee lapsia tosiaan jo perijyysjutut mielessä. .-D Mahdottoman huonoa onnea kyllä retkillä, tosin mieluummin pahoinvointi kuin taitopisteiden menetys. Poppis onnistuu kyllä aina tuhoamaan sähkölaitteensa. .--D Tältä lomalta tuli tosiaan vähemmän kuvia, ja taisi muutenkin olla vähemmän lomapäiviä kuin ekalla lomalla. Kuka tietää, jospa Nikellä tosiaan on jotain tekemistä asian kanssa. .-D Munkin tekisi mieli pelata, mut ei oikein voi kun +6 tunnin päästä pitäisi heräillä junalle lähtöä varten. .-P Kivaa kun jaksat lukea ja kommentoida näitä vanhoja osia. .----)