maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen...

...osa Veijareille, olkaa hyvät!

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Jonas Brothers - Love Is On It's Way --- Backstreet Boys - Back To Your Heart --- Marco Mengoni - Solo Due Satelliti --- Backstreet Boys - There's Us --- Hurts - All I Want For Christmas Is New Year's Day --- Enrique Iglesias - Hero --- Anna Eriksson - Odota Mua --- Avril Lavigne - The Best Damn Thing --- The Script - Hurricanes --- Anna Eriksson - Jää --- Jonas Brothers - Lovebug --- Fall Out Boy - Fourth Of July --- Backstreet Boys - Something That I Alredy Know --- Nick Carter - I Will Wait

Aiemmat osat
Osa 97: Suhdesäätöä ja stalkkereita


Romantiikkatavoitteinen Laila kaipaili itselleen poikaystävää, mutta valitettavasti naapuruston teinipojat eivät olleet kiinnostuneita vihreänaamaisesta tytöstä. Jopa Lailan pitkäaikainen ihastus Sampsa torjui tytön, mutta Laila päätti ettei luovuttaisi helpolla.

Roope oli viimein tullut siihen tulokseen että hänen täytyisi jättää Immi. Seurustelu oli liian sitovaa ja Roope odotti jo innolla pian edessä olevaa yliopistoa ja kampuksen tyttöihin tutustumista. Roope kutsui Immin kylään ja tytölle valkeni nopeasti ettei nyt kyseessä ollutkaan tavanomaiset treffit. Roope kakisti asiansa ulos ja pettynyt tyttö heilutteli nyrkkejään kiukuissaan poikaa kohti muttei kuitenkaan lyönyt Roopea - ainakaan kovaa.

Oton juoksupyörätreeni keskeytyi haamukoiran tullessa häiriköimään. Otto vihreät posket lehahtivat punaiseksi tämän tajutessa kastelleensa kaikessa rytäkässä housunsa. Onneksi sohvalla istuvalle vieraalle saattoi selittää Oton ympärille leijuvan vihreän hajupilven johtuvan hikisestä treenistä.

Haamut eivät antaneet unirauhaa Roopellekaan. Vinkki: pidä taloudessa vain yksi kehto jokaista vauvaa kohden, sillä muuten simit menevät nostelemaan juuri kehtoon laskettua lasta siirtääkseen tämän toiseen kehtoon...

Iän karttuessa pelejä harrastava Hannu oli vähitellen siirtynyt pelikonaista korttipyödän pariin, ja poika tykkäsi käyttää vapaa-aikaansa hiomassa pelitaktiikoitaan yksinään. Tietysti jos pöydän ääreen istahti joku ja ehdotti rahasta pelaamista Hannu suostui peliin ja yleensä kahmikin vastustajan pelimerkit itselleen ihan hetkessä. Taitoa vai tuuria?

Teinit halusivat osallistua kotitöihin siinä missä aikuisetkin. Ruuanlaittoa harrastava Laila osasi tarjoilla erilaisia ruokia, ja vaippojen vaihto sujui hyvin Otoltakin. Voi kun Väinämö jo kasvaisi taaperoksi, kaipaan lapsia tähän talouteen näiden aikuisten ja aikuistuneiden teinien lisäksi!


Oo, mun toivehan toteutui nopeasti. .--D

Tässä näemme juuri kasvaneen Väinämön. Poju peri hiusvärin äidiltään, mutta muuten kasvojen piirteet ovat tulleet enemmän Sulevin suunnalta... Mut Väinämö on kyllä suloinen tapaus tuon suuren suunsa kanssa. x-3

Ilmi oli aivan täpinöissään kun hän pääsi taas pitkän tauon jälkeen opettamaan taaperolle ensiaskelia. Otto oli ottanut vastuulleen hajonneen siivousrobotin korjaamisen, sillä pojalle oli kertynyt jonkin verran mekaniikkapisteitä urheilu-uraa varten opiskellessa.

Roope oli jättänyt Immin jo aikoja sitten, mutta hän sai yhä puhelinsoittoja joiltakin Immin tuttavilta jotka olivat kuulleet Immiltä hyviä juttuja pojasta ja halusivat tavata hänet. Roope ei oikein tiennyt oliko soveliasta kaveerata eksän kaverien kanssa, mutta Roope päätti hyödyntää stadikutsuja ja tutustua aikuisiin simeihin.

Kyllä Roope silti viihtyy yhä omanikäistensäkin kanssa. Yksityiskoulun puvuilla ei tunnu olevan väliä kun kaverusten kesken järjestetään massiivinen vesisota takapihalle!

Mistä lähtien teinit ovat voineet tuoda töistä kavereina aikuisia? Mulla on myös joskus käynyt niin että aikuiset tuo työkavereina yliopisto-opiskelijoita. .-D


Sulevi oli päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja ottaa osaa ruuanlaittokilpailuun. Mies alkoi kuitenkin katua osallistumistaan kun hänen viereensä marssi ammattimaisenoloinen nainen kokkipuvussaan ja laski Sulevin kalkkunan vierelle kauniisti koristellun uunijäätelön. Olisi noloa hävitä!

Sulevin onneksi tuomari päätti voittaja-annokseksi Sulevin ruoka-annoksen. Kävi ilmi että kokkinainen oli hermostuksissaan korvannut uunijäätelönsä sokerin suolalla eikä makuelämys ollut tuomarin mieleen. Voittoa juhlistaakseen Sulevi tarjosi kalkkunaa muille kilpailijoille ja kaikki olivat yhtä mieltä siinä että voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Armi oli Sulevia vastassa pihalla kun mies peruutti auton talliin kisareissulta palattuaan. Sulevi kertoi innoissaan hyvät uutiset ja sai Armilta suukon palkinnoksi.
"Jälkiruoka tarjoillaan makkarissa", Armi sanoi silmää iskien ja Sulevi lähti seuraamaan naista tietävä virne naamallaan,

Roope oli tuonut Sampsan kaverina koulusta, ja Laila liittyi innoissaan mukaan poikien hengausrinkiin  pihan edustalla olevien kukkien keskelle.
"Toisipa pojat joskus minullekin kukkia", Laila huokaisi vihjailevasti Sampsan suuntaan saaden pojan vaivautumaan entisestään.

Myös Otolla on ihailija, Eleonoora oli ilmaantunut yhtäkkiä työskentelemään samalle alalle kuin hän ja vinkui joka päivä pääsyä Oton luokse, eikä poika tohtinut ajaa tyttöä tiehensä. Eleonoora oli hullaantunut nähtyään Oton sillä tämän vaatteista tuli mieleen Petri, ja nyt tyttö seurasi Ottoa lähes pakkomielteisesti joka paikkaan.

Ilmi ihmetteli mikä Jaakolle oli tullut kun miehestä ei ollut kuulunut edellisten treffien jälkeen mitään vaikka tämä oli luvannut ottaa yhteyttä. Niinpä Ilmi päätti toimia ja pyysi Jaakon luokseen.
"Nytkö minä taas kelpaan kun se nuorukainen ei ole paikalla?" Jaakko tokaisi.
"Seppoako tarkoitat? Ei meidän välillämme ole mitään, hän on sitä paitsi naimisissa", Ilmi vakuutteli.

Jaakko leppyi lopulta, ja pari liimautui kiinni toisiinsa ja irtautui vasta kun paikalle kurvannut koulubussin kuljettaja tööttäili ärsyyntyneesti tientukkijoita väistymään. Vanhukset hihittelivät tilanteelle ja Ilmi johdatti Jaakon kädestä pitäen omaan makuuhuoneeseensa.

Ilmi oli vakaasti päättänyt ettei tuplaleskeksi jäätyään haluaisi mennä enää naimisiin, mutta jotenkin Jaakko sytytti Ilmin niin että nainen kaivoi vielä kolmatta kertaa sormusrasian esiin kosiakseen uusinta miesystäväänsä.

Nää Ilmin miesasiat on yksi mun suosikkiasia näitä osia kirjoitellessa. XD Ihan tässä kirjoittaessa yllättyy itsekin kun Ilmin kuvioihin tulee jatkuvasti uusia miehiä mukaan joiden olemassaoloa en edes muistanut kun pelaamisesta on jo ainakin pari vuotta aikaa. .-D

Kysymys lukijoille:
Tuleeko Ilmistä ja Jaakosta onnellinen pari?
Vaihtoehto 1: Joo <3
Vaihtoehto 2: Tuskin

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Höh, jospa Sampsa ei kovin pitkään välttelisi Lailaa tai tyttö törmäisi vaikka yliopistolla johonkuhun vähän suvaitsevampaan kiinnostavaan poikaan? Ja kenties Immi löytää itselleen jonkun toisen kumppanin.

Kuva Hannusta pelipöydän ääressä oli hieno kaikkine vihreän sävyineen :D Ja Roopehan on ovela tutustumistensa kanssa, nyt jo hankkii kavereita oman aikuistumisensa varalle. Ja Eleonoorahan nyt stalkkaa Ottoa :D Toivottavasti tämä ei häiritse poikaa liiaksi... Onkos Veijareiden nuorisolla nyt menossa joku yksipuoleisen rakkauden kausi? Kun Immi piti Roopesta, Laila pitää Sampsasta ja Eleonoora jahtaa Ottoa... Vain Hannu on säästynyt ihmissuhteilta :"D

Pitkästä aikaa en tiennyt mitä vastaisin osakysymykseen - valinnan vaikeus, kää. *Jää pohtimaan* Ilmin ja Jaakon suhteen nyt soisi toisaalta onnistuvan kun Ilmi on saanut niin paljon kestää ( ja lisää lapsenvahteja voi aina olla köhköh ), mutta toisaalta olen haistavinani ilmassa paljon Seppoa ja kolmiodraamat ovat elämänveteni. Hmm.
(Ja osamusiikeista piti valita Fourth of July koska se alkoi soimaan päässäni heti kun näin kappaleen nimen ;D)

Kasa kirjoitti...

Tämän sukupolven teinisuhteet eivät tosiaan näytä lupaavilta yksipuolisine ihastuksineen, yksipuolisen rakkauden kausi -teoriasi kiteyttää osuvasti tilanteen. .-D Täytyy toivoa että jokaiselle lopulta löytyisi joku, yliopistolla viimeistään (ja että saadaan Hannukin ihmissuhdeasiat sotkettua jossain vaiheessa .-D). Tykkään kanssa tuosta Hannun pelailukuvasta, onpa kuvaan tosiaan päätynyt paljon vihreän sävyjä. .--D Kiva että osakysymys pisti ihan mietteliääksi! Ilmillä on riittänyt noita onnettomia loppuja suhteille kun kumppani on kuollut onnettomasti, joten hänelle ei kyllä toivo muuta kuin pelkkää hyvää asian suhteen, mutta Seppokin on vielä olemassa.. Fourth Of July on hyvä musavalinta. ,-) Kiitoksia kommentin jättämisestä! .-3