maanantai 12. joulukuuta 2016

Voisin valittaa...

...tähän yskä+kylkikivut -yhdistelmästä, mutta ehkä päästän teidät vaan suoraan lukemaan Veijareita:

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Osan tunnelmaan joten kuten sopivat biisit on paksunnettu)
Anna Eriksson - Leikin loppu --- Sara Bareilles - Love Song --- Brick & Lace - Bad To Di Bone --- Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix --- 30 Seconds To Mars - Savior --- Erasure - Always --- Jamiroquai - Use The Force --- The Click Five - Kidnap My Heart --- Britney Spears - 3 --- Backstreet Boys - The Perfect Fan --- Backstreet Boys - Trust Me --- Can Bonomo - Bahr-i Hazer --- Nick Carter - Just One Kiss

Aiemmat osat
Osa 95: Tiukkoja tilanteita


Vaikka alienkolmosilta jäikin isän ja Armin hääseremonia välistä, saivat lapsetkin pientä juhlahumua siihen päivään, sillä illalla vietettiin kolmosten synttäreitä!

Tältäpä näyttävät kolmoset tästä eteenpäin! Älkää pelästykö kasvokuvien silmiä, tuo alieniho muuttaa jostain syystä teinien silmät erilaisiksi kuin muissa ikävaiheissa...

Tässä seisoo Otto, tavoitteenaan mammona ja elämäntavoitteena on urheilu-uran huipulle pyrkiminen.

Lailalle arpoutui romantiikkatavoite, ja hän haluaa päästä löysäily-uran huipulle.

Sitten vielä Hannu, joka sai tietotavoitteen ja toivoo tulevansa illuusioiden mestariksi esiintymis-uralla.

Kolmosten kasvun jälkeen Suleville tuli kiire takaisin sisälle, sillä miehestä oli ilmisesti ollut hyvä ajatus jättää ruoka uuniin siksi aikaa kun meni seuraamaan synttäreitä... Ihme ettei syttynyt tulipaloa.

Roopesta tuntui jotenkin ulkopuoliselta, kun hänen päiväänsä ei ollut sisältynyt mitään juhlinnanarvoista, joten poika päätti järjestää itselleen omaa kivaa ja käydä syömässä ulkona. Edesmenneen Niken yrityksen valtakirjat päätyivät Elmon nimiin, mutta miehellä ei ollut minkäänlaista ymmärrystä yrityksen pyörittämisestä, joten Keskiyön kurkku oli kokenut valtavan takaiskun asiakaspuutteet vuoksi.


Hmm, Ilmi taitaa vähitellen toipua Juuson kuolemasta kun taas on uusi mies näköpiirissä. Tai no, voihan kyse olla ihan vain ystävyydestä, meillä ei ole mitään kuvamateriaalia mistään lähemmästä kontaktista näiden kahden välillä, ainakaan toistaiseksi. ,-)

Mulla on tunne että tähän kuvaan oli suunnitteilla joku tietty kuvateksti, mutten yhtään enää muista mikä. .---D Hmm, ainakin näyttäisi siltä että Hannu on löytänyt työpaikan, minkä takia kouluasioille jäi vähemmän aikaa ja läksykirjatkin ehdittiin avata vasta illalla.

Oonko ikinä kertonut että rakastan näitä teinikamiksen poikien urheiluasuja? 🎽 Ah, nää näyttää niin kivoilta että haluisin käskeä poikia käyttämään urheiluasuja koko ajan. Miksen suoraan vaihda niitä arkiasuiksi? .-D

Teineille päätettiin hankkia laadukkaampi opiskelupaikka, joten kylään kutsuttiin tuttuun tapaan yksityiskoulun rehtori, ja aikaa olisi muutama tunti vakuuttaa miekkonen siitä että perheen teinit olisivat sopivaa ainesta hienoon kouluun.


Rehtorin kääntyessä selin Armi kaivoi esille Voodoo-nukkensa ja päätti edistää asioita nopeammin sen kautta. Jutustelupisteet nousivat samassa maksimiin Armin tehdessä ystävyysloitsun.

Tottahan toki ystävien lapset saavat erityiskohtelua tämmöisissä tapauksissa ja lyhyen kotikerroksen jälkeen rehtori ilmoitti että hänen koulustaan järjestyisi neljä vapaata paikkaa huomikseksi. Armi ehdotti että rehtori jäisi vielä syömään, mutta rehtorin mielestä moisia muodollisuuksia ei tarvittu.

Koska Armille jäi ylimääräistä aikaa rehtorin lähdettyä, päätti hän käyttää sen hyödyksi teleskoopilla tähtiä tähystellen. Tänä yönä taivaalla pilkahteli poikkeuksellisen suuri valopallo, ja Armin zoomatessa lähemmäksi sitä ilmaantui taivaalta kirkas valo joka kaappasi Armin mukaansa... Alienit ovat jälleen vauhdissa!

Muu perhe oli huolissaan Armin kaappauksesta eikä kukaan voinut mennä nukkumaan siinä mielentilassa, joten kaikki kokoontuivat olohuoneen puolelle odottelemaan Armin palautusta. Lol, ei vaan oikeasti Otto on tukkinut käytävän istuessaan tekemään läksyjä eikä huoneessa ole läpikulkua. .--D

Roope oli kutsunut Immin käymään, ja Oton viimein noustessa tyttö pääsi lähtemään, sillä alkoi olla jo myöhä. Hymy kareili tytön huulilla pidettyjen treffien jäljiltä, mutta Roope sen sijaan tuijotti tytön selkää vaisuna. Pojalla ei ollut tunteita Immiä kohtaan, mutta hän vietti tämän kanssa aikaa "paremman puutteessa".

Myöhään yöllä alienit palauttivat Armin yölennolta takaisin kotipihaan. Armi ei osannut ottaa kokemusta yhtä rennosti tietotavoitteisen miehensa tapaan, vaan alienien kaappaus traumatisoi naista valtavasti eikä tämä aikonut enää vilkaistakaan taivasta kohti.

Armille alkoi ilmaantua Sulevin tapaan pahoinvointia alienseikkailun jälkeen. Raskaudesta ei kuitenkaan pitäisi olla kyse, sillä Sulevin tekemän taustatyön mukaan vain miehet voivat tulla alienraskaaksi.


Hmm, vai pitääköhän se sittenkään paikkaansa, Armille nimittäin kasvoi juuri raskausmaha... Armi ei tiennyt miten Sulevi suhtautuisi siihen jos hänen kantamansa lapsen isäksi paljastuisi joku vihreä mies. Olihan pieni mahdollisuus että lapsi olisi myös Sulevin, sillä hääyö oli vietetty samoihin aikoihin kuin kaappaus tapahtui.

Armin onneksi Sulevi otti asian hyvin. Olihan mies itsekin synnyttänyt "omia" lapsia parisuhteen aikana, joten Sulevin mielestä Armilla oli siihen yhtälainen oikeus ja Sulevi kohtelisi näitäkin lapsia kuin omiaan. Toki molemmat elättelivät sitä toivetta Sulevi olisi maha-asukin isä...

Miten tässä käykään, kuka paljastuu lapsen isäksi? Joo tosi jännittävä lopetus. XD

Kysymys lukijoille:
Elmo yrityksen pyörittäjänä!
Vaihtoehto 1: ...ei hyvä...
Vaihtoehto 2: Hmm...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Minäkin voisin valittaa siitä, etten ole tehnyt vielä joulukalenterin luukkua - mutta ehkä keskityn mielummin Veijareihin ;)
Kolmosista tuli kieltämättä hauskan näköisiä ja persoonallisia teinejä ;) Armin keinot rehtorin suostuttelemiseksi olivat kyllä tehokkaita, kun ei illallistakaan tarvittu :D Ja kuva Armista kaukoputken ääressä on varsin hieno!

Roope ja tämän "paremman puutteessa", murr. Toisaalta toivoisin hirveästi Immiä sukuun koska neiti on yksi suosikkiNPCistäni, mutta toisaalta toivoisin samasta syystä että tyttö löytää jonkun joka välittää hänestä. Ää, konflikti :'D
Kenenkäs seurauksiin Armin vauvamaha tosiaan kuuluu? Olisi toisaalta jännää jos Armillekin tulisi biologinen alienvauva (ja sekin voisi ottaa osaa perijäkilpaan :D), mutta toisaalta toivoisi että lapsi olisi kuin olisikin Sulevin. Joka tapauksessa Roope taitaa olla saamassa kilpailijan :D
Minulla taitaa olla paha tapa napata lukumusiikiksi aina tuttuja biisejä, nytkin päädyin kuuntelemaan Kidnap My Heartia ;D

Kasa kirjoitti...

Ääk, nyt vasta muistui mieleen ne aiemmat puheesi joulukalenterin tekemisestä! Hyvä kun tulit maininneeksi asian, ehdin vielä lopun puoliskon sitä seurailla aktiivisemmin. .-3 Kolmosten persoonallisuus näkyy tosiaan hyvin edelleen ulkonäön mukaan, ja tietysti myös juuri saadut tavoitteet lähtevät muokkaamaan nuorukaisia vähän eri suuntiin. .-) Muistan harvoin käyttää noita voodoo-nukkeja, joten kiva että sitä saatiin tällä kertaa hyödynnettyä ja tapaaminen saatiin pidettyä sen verran lyhyenä ettei reksi ennättänyt jumittaa tai mitään. .-D Ei mikään ihme että tähystelykuva oli hieno kun Armi oli juhlatamineissaan, höhö. .-D Roopen seurustelukäytännöt jaksavat vihastuttaa. >.-D Täytyy toivoa Immille hyvää kohtaloa, Roopen kanssa tai ilman. Hackien avustuksella alienraskaudet ovat naisillekin mahdollisia, mutta enpä paljasta onko hack aktiivisena tällä kertaa että jännitys säilyy. ,-D Roope saa tosiaan kilpailijan, alunperin tarkoitukseni oli ottaa Roope suoraan perijäksi mutta katsotaanpa muuttaako uusi vauva mitään. ,-) Tutussa on hyvä pysyä niin tulee ainakin mieluisaa musaa. ,-3 Kiva kun kommentoit, mäpä menen vilkuilemaan sitä siun joulukalenteria. .-3