maanantai 12. syyskuuta 2016

Veijareiden meno...

...jatkuu jälleen. ,-)

Osa syntyi näiden biisien tahdissa (paksunsin listalta ne biisit jotka mielestäni sopivat hyvin osan tunnelmaan):
Conor Maynard - Animal --- Joe Jonas - Love Slayer --- Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat --- The Pussycat Dolls - Don't Cha --- Herra Ylppö & Ihmiset - Horros --- Hurts - All I Want For Christmas Is New Year's Day --- Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl --- Backstreet Boys - Everything But Mine --- Jonas Brothers - Can't Have You

Aiemmat osat
Osa 83: Kumpi on parempi tanssittaja?



Armi tajusi että oli mennyt treenaamisessaan liian pitkälle ja viimeisimmän pökertymiskohtauksensa jälkeen tyttö päätti ottaa rauhallisemmin. Armi päätti ainaisen urheilun sijaan purkaa kuntoiluinnostustaan blogin kirjoittamiseen, ja monet samasta aiheesta kiinnostuneet päätyivät kommentoimaan Armin blogin treenivinkkejä.

Nalle on nykyään kunnon julkkis koirapiireissä! Viihde alalla työskentelevästä nallesta tehtiin etusivujuttu lehteen ja siitä tulleen positiivisen julkisuuden ansiosta Nallen pomo päätti ylentää koiraa uralla! Mahtaa perheen töissä käyviä teinejä harmittaa kun Nallella on siistimpi työkyyti kuin heillä. .-D

Teinit järjestivät pihalla perinteisen vesisotaringin koulusta tuomiensa kavereiden kanssa, ja Elmo iski silmänsä Riikan ystävään Katiin. Tavoistaan poiketen tietotavoitteinen Elmo päätti jättää läksyjen tekemisen myöhempään ja liittyä mukaan leikkiin tutustuakseen Katiin paremmin.

Elmo pääsi Katin juttusille kunnolla vasta myöhemmin nuorten siirryttyä sisätilohin. Riikka oli huomannut veljensä vilkuilevan Katia, joten hän päätti livistää hetkeksi paikalta ja antaa Elmon ja Katin jutella kahdestaan. Elmo takelteli puheessaan aluksi mutta tunnelman vapautuessa kaksikko pisti tanssiksi ja kummallakin oli hauskaa toistensa seurassa.

Katin lähdettyä Elmo alkoi iloisesti vihellellen puhdistaa pinttyneitä ruuanpaloja koirien ruokakulhosta. Vielä eilen Elmo oli vihoitellut siitä miksei siivousrobotti osannut jynssätä likaisia astioita puhtaaksi, mutta nyt ikävät arkiaskareet eivät tuntuneet enää missään. Meidän Elmo taitaa olla ihastunut. ,-3

Jännä juttu, lisäsin Ilmin isot kalavarastot jääkaappiin mutta siitä huolimatta jääkaappi väittää olevansa tyhjä... Menikö ne nyt hukkaan vai mitä kävi, murr.

Ilmi on edelleen kiinnostunut robottien rakentelusta, ja robottipöydän ääressä puuhailu olikin nostattanut vanhuksen värkkäilyinnostuksen maksimiin. Värkkäilyseuran johtajan lahjoittama kunniataulu pääsi heti seinälle kasvojenkohottimen viereen!

Kati oli jälleen kyläilemässä Veijareilla, mutta tällää kertaa tytön ympärillä pörräsikin Elmon sijaan Aaro. Sohvalla kirjaa lueskeleva Elmo meni sivuissa sekaisin kun hän huomasi veljensä ihailevan Katia. Elmo ei kuitenkaan halunnut nostaa Katin läsnäollessa mitään kohtausta, joten hän tyytyi seuraamaan syrjästä tilannetta.


Aaro oli hetkessä unohtanut aiemman treffipalvelun kautta tapaamansa tytön tutustuttuaan Katiin. Kaksikon välillä synkkasi hyvin ja jo ensitreffien jälkeen kaveruuden raja muuttui selvästi joksikin läheisemmäksi ja ei kulunut aikaakaan kun Aaro ja Kati alkoivat esiintyä seurustelevana parina.

Kaksikko ei pitänyt suhdettaan salassa vaan hellyydenosoituksia jaettiin julkisesti. Elmo oli yhä katkera veljelleen siitä että tämä oli napannut häntä kiinnostavan tytön, mutta kun kerran Kati piti enemmän Aarosta niin minkäs Elmo sille mahtoi.

Vaikka Armi kirjoittikin kuntoblogia piti hän yhä huolta myös päivittäisestä kuntoilustaan. Armi olikin siirtynyt rauhallisemman joogaamisen pariin. Aaro vahtasi edelleen Armin treenejä ja piti huolen siitä ettei sisko rääkännyt itseään pökerryksiin.

Postipoika ei ilmeisesti pidä näkymistä. .-P

Riikka säntäsi nopeasti aamulehden jakajan juttusille katsastaakseen olisiko poika kiinnostavaa seuraa, mutta yhteensopivuussalamat näyttivät ruksia. Teineille on nykyään vaikea löytää sopivia kumppaneita kun suuri osa naapuruston teineistä on kasvatettu yliopistoon.


Siivousrobotti on kiva siihen asti kunnes se hajoaa ja alkaa sylkeä roskia joka paikkaan... Mietin auttaisiko tässä tilanteessa jos noita robotteja olisi liikkeellä useampi ja yhden hajotessa muut siivoavat sen sotkut, vai menisikö tilanne entistä kaoottisemmaksi kun kaikki robot olisivat rikki yhtä aikaa. XD

Ensi osassa suunnataankin sitten yliopistoon. .-)

Kysymys lukijoille:
Tuleeko Armin kuntoily pysymään aisoissa?
Vaihtoehto 1: Varmasti!
Vaihtoehto 2: Ehkei...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Oo, nyt en kyllä tunnistanut yhtää biisiä :D Kokeillaanpas sitten yhtä noista tummennetuista ->
Elmohan on tosiaan tainnut ihastua :D Kati onkin varsin söpö :3 Ja onkos Aarokin samoilla suunnitelmilla liikkeessä :o Taisipa jopa olla voittaja ainakin Katin mielestä.
Noh, kenties sekä Elmolle että Riikalle löytyy sopivia tuttavuuksia yliopistolta.
Siivousbotti taisi pelätä viraltapanoa ja järjestää itselleen lisää töitä :D Ehkäpä kaikki roskat voi kierrättää ja saada lannoitteita tomaateille? :3
Päädyin sitten kuuntelemaan Good Charlottea. Veijarit olivat mukavasti seurana, kun odotan makaroniveden lämpiämistä ;) (Ja jotenkin söin jälkiruokasuklaan ensiksi, ups :x)

Kasa kirjoitti...

Johan nyt, kuinka onkin arpoutunut niin vierasta musiikkia. .-D Kati on kyllä nätti tyttönen, ei mikään ihme että syntyi pientä kilpailua veljesten välille. Aaro vei tosiaan voiton tällä erää, katotaan onko Elmolla vielä jotain sanomista asiaan myöhemmin..! Yliopisto ja aikuistuminen tosiaan kasvattaa kumppanivalikoiman laajuutta, joten toivotaan että nämä sinkuiksi jääneetkin löytäisivät sopivaa seuraa sieltä kampuksen puolelta. .-3 Siisti (sanoisinpa jopa putipuhdas) teoria siivousbotin käytökselle. .--D Kyllä tuo järjestelmä mun puolesta sopisi, ainut vaan että siivousbotti voisi valita hajoamisajankohtansa silloin kun koko talo ei ole nukkumassa enkä jaksaisi herättää ketään korjauspuuhiin... Kompostimultaa vois tosiaan kuskata yliopistoasumuksen kasvimaata varten kampukselle! Good Charlotte oli hyvä (sanoisinpa jopa good... okei, nyt loppuu nämä Dupont/d-kommentit XD) valinta (I just wanna live..!). ,-) Jälkkäristä on hyvä aloittaa, sitä paitsi makaronivesi lämpenee niin hitaasti että nälkäkuolemahan siinä iskis jos ei popsi odotellessa vähän suklaatia. .-D Kiva taas kun luit ja kommentoit! x'-3