maanantai 26. joulukuuta 2016

Uskotteko että...

...tämä Veijareiden osa olisi ollut oikeasti muuten valmis jo viime viikon maanantaina (jolloin sen olisi pitänyt ilmestyä) mutta julkaisu viivästyi koska en ollut kerennyt kasata kaikkia biisien linkkejä ja sitten Veijareiden kanssa pulaaminen jäi hetkeksi. .-D No juu, nyt keräsin voimia täydentää linkit kohdilleen ja kirjoitan nyt samantien seuraavan osan että saadaan materiaalia ens viikon maanantaillekin. ,-) Te voitte siis lukea, mä ryhdyn kirjoittamaan!

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Osan tunnelmaan joten kuten sopivat biisit on paksunnettu)
Usher - Yeah! --- Zdob si Zdub - So Lucky --- Marco Mengoni - Evitiamoci --- Roberto Bellarosa - Love Kills --- Marco Mengoni -  Ad Occhi Chiusi --- Jonas Brothers - S.O.S --- Adam Lambert - Time For Miracles --- Miley Cyrus - See You Again --- Avril Lavigne - Hot --- Unklejam - Stereo --- Mika - Oh Girl, You're The Devil --- Nick Carter - Horoscope --- Steve Rushton - Ready To Rock

Aiemmat osat
Osa 96: Tunteet eivät häviä


Roope oli alkanut panostaa opiskeluun, ja toisinaan pojan saattoi löytää selailemasta oppikirjan sivuja hymyssä suin. Lähestyvä yliopisto kiinnosti Roopea ja poika odotti malttamattonama sitä että pääsisi muuttamaan pois kotoa ja vaihtamaan maisemaa.

Armi puhua pälpätti ufokokemuksestaan jatkuvasti, ja useimmiten kuuntelijan rooliin päätyi Ilmi tai Armin aviomies Sulevi. Armin maha-asukin isästä ei ollut vieläkään varmuutta, mutta Ilmi väitti tuntevansa luissaan että Sulevi olisi lapsen biologinen isä.

Otto päätyi tervehtimään ohikulkenutta tyttöä, joka jäi katsomaan poikaa ihmeissään.
"Tuo puku... Petri käytti samaa pukua", tyttö muisti. Otto ei ymmärtänyt mitä tämä tarkoitti. Poika muisteli että Ilmi-mummi oli joskus maininnut edellisen perijän Petrin olleen tämän ensimmäinen puoliso, mutta alienpoika ei juuri ollut perillä Veijareiden suvun historiasta.

Armi jatkoi edelleen eläimien kanssa kaveeraamista ja saattoi viipyä ulkona illan pimentymiseen asti jos jokin kulkukoira sattui talon lähistöllä pyörimään. Koiraperijä Vaniljalle ollaan etsimässä kumppania kulkueläinten joukosta, mutta haluaisin mieluummin pienen koiran.

Koirasuvun edeltäjät täällä haamuilevat. .-3

Armi tuijotti vuoron perään edessään olevaa ruokalautasta ja raskauden venyttämää mahakumpua. Tuntui väärältä syödä kun maha oli jo niin valtava valmiiksi, vaikka nainen tiedostikin painonnousun kuuluvan raskauteen.
"Taidan sittenkin ottaa kylvyn syömisen sijaan", Armi mutisi Suleville ja poistui ruokapöydästä.


Armi ennätti pukeutua kylvyn jälkeen kun yhtäkkiä voimakkaat supistukset alkoivat nipistellä vatsaa. Nikkekin haamuili paikalle mutta tajusi sentään jättää säikyttelyt sikseen kun Armilla oli tarpeeksi työtä valmistautua juuri alkaneeseen synnytykseen. Mikä tää juttu on kun Veijarit synnyttävät aina vessassa? .-D


Armi ei uskaltanut heti edes katsoa vastasyntynyttä jännittäessään vauvan ihonväriä, mutta naisen iloksi häntä tuijotti takaisin harmaasilmäinen poikavauva ihan tavallisella ihonvärillä. Ei siis ollut epäselvää etteikö Sulevi olisi lapsen isä. Armi kiiruhti heti ulos kylpyhuoneesta esittelemään pienokaista miehelleen, ja yhdessä kaksikko nimesi vastasyntyneen Väinämöksi.

Otto rynni Armin ja Sulevin ohi näiden ihastellessa vastasyntynyttä pienokaista. Poika ei ollut kiinnostunut uudesta perheenjäsenestä, vaan tämä riensi peseytymään nyt kun kylppäri oli viimein Armin jäljiltä vapaa.

Miisan kumppani Seppo saapui vierailulle, ja Armi oli eniten innoissaan siitä että mies oli tuonut mukanaan Salmiakin, yhden edellisen koirapentueen jäsenen. Salmiakki oli ehtinyt jo harmaantua, joten Armi alkoi miettiä että Vaniljalle täytyisi pikapuoliin löytää sopiva lisääntymiskumppani.

Ilmillä oli jälleen tapaaminen uuden pappaystävänsä kanssa, mutta vanhuksen pasmat menivät totaalisesti sekaisin tämän huomattua Sepon, yliopistoaikojen salaisen ihastuksensa jonka kanssa hänellä ei koskaan ollut mahdollisuutta mennä pidemmälle koska hän seurusteli Petrin kanssa. Ilmi oli juuri esittelemässä soittotaitojaan Jaakolle, mutta sormet alkoivat vääntyillä ihan väärin kun Ilmi vilkaisi Seppoa. Ilmi puristi silmänsä kiinni ja yritti keskittyä treffikumppaniinsa.

Ilmin kiusaksi Seppo jäi kuitenkin pyörimään lähistölle, joten Ilmin ei auttanut muu kuin hyvästellä Jaakko. Ilmin kauhuksi Jaakko veti naisen lähelleen suudellakseen tätä, eikä Ilmin mielessä pyörinyt hyvästelyn aikana muuta kuin se, miten takana oleva Seppo mahtoi asiaan suhtautua.

Jaakon poistuttua Ilmi meni Sepon luo. Ilmi saattoi huomata miehen eleistä miten tälläkin oli selviä tunteita tätä kohtaan, mutta ne oli tukahdutettava.
"Hienoa että olet löytänyt uuden kumppanin. Kuulin Petristä... ja Juusosta", Seppo meni vaivautuneeksi luetellessaan Ilmin kuolleiden aviopuolisoiden nimiä. Kaksikko halasi minkä jälkeen Seppo poistuikin paikalta. Ilmi oli tyytyväinen ettei tilanne ollut edennyt halaamista pidemmälle. Ehkä Sepossa viehätti juuri se että tämä oli Ilmille saavuttamaton.


Ilmi ei tiennyt että Jaakko oli tullut suoraan lähtönsä jälkeen takaisin toimittamaan kiitoslahjoja treffeistä, ja pappa oli nähnyt Ilmin ja Sepon hyvästit. Jaakko pahastui ajatellessaan Ilmin pitävän enemmän nuorista miehistä, mutta pappa jätti kuitenkin tuomisensa pihalle kun oli ne kerran hankkinut.

Sepon vierailulle tuoma Salmiakki oli osannut monia temppuja, joten Roopekin oli päättänyt alkaa kouluttaa Vaniljaa temppukoiraksi. Vanilja ei kuitenkaan ymmärtänyt Roopen komentaessa tätä seisomaan paikallaan vaan koira kipitti aina pojan perään kerjäämään makupaloja opettelun sijaan.

Veijareiden piha on jo valmiiksi täynnä kaikenlaista tavaraa, joten yksi taikalamppu sopii joukkoon oikein hyvin. .->


Immi oli kutsunut Roopen treffeille, ja tällä kertaa suunnattiin oikein yhteisötontille. Tapaaminen oli hauskempi kuin pitkään aikaan eikä Roope saanut illan aikana katsettaan irti tytön säihkyvistä sinisistä silmistä. Siitä huolimatta poika ei saanut kysäistyksi haluaisiko Immi lähteä hänen kanssaan yhdessä yliopistolle.

Tästä osasta tuli jotenkin kiva kokonaisuus. Joo, kehu siinä omaa työtäsi vaan. .-D Mulla oli tätä kohtaa pelatessa suuri kiusaus parittaa Ilmi ja Seppo, mut Seppo läksi juuri kotiin kun olin antamassa Ilmille romanttisia toimintoja, joten ilmeisesti näiden kahden välille ei ole tarkoitettu romanssia vaikka yhteensopivuus olisi kolme salamaa... Hyvää joulun odotusta!

Kysymys lukijoille:
Oliko hyvä että vauva paljastui Sulevin lapseksi?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: Ei, vihreä vauva olisi ollut hauskempi

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Vai ilmaantui Ellinoora paikalle :o Ah, naapurustojen ikuiset teinit... Aina niitä jää muutamia, vaikka miten yrittäisi kierrättää yliopiston kautta :D Aikookos Ellinoora yrittää Oton kautta perheeseen? :3
Väinämö sentään on ihan Sulevin lapsi, niin miehen ei tarvitse olla kateellinen vaimon alienlapsesta - vaikka eihän tällä olisi mitään syytä siihen kun miehellä on itsellään vihreitä jälkeläisiä ;)
Seppokin hankkiutuu Ilmin läheisyyteen :o
Vai Vaniljasta tuli koiraperijä, mikäpä ettei ;) Ja hyvä vain, jos Roope alkaa vähitellen kiintyä Immiin! Viimeinkin :D

Ja saa sitä kehuakin, jos siltä tuntuu, oli tätä mukava lukeakin! Nyt alkoi taas tehdä mieli pelata itsekin ja ehkä koettaa hankkia hieman alienlapsosia peliin - vaikka siellä olisi muutenkin tarpeeksi niitä siminpoikasia, köhhhöh...

Kasa kirjoitti...

Ikuiset teinit tosiaan. XD Mä yleensä annan teinien elellä norminaapurustossa siihen asti että heille löytyy yhteensopiva kumppani, vei se miten monta sukupolvea tahansa. .-D Voipi olla että tyttösellä on jotain mielessä, mutta mitä sanoo Otto? Vanhemmat saavatkin tasapuolisesti hoivailla vastasyntynyttä Väinämöä kun vaavi on yhtä paljon kummankin. ,-) Seppo saapui kyllä paikalle erittäin huonoon aikaan kun Ilmillä oli paraikaa treffit toisen kanssa. .-P Haha joo, toivotaan että kiintymys kestää. .-D Simssiä olisi tosiaan kiva pelailla vaikkakin oma kiinnostus on tällä hetkellä enemmän konsolipelien puolella kun tuli pari uutta wii-peliä hankittua jouluksi niin simssi on vähän jäänyt. Siminpoikasia alkaa omakin peli olla pullollaan, Veijareiden jälkeläisistä on kertynyt jo aika pitkä rivi taloja vieretysten. .--D Alienlapsille on tietysti aina tilaa, joten anna palaa. ,-3 Kiva kun kommentoit! <3