maanantai 19. syyskuuta 2016

Oho, kirjoitin...

Veijareille tänään jopa kaksi osaa. Nyt tuntuu ahkeralta, tosin ennätys taitaa olla kolme osaa saman päivän aikana. .-D Jos hyvä motivaatio jatkuu ja noppa on suotuisa mä alan jopa uskoa siihen että me saadaan joskus päivitystahti kiinni (joo muuten vaan kuvakansiossa on tyyliin 800 kuvaa oottamassa..)

Osa syntyi näiden biisien tahdissa (mahdollisten hiljaisten yölukijoiden varalta merkkasin rauhalliset biisit näin):
Marco Mengoni - Ti Ho Voluto Bene Veramente --- Jonas Brothers - Play My Music (Camp Rock -biisi) --- Soft Cell - Bedsitter --- Hurts - Surrender --- Fall Out Boy - Uma Thurman --- The Script - Superheroes --- Mika - Good Guys --- Panic! At The Disco - This Is Gospel --- Take That - Rule The World --- Lawson - Learn To Love Again --- Hurts - Devotion (demo-versio) --- Marco Mengoni - Solo Due Satelliti --- Backstreet Boys - Siberia --- Backstreet Boys - Story Of My Life --- Jonas Brothers - Burnin' Up

Aiemmat osat
Osa 84: Romantiikkaa ja sen puutetta



Viimeksi tosiaan lupailin että seuraavaksi on edessä yliopisto, ja neloset teinikumppaneineen saapuivat yliopistoasumukselle missä isosisko Linnea on jo jonkin aikaa majaillut. En oikein lämmennyt pelin arpomille vaatteille, joten teillä on nyt muodonmuutos edessä!

Kerrataan vielä nopeasti nimet ja kasvot. Ensimmäiseksi esillä on lapsikatraasta vanhin, Linnea.


Aaro ja tämän tyttöystävä Kati.

Elmo.


Armi ja hänen poikaystävänsä Sulevi.

Riikka.

Aaro ja Kati saivatkin muuttaa parisuhdestatustaan seurustelevasta parista kihloissa olevaan pariin. Vaikka teinivuodet oli vasta jätetty taakse koki Aaro kihlautumisen olevan nyt ajankohtaista, eikä Katikaan vastustellut Aaron pujottaessa sormusta hänen nimettömäänsä.


Erilaiset kuntoilumuodot kiinnostivat opiskelun lisäksi nuoria aikuisia. Yliopistoasumuksen laaja piha mahdollistikin jopa jalkapallon pelaamisen, mutta kuntopisteitä hankittiin ahkerasti myös Armin ylläpitämässä joogapiirissä.

Yksityisyydelle ei juuri ollut sijaa seitsemän asukkaan talossa, ja säästösyistä kaikkien sängyt oli sijoitettu samaan tilaan. Aamuisin kävi tietysti niin että yhden herätessä ja pukeutuessa koko poppoo heräsi vähitellen mistä ei-aamuvirkut simit eivät pitäneet. Noh, ainakaan kukaan ei myöhästy aamuluennoilta!

Syksyn vaihtuessa talveksi myös Armin ja Sulevin suhde siirtyi uudelle tasolle. Aaron ja Katin tapaan ei sentään vielä kihlauduttu, mutta pari alkoi näyttää julkisia hellyydenosoituksia ja julistivat seurustelevansa - mikä tosin oli ollut muille ilmiselvää jo pitkään.

Kati hajotti vahingossa yhteisissä tiloissa olevan valehtelukoneen harjoituksissaan, ja Elmo tuli luennoimaan asiasta. Teki oikeastaan hyvää sanoa Katille suorat sanat, sillä Elmo oli edelleen katkera siitä että tyttö oli valinnut Aaron vaikka Elmo ehti tämän juttusille ensin.


"Mikä oikeus sinulla on minulle valittaa?" Kati pisti kuitenkin ärhäkkäästi vastaan, ja tilanne kääntyi lopulta siihen että Elmo poistui häpeissään paikalta Katin voitettua sanasodan. Elmo huokaisi raskaasti. Kaikesta huolimatta hänellä oli yhä tunteita Katia kohtaan ja tuntui entistä pahemmalta huonontaa välejä moisella kinastelulla.

Varohan nyt Sulevi kun menet lehmäneidin flirttiin mukaan. Vaikkei sinun ja Armin sormia ole vielä rengastettu odottaa Armi todennäköisesti uskollisuutta parisuhteeltanne.

Mulla on ihan sellainen olo että Armin kasvun yhteydessä sanoin hänen elämäntavoitteensa olevan 20 lemmikkiystävän hankkiminen, mutta tämä kuva paljastaa että pitikin hankkia 20 simystävää, hups. .-D Noh, nyt tämän jälkeen Armin uudeksi elämäksi tuli ne lemmikkikamut, oikeasti..


Aaro onnistui jotenkin oudosti tuplaamaan paistinpannunsa ruokaa laittaessaan ja yksi annoksista jäi uuniin kärventymään sytyttäen tulipalon. Hoidahan aiheuttamasi sotku ja tukahduta liekit!

Laitoin muut nukkumaan siksi aikaa jotta nämä eivät säntäisi katselemaan liekkejä. Toimii hyvin silloin kun talossa ei ole palovaroitinta. ,-)


Nyt sitä yksityisyyttä kaivattaisiin, mutta ei... Yhteismakuuhuoneeseen onnistui aina kävelemään joku kesken jomman kumman pariskunnan petipuuhien.

Armin on ilmeisesti koko ajan vedettävä touhu äärirajoille.. Kun hän teininä urheili itsensä läkähdyksiin niin nyt teleskooppia tultiin käyttämään liian vähissä vaatteissa ulkosalle jolloin Armi jäätyi. Onneksi Aaro on yhä pitämässä siskostaan huolta ja passitti kylmästä kohmettuneen Armin välittömästi sisätiloihin palatessaan luennolta.

Riikka jynssäsi työtasoon pinttyneitä tahroja niin ajatuksissaan että oli pudottaa Linnean juuri pöydälle asettaneen ruokakulhon.
"Varo vähän tai saat nuolla soppasi lattialta", Linneaa huvitti siskon sähellys.

Lomakohteen puolella asusteleva Dave oli saapunut paikalle kenenkään kutsumatta ja ilmeisesti antanut vielä itselleen luvan majoittua useammaksi päiväksi. Sellainen ylimääräinen asukas saatiin taloon..

Ikisinkkuus alkoi vaivata Riikkaa muiden perheenjäsenten onnellisia parisuhdekuvioita seuratessa ja Riikka päätti yrittää uudenlaista lähestymistapaa: Hän kutsui kylään miespuolisia ystäviään katsastaakseen olisiko kukaan näistä "se oikea". Valitettavasti Riikka ei löytänyt mieleistänsä miestä ja hän ehti jo pelästyä ettei hänelle ole tarkoitettu ketään.

Kevät koitti ja uima-altaalla tarkeni (vaikka ilman vaatteita). Armi pyysi tontille pöllähtäneen viuhahtelijan kanssaan leikkimään vesisokkoa, ja kaksikko polskikin vedessä ystävystymiseen saakka!


Myös Kati ja Elmo päätyivät uima-altaalle kuntoharrastuksensa takia. Elmo uiskenteli Katin perässä ja mietti miten kauniilta Kati näytti, kun taas Kati näki parhaaksi yhä vältellä Elmoa aiemman kiistelyn takia.

Käykö kellekään muulle sääliksi Elmo vai miksi mä oon koko ajan harmissani sen yksipuolisesta Kati-ihastuksesta? .--P

Kysymys lukijoille:
Kiva makkari!
Vaihtoehto 1: Mmm joooh..
Vaihtoehto 2: Eikäää

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Samaistun kuvakansiotuskaan :D Itselläni ei ole tosin varmaan kahdeksaasataa yhdessäkään kansiossa (kun olen onnistunut ripottelemaan ne ympäri eri muistitikkuja mutta joo).

Itse kun olen niin Maxis-suuntautunut en varmaan olisi varmaan jaksanut vaihtaa aivan kaikkien vaatteita :D Vaikka joskus kyllä kaipaan ladattujakin (ja katson kateellisena muiden ihmisten pelejä :x). Ja nimikertaus on aina hyvä, meinasin jo sekoittaa Elmon ja Aaron vaikka ei ole siitä kuin viikko kun viimeksi saimme nauttia Veijareista :3

Ja Elmo, Beatlesien sanoin let it be. Suututat vielä Katin lisäksi veljesi! Ja olen alannut tykätä Aarosta ja Katista yhdessä :D Käy Elmoakin nyt vähän sääliksi, mutta kun :D
Lopun uima-allaskuvat olivat ihanan kesäisiä, kun ulkona näyttää nyt uhkaavan harmaalta.
Ja kuuntelin Take Thatia sekä Panic! At The Discoa kun yritän vaihteeksi nukahtamisen sijaan herätä :D

Kasa kirjoitti...

Voi niitä aikoja kun vanhalla koneella storytelling-kansiot pursusivat kuvia ja kuvakansion avaaminen jumitti koko koneen. XD Ei tuo 800 kuvaakaan ole paha kun kaikki on järjestetty oikeaan järjestykseen ja kuvia voi sitten poistella sitä mukaa kun on kirjoittanut osan. .-) Maxis-suuntautuneisuus on hyvästä, mulla vaan yleensä menee niin että jos joku kasvaneista simeistä saa kamalan asun (Elmo ja asen haalarit...) niin samalla stailaan kaikki uusiksi. .-D Mut mulla löytyy pelistä myös pari perhettä joilla ei ole osta-vaatteet-kotona -naulakkoa, ja nää saa sitten pitää päällään pelin arpomat vaatteet, oli ne kuinka kauheita tahansa. .--D Haha, hyvä että nimikertauksesta oli hyötyä! Elmo ja Aaro ovat kyllä tosi samannäköisiä, Riikan ja Armin erottaa toisistaan helpommin. Aaro ja Kati on kyllä kiva pari (+ oon salaa ihastunut Katiin koska se on niin kaunisss♥) Hyvä kun sinä ja Beatles neuvotte Elmoa sen tilanteessa. .-D Veijareilla on tosiaan menossa joku kevät-kesä ajankohta, mutta kohta niitä lumimaisemia on taas simssinkin puolella luvassa, että saavat simikin palella. >.-D Haha, parempi tosiaan kuunnella jotain menevämpää siinä tapauksessa. .--D Kiva kun kommasit! .-3