maanantai 16. tammikuuta 2017

Kiva ettei...

...blogi ole ihan tyhjillään kun näitä Veijareiden osia tulee postailtua. .-D Lukuiloa!

Osa syntyi näiden biisien tahdissa:
Backstreet Boys ft. Pitbull - Helpless --- Adam Lambert - Cuckoo --- The Script - Flares --- Tijana - To The Sky --- Jesse McCartney - Leavin' --- Nick Lachey - What's Left Of Me --- Simple Plan - Shut Up --- Mando Diao - Dance With Somebody --- Soft Cell - Sex Dwarf --- Eric Saade - Till I Break --- Retropop - Pieni ja ihmeellinen

Aiemmat osat
Osa 99: Yöpalaa napostelemassa


Käykö teille niin ettette keksi tekemistä taitonsa maksimoineelle simille jolla on vapaapäivä? Ite laitan taitojen maksimoinnin jälkeen simit hankkimaan ansiomerkkejä, mutta siinä menee mukavuus äkkiä huonoksi ja täytyy tulla sohvalle pötköttelemään.

Vanilja alkaa olla jo vanha, joten päätin hiukan nuorentaa koiraperijää jotta tämä pystyy jossain vaiheessa (kun taloa saadaan tyhjemmäksi teinien lähdettyä yliopistoon) vielä hankkimaan jälkikasvua.

Ää, samaistun Väinämön yönälkään! Syön iltapalan joskus klo 22-23 välillä minkä jälkeen harjaan hampaat mutta jään kuiten kukkumaan valveille klo 3-4 asti ja nälkä usein yllättää eikä sit viiti mitään syödä ettei harjaus mee pilalle ja sit joutuu vaan kärsimään. XD

Simlapsia ei kuitenkaan sovi jättää nälkään, ja koska simssissä ei hammasvaivoja vaikuta olevan ei kakkuherkuttelu keskellä yötä aiheuta hampaille vahinkoa. ,-)

Yövuorosta palannut Armi yllättyi kun Väinämö oli vielä jalkeilla vaikka kello oli jo vaikka kuinka paljon. Poika selitti haamujen pitävän häntä hereillä ja nälkäkin vielä yllätti ja mystiikka-uralla työskentelevä Armi lupasi häätää kummitukset pois.

Väinämö syö varsin innokkaasti kun haarukka meni poskesta läpi (tulee mieleen tämä). .-D

Sulevi oli ansainnut lelujenrakennusansiomerkkejä jo muutaman kappaleen, mutta siitä huolimatta miehen lemppareita olivat alkeelliset tiilikit ja niitä Sulevi onkin rakennellut tavaraluettelonsa täyteen. .-3

Väinämö oli taas tuttuun tapaan jahtaamassa hautausmaalla perhosia, kun paikalle asteli kummalliseen lehdistä valmistettuun pukuun sonnustautunut nainen joka kertoi huomanneensa pojan omistautumisen luonnolle ja pyysi tätä vierailemaan harrastustontilla. Väinämö lupasi harkita asiaa sitten kun olisi vanhempi ja osaisi matkustaa yksin.

Perhosten perässä juoksentelun lisäksi Väinämön vapaa-aikaan sisältyivät leikit. Autot ja leluveitset eivät kuitenkaan olleet Väinämön juttu, vaan poika kuvitteli matkaavansa ympäri maapallon metsiä hevosen selässä.

Ilmin edesmenneen puolison Petrin kaksoisveli Harri saapui vierailulle vaimonsa Leenin kanssa. Harrin ja Leenin perheeseen kuului oikein hyvää, mitä nyt heidän kaupunkiasuntonsa alkoi käydä hieman ahtaaksi sillä Harri halusi saada kuusi lasta naimisiin ja jälkikasvua oli sen mukaan ilmaantunut.

Väinämö on kova, pojan ilmekään ei värähtänyt tämän katsoessa telkkarista kauhuelokuvaa ihan yksin. Ehkä tästä saa siedätyshoitoa pelkoa vastaan eivätkä haamut enää pidä lasta hereillä? Tai sitten telkkarin tapahtumat eivät pelota kun poika tiedostaa ohjelman olevan fiktiota, mutta kotona pyörivät haamut ovat totista totta.

Koulun kanssa Väinämöllä ei mennyt niin hyvin kuin olisi toivonut. Poika ei oikein viihdy sisätiloissa tämän keskittyminen meni välitunnin alkamisajankohdan odotteluun opettajan puheen kuuntelemisen sijasta. Siksi Väinämölle tulikin tuplamäärä läksyjä kun hän ei saanut tunneilla juuri mitään aikaan.

Kuntohullut Otto ja Armi vetävät yhdessä kierroksia ulkona olevassa pienessä uima-altaassa. Vaikka Armilla alkoi jo ikä painaa jaksoi hän hyvin uida nuoremman Oton tahdissa, ja teini otti innoissaan kuntoilua vuosia harrastaneen Armin jakamat treenivinkit vastaan.

Lailakin oli viimein löytänyt mieleisensä työn ja saavuttanut siitä stipendin, joten alienkolmoset päättivät suunnata yliopistolle Roopen perään. Pysytään me kuitenkin vielä täällä kotitontilla siihen asti ett' perijämme Väinämökin on valmis lähtemään kampukselle.


Talo ei ollut kauaa tyhjillään teineistä, sillä Väinämö kasvoi pian alienkolmosten yliopistolle lähdön jälkeen. Väinämöstä kasvoi romantiikkatavoitteinen hurmuri jonka elämäntavoitetta en tähän hätään muista, jokin ura vissiin..?

Opiskelutahti koveni yläasteelle siirtyessä, jolloin Väinämö katsoi parhaaksi pyytää isältä apua läksyissä. Sulevia ihmetytti miten pojan opinnot olivat moiseen jamaan päätyneet, mutta pieni tukiopetus sai vähitellen siirrettyä Väinämön opinnot kaidalle polulle.

No niin random-vieras, keskityhän siihen tanssiisi ja lopeta Sulevin takapuolen hiplaaminen...

Veijareille päätettiin hankkia lemmikkipapukaija, ja lintunen sai värinsä takia nimekseen Redrama. Hehe, olin tuolloin vajaa pari vuotta sitten tätä kohtaa pelatessani kova Redraman fani. x-)

Lopetellaan osa tähän Väinämön iloiseen tanssahtelukuvaan. .-)

Noh, millaisen kuvan Veijareiden suvun seuraava perijä-poju Väinämö on teille antanut tähän mennessä? Ensi kerralla luvassa on sadannen osan spessu! ,-)

Kysymys lukijoille:
Sulevin tiilikki-innostus!
Vaihtoehto 1: .-3
Vaihtoehto 2: .-z

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Kas, naposteluotsikko juuri kun syön tätä opiskelijan mössöä (joka on periaatteessa sinistä lenkkiä ja kesäkurpitsaa keittovedessä että joo). :D

Jep, taitonsa maksimoineilla simeillä ei ole mitään tekemistä :D Ja meillä taitaa olla samanlainen yönälkäongelma! XD En tiedä voiko omaa "iltapalaani" kovin säännölliseksi kutsua, mutta nälkä yleensä iskee vasta sen hampaiden harjaamisen jälkeen :p
Ja aina kun näen perijöitä noiden harrastustonttien johtajien kanssa ajattelen vain, että harrastustonttien simit suunnittelevat tulevaisuuttaan :D
Ja hauskaa että Harristakin kuullaan perheineen, tietää että nämäkin ovat vielä olemassa :D Alienkolmosetkin jo lähdössä? Sittenhän Väiskilläkään ei ole kovin pitkää aikaa yliopistolle ;)

Itse en ole juurikaan jaksanut hankkia simeille lintuja, ehkä jotkut ilahtuisivatkin kaijoista :D Muistan kyllä, että Lemmikin lapsenlapsi olisi toivonut lintuhäkin ostamista, mutta lintua sinne ei vielä hankittu.

Kasa kirjoitti...

Haha, mahdoit päästä osan tunnelmaan sitten eläytymään mössösi kanssa. .-D Simit joille ei keksi tekemistä ovat välillä kamala riesa, tekisi mieli vaan ignoorata niitä välillä. .-D
Voi meitä ja meidän yönälkää! Ite oon saanut viime aikoina pidettyä nälkää kurissa syömällä pähkinöitä, niistä jää kylläinen olo pitkäksi aikaa. .-D
Haha, harrastustonttisimien suunnitelmat. .-D Mä harvemmin lähetän simejä harrastustonteille pitkän latausajan vuoksi, niin ei taida harrastussimien suunnitelmat oikein käydä toteen... Kerran tosin joku sai treffikumppaniksi tiedeseuran edustajan jonkun verkko-kaverinsa kautta. .-D
Suuntaan kyllä aina kameran tontilla vieraileviin ikinuoriin ei-perijäsukulaisiin, pakko päästä vähän raottamaan heidänkin kuulumisiaan tässä tarinan ohessa. .-D Harri ja Leeni muuten elelevät yhä, eivät tosin ole enää naimisissa kun avioliitto purkautui Leenin kuolessa ja tämän herätessä jälleen henkiin zombina ei salamat enää kummasti käyneetkään yhteen. .-o
Aww, Väiski on söpö lempinimi. .-3 Yritetään saada Väinämökin nopeasti yliopistokuntoon. .-)
Mullakin käy usein niin että tulee hankittua simien toiveesta pelkkä häkki joka jää sitten tyhjilleen pitkäksi aikaa kun kukaan ei toivo itse linnun ostamista. .-D

Yle Teema näyttää 60-luvun Batmaneja ja katottiin just isin kanssa Arvuuttaja-jakso, nyt minä vuorostani jaan Arvuuttaja-aiheisen kuvan tähän loppuun:
https://media.giphy.com/media/EjwEPLuH9J94s/giphy.gif