torstai 23. heinäkuuta 2015

Heipsistä taas...

vaan ja sen pidemmittä puheitta päästän teidät Veijareiden pariin! Mulla alkoi just soida Nick Carteria, ja tän biisin musiikkivideo sopiikin tämän osan meininkiin. ,-)


Aiemmat osat
Osa 65: Maailma teinien näkökulmasta

Hei mikä tää juttu oikeesti on. Jostain uusimmasta lisäristä (vapaa-aika?) on tullut tämmöinen ärsyttävä tapa, että simit laskee niiden läksykirjat tuolle työpöydän hyöydyttömälle puolelle, ja sit ne ei saa niitä siitä enää ite pois ja kirjat pitää siirtää manuaalisesti.
Ylemmille luokille siirtyminen teiniksi kasvamisen jälkeen laski jonkin verran kaksosten koulumotivaatiota, ja sen ikäisten poikien keskuudessa tuntui olevan jopa tyylikästä jättää läksyt tekemättä. Sonja kuitenkin vahti silmä kovana poikien läksyjen tekemistä ja varmisti että kaikki tuli tehtyä.
Veijareiden luona aiemmin asuneet vaihtarit olivat tulleet taas muutamaks päiväksi käymään, ja Miisa iloitsi ystäviensä Ruusan ja Leean näkemisestä. Tytöt näkevätkin toisiaan usein, vastahan Miisa itse vieraili Twikkii-saarilla.
Teini-ikään varttunut Harri näki samat tytöt nyt aivan eri tavalla, eikä poika mahtanut mitään sille, että kerätessään lautasia pöydästä hänen katseensa hakeutui hula-tanssin tahtiin lantiotaan keikuttelevan Leean puoleen. 
Myös Leean puolelta löytyi kiinnostusta, ja tytön kolme päivää kestävän vierailun aikana kaksikon välille ehti syntyä romanssi. Teinit päättivät yrittää kaukosuhdetta, sillä Leealla oli tarkoituksena hakea samaan yliopistoon opiskelemaan kuin Harri, ja silloin he saisivat olla yhdessä.
Yliopistosta puheen ollen, Miisan aika koitti suunnata kampukselle! Mä niin kadun sitä että päästin Miisan lähtemään tuossa asussa, se valkenee teillekin varmasti pian..
Petrillä on oikein mukava urheiluasu, hän nimittäin pelaa koripalloa balettipuvussa. .-D Mut mikäs siinä, jos tämä asuvalinta hänen mieleensä on niin siitä vaan.
Vooi, Niken aika vanhustua koittaa. Mulla ei ole jostain syystä hänestä kuvaa, mut hyvältä Nikke edelleen näyttää. ,-)
Yksityiskoulun rehtori kutsuttiin toistamiseen, mutta lapset eivät päässeet tälläkään kertaa kouluun. Nyt se ei johtunut huonoista ruoanlaittotaidoista tai huonoista puhujista vaan siitä, että rehtori jumittui makuuhuoneeseen. .-P
Taasko..? Kyllä vain. .-D Nikke kiintyi Twikkii-saariin, ja hän päätti hankkia loma-asunnon, joten täytyyhän sitä lähteä testaamaan, eikös vain? ,-D 
Myös yliopisto(n perhevarastoon lähetetty Miisa)-opinnot aloittanut Miisa kutsuttiin mukaan loman viettoon. Kaksosista oli mukava nähdä isosiskoa, ja heitä kiinnosti kuulla tämän opinnoista, sillä olisihan heilläkin yliopisto vielä edessä. Ja tuo Miisan asu........
Vastaan tuli paljon tuttuja. Monet paikalliset muistivat Veijarin perheen jäseniä heidän ensimmäiseltä lomaltaan, ja moni oli saanut jopa ystäviä saaren asukkaista, joten oli mukava palata tapaamaan heitä.

Myös Miisa kohtasi tuttuja, nimittäin rakastettunsa Sepon. Miisa oli lopullisesti päättänyt unohtaa Sampsan, ja Seppo ja Miisa seurustelivat nyt. Myös Sepolla on aikeena tulla pian opiskelemaan Miisan kanssa samaan yliopistoon. Harri mietti että hänenkin täytyisi järjestää Leean kanssa jokin tapaaminen.

Ei tainnut olla kovin mukava retki, kun kaikki kärsivät matkan jälkeen pahoinvoinnista. .-s
Vaikka ilta ehti jo pimentyä eivät Veijarit kiirehtineet majapaikkaansa. Harri halusi opetella tulitanssin, ja muu perhe puuhasteli muuten vain rannalla.

Ilta kului mukavasti rannalla. Petri liittyi Miisan ja Sepon seuraan katselemaan aaltoja, ja Nikke ja tulitanssiharjoitukset keskeyttänyt Harri puolestaan kuvittelivat saavansa rusketusta makaamalla tähtitaivaan alla. Sonja oli ihastunut edellisellä lomareissulla löytämiinsä simpukkakorvakoruihin, ja innoissaan nainen kaiveli rantahiekkaa jos tälläkin kertaa vastaan tulisi hienoja löytöjä!
Kyllä se väri ilmeisesti tarttuu pimeässäkin makoillessa. ,-) Vähitellen kaikki kiinnostuivat Sonjan tavoin kaivelemaan rantahiekkaa ja keräämään veden tuomia simpukoita ja hienoja kiviä talteen.

Ensimmäisen lomapäivän jälkeen kaikki olivat aivan poikki ja jaksoivat hädin tuskin kävellä majapaikkaansa. Ostin kyllä kaikille omat sängyt, mutta Miisa päätti nukkua yön ulkona olevassa riippumatossa taivasalla.

Lol, noi lomakuvat on kyllä ihan sekaisin, tossa oli kuvia kahdelta eri rantatontilta ja simien rusketus vaihteli koko ajan. .-D Yritin kyllä järjestellä niitä uusiksi mut äh, sekoitin niitä varmaan vaan lisää joten olkoot noin. Ei hätää, tää loma on paljon lyhyempi eikä se tule kestämään kolmea osaa niin kuin edellinen. .-D No juu, ensi viikkoon!

Kysymys lukijoille:
Harri ♥ Leea?
Vaihtoehto 1: ♥ .-3
Vaihtoehto 2: Nääh....

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Urg, juuri tuo pöytähomma! Itse aina vain yleensä peruutan teinien "koulussa" toiminnon heti kun nämä ehtivät talon seinien sisäpuolelle että nämä laskisivat läksyt maahan, vaikka eihän se aina toimi :P Joskus ovat tainneet levitellä niitä ruokapöydillekin.
Huomasin vasta nyt, että toinen vaihtaritytöistä näyttää hieman enemmän tutulta kuin towniet yleensä. Jaden ärsyttävät vihjailut piste com, mutta en voinut vastustaa kiusausta :D
Vai ehti Harri löytää Leeasta uusia puolia :3 Söpistelijät :D
Tuo rehtorin jumitusbugi on toinen yksityiskouluhommassa ärsyttävä :p Kerran muistaakseni sain sen purettua niin, että istutin yhden simin sohvalle ja käytin sitä "pyydä mukaan" toimintoa, mutta en muista toimiko se useampaa kertaa... Haa, takaisin saarestoon! :D Jaa, vai tällainen vaikutus on perhevarastolla. Vaarallinen paikka :D
Viimeinen kuva oli hieno :3 Ah niin, osamusiikki oli hyvä ja tosiaan sopi hyvin osaan :D

Kasa kirjoitti...

No niinpä! Mä en jostain syystä koskaan tajua kieltää niitä koulukäskyjä ja sit aina sama juttu. D-. Sit jos simeiltä loppuu hupi kesken läksyjen teon niin ne saattaa silloinkin vielä palauttaa kirjat pöydälle, huoh. Ruokapöydälle en muista että kukaan olisi koskaan kirjojaan kantanut. .-D Jade vihjailee siihen malliin että mua alkaa ihan kiinnostaa, mmm... Harri näki tosiaan Leean uudessa valossa, ja näistä saatiin kiva pari. .-3 Siis joo, ei tuota rehtoria tekis edes mieli kutsua kylään kun tuo jumibugin vaara on aina olemassa.. Oo, mut täytyypä muistaa kokeilla olisko tuosta siun sohvavinkistä apua! Kyllä vain, vaarallinen paikka.. En ees tajua miten Miisalla oli työasu kun se sai potkut edellisessä osassa, vai ehtikö se saada työnsä takaisin vai onko mulla vaan kuvat sekaisin. XD Hee, Miisa & palmut! Kiva että myös osamusa miellytti! En tiedä miksi oon alkanut kertoa omia biisejäni tänne väliin mutta mulla soi nyt Cody Simpsonin Better Be Mine. .-D