sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Nyt tuli...

...kirjoitettua osa niin pian edellisen perään että täytyy ajastaa julkaisupäivä vähän myöhemmäksi. .-D Simple Plan on säestänyt mun työskentelyä, sillä on nyt tullut bändin albumeita kuunneltua läpi useaan kertaan koska harkinnassa on Simple Planin keikalle meno! Varautukaa siis siihen että tungen bändin musiikkia vähän joka paikkaan, koska sitä nyt suurelta osin tulee kuunneltua. .-D Musiikiksi nappaankin teille kuuntelemistani biiseistä tämmöisen:



Aiemmat osat
Osa 74: Nikke elää täysillä



Suski kasvoi nopeasti pentuvaiheesta täysikokoiseen muotoonsa, ja vaaleiden pentukarvojen tilalle tuli rusehtavampi värimaailma. Jake lämpeni vähitellen tyttökoiraa kohtaan ja suostui viimein tämän leikkitoveriksi. Hyvä kun talon koirat saavat nyt seuraa toisistaan, jos muu perhe on liian kiireinen huomioimaan hauveleita eivät koirat jää täysin yksin.

Koirat tulivat itse asiassa niin hyvin juttuun, että jonkin ajan kuluttua Nikke havaitsi Suskin odottavan pentusia. Pihalle hankitulle koirankopille oli ilmeisesti ollut käyttöä.

Nikke päätti elää täysillä kuolleista heräämisensä jälkeen ja alkaa toteuttaa uutta elämäntavoitettaan, joka on viiden huipputasoyrityksen omistaminen. Rahaa oli sen verran paljon että Nikke pystyi ostamaan valmiin yhteisötontin ylläpidettäväkseen, ettei kaikkea tarvitsisi aloittaa alusta, joten nyt Nikke pyörittää Stadin Keskiyönkurkku-karaokebaaria.

Nikke itse työskentelee ruuanlaittotaidot maksimoineena enimmäkseen kokkina, mutta hän osallistuu myös myyjän tehtäviin silloin kun ei tarvitse heilutella soppakauhaa. Tarjoilijan ja ravintolapäällikön pestiin palkattiin sen sijaan muita työntekijöitä.


Ulkopuolisten työntekijöiden voinnin laskiessa Nikke turvautui yleensä poikansa apuun ja kutsui tämän paikalle, jolloin Petri työskenteli tarjoilijana ja Nikke hoiti kaiken muun. Ravintolapäällikkönä Nikke tervehti joitakin asiakkaita turhankin läheisesti..

Sonja oli vähän katkera siitä että Petri oli herättänyt henkiin vain Niken eikä kukaan halunnut herättää Sonjaa, joka ei päässyt pitelemään kertaakaan ensimmäistä lapsenlastaan sylissä. Sonja kiukutteli säikyttelemällä Petriä öisin. Kyllähän taikalampussa olisi vielä yksi toivomus jäljellä, mutta sitä säästellään hätätapauksen varalle.

Petri oli viemässä Linneaa iltapotalle ennen nukkumaanmenoa, kun yhtäkkiä kylpyhuoneen suljettu ovi levähti auki. Petri vilkaisi olkansa yli mutta ei nähnyt ketään, joten hän arvasi Sonjan olevan taas asialla.
"Mummo!" vähän aikaa sitten puhumaan oppinut Linnea huudahti innoissaan. Tää nyt oikeesti hämmentää mua, koska Linnea selvästi havaitsee Sonja paikallaolon ajatellessaan tätä. Mikähän erikoiskyky tytöllä onkaan kun hän pystyy näkemään haamuja?



Linnean aika tuli viimein kasvaa seuraavaan ikävaiheeseen. Ilmi ja Petri pistivät tanssiksi odotellessaan Linnean saapuvan ulkonäonmuokkaamisesta. .-D Nätti tyttönen Linnea onn. .-3


Linneaa kiinnosti isänsä tapaan myös urheilu, ja isän ja tyttären välille muodostui usein pitkiäkin keskusteluja harrastuksesta ja erilaisista pelitekniikoista. Linnea seurasi isäänsä aina koripallokentälle asti ja alkoi innokkaasti harjoitella korien heittämistä haaveenaan tulla yhtä hyväksi kuin isä vuosien harjoittelun myötä.


Nikke tosiaan elää täysillä, sillä hän päätti hankkia vielä uuden tyttöystävän. Nimenomaan tyttöystävän, sillä tämä Jasmiininkukka on yliopisto-opiskelija ja Nikke ties kuinka vanha.. Aluksi suhde oli vain kepeää tapailua, mutta vähitellen Nikke huomasi oikeasti rakastavansa Jassua samalla tavalla kuin Sonjaa aikoinaan, ja Nikke päätti kosia Jasmiininkukkaa.

Naimisiin Nikellä ei kuitenkaan ollut halukkuutta, mutta Jasmiininkukka taisi ottaa kihlautumisen kirjaimellisesti merkkinä lupauksesta avioliittoon, ja nainen alkoi kuljettaa tavaroitaan "vaivihkaa" mukanaan Niken luo. Eikä nyt puhuta mistään hammasharjoista tai vaatteista, vaan Jasmiininkukka halusi tuoda ensimmäiseksi pianon. .-D Vaikka Jasmiininkukka paljon Veijareilla vierailikin, ei yhteenmuutosta ole ollut puhetta.

Suskin pennut syntyvät vihdoin! Poikue paljastui odotettua suuremmaksi, sillä pentuja tuli jopa neljä kerralla! Neloset saivat nimikseen Crille, Kille, Kalle ja Nalle. Crille on poikueen ainoa tyttö, loput ovat poikia.

Poikia oli myös suurin osa Linnean kavereista. Tytön urheilutaidot olivat tehneet luokan poikiin vaikutuksen, ja niinpä Linnean löysikin aina välitunneilla pihalla olevalta koripallokentältä pelaamasta poikien kanssa. Välillä Linnea kutsui kavereita myös kylään.


Ilmi sen sijaan oli kutsunut yksityiskoulun rehtorin kylään (mites näihin kuvatekstien alkuun muodostuu tällaisia viittauksia edelliseen tekstiin? .-D) Talon "laadukkuus" ei juuri ollut muuttunut edellisen sukupolven pyrkiessä yksityiskouluun, mutta sentään nyt saatiin tarjolle laadukkaampaa ruokaa. Ilmi myös uskoi lampunhengeltä toivomansa kauneustaian edelleen vaikuttavan, jolloin jutustelusta tuli helpompaa.

Onnistuihan se yksityiskouluun hakeminen tällä kertaa. Ilmi tuli saattamaan Linneaa koulubussille ensimmäisenä päivänä uudessa koulussa. Yksityiskoulun uniformuun kuuluvat hamepuvut eivät juurikaan olleet tytön mieleen, ja Linneaa huoletti mahtaisiko sellaisessa hienostokoulussa olla edes mahdollisuutta pelata koripalloa välitunneilla. Tyttö halasi äitiään hyvästiksi ennen bussiin astumista.

Kiva oikeesti tää mun työskentely: Muokkaan yhden yksityiskohdan modeliini ja sen jälkeen kirjoitan kuvatekstin tai pari Veijareiden osaan. .-D Onneksi muullakin luokalla on kuulemani mukaan moti nollassa tätä meidän projektia kohtaan, ni ei tarvii tuntea syyllisyyttä siitä ettei tee mitään. .-D Toisaalta kaikki muut on varmaan tehneet jo jotain valmiiksi tohon työhön, ja mä pakerran edelleen ensimmäisen modelini kanssa..

Kysymys lukijoille:
Miltäs Veijareiden (*laskee*) seitsemännen sukupolven ensimmäinen jäsen vaikuttaa? Linnea siis. .-D
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jei, Veijarit tulivat piristämään maanantaitani! Haa, ovelaa julkaisupäivien säännöstelyä ;D
Hienoa että Jake ja Suskikin pystyvät jo kaveeraamaan sillä koiranpentuja tuottavalla tasollakin :D

Onnea Nikelle yrityksensä kanssa! *bongaa Daniela Lievosen tiskialtaalta* Ja exuse you, Nikke, mutta ketäs sinä oikein siellä suutelet? Näyttää tutulta... ;D Ja linneasta selvästikin kasvaa meedio. Eikä lainkaan hassummannäköinen meedio noin lapsi-iässä :D
Oo, Nikellä on selvästi vielä vientiä! Jasmiininkukka on kaunis nimi, miksei minun peliini ole ilmaantunut Jasmiininkukkia? :D

Oo, koiranelikko! Itsellänikin taisi käydä Garboreilla niin, että syntyneistä neljästä koiranpennusta vain yksi oli tyttö. joskus nekin koirulit voisi ottaa hyötykäyttöön, laskelmieni mukaan siihen menee - *katsoo julkaisutahtiaan* vuoteen 2030 asti. Nöh. *menee nurkkaan häpeämään*
Mutta takaisin asiaan - pennuilla on varsin hauskat teemanimet! :D
Hienoa että Linneakin saatiin yksityiskouluun eikä rehtori osoittautunut nirppanokaksi.

Ainakin teikäläisen työskentely kuulostaa siltä, että jotakin tulee valmiiksi - omat aivoni ovat jo vetäytyneet vappulomalle, vaikka englantia pitäisi valmistella. Se on jo valmis maa, ei se siitä valmiimmaksi tule! *krhm* Kuitenkin, Linnea saa ehdottomasti plussia minulta ;D

Kasa kirjoitti...

Hauskaa että täältä löytyi maanantaipiristystä! Joo, aattelin et voisi laittaa muutaman päivän väliä osien julkaisulle ettei niitä sit tuu joka päivä. .-D Tää osa tahtii alkaa kyllä pian heitellä, eilen oli niin paljon muuta mielessä etten muistanut tulla edes bloggeriin. .-D

Jaken ja Suskin ystävyys oli muistojeni mukaan kyllä melko väkinäistä ja koirat sai komentaa leikkimään keskenään, mutta pentuväleihin päästiin joka tapauksessa. .-D Hah, hauskaa että muistat näitä NPC:itä nimeltä, itse en tunne uusimpien lisäreiden porukkaa juuri ollenkaan, ellen sitten ole kirjoittanut heidän nimiään muistiin. .-D Hyvä jos Niken suutelutervehdyksen kohde näyttää tutulta, ehheh.. ,-D
-> http://3.bp.blogspot.com/-CXuJc7qrbHo/U9U1_jheO9I/AAAAAAAABq4/FI2_HKOQ6tg/s1600/vseslol2854.png

Toivotaan ettei meidän pieni meedio ole hävittänyt kykyjään kasvaessaan! Kyllä, Nikellä on vientiä. XD Tuo naikkonen on muistojeni mukaan toinen Jasmiininkukka joka on pelihistoriani aikana tullut vastaan, ja kummatkin olivat vieläpä opiskelijoita! Jaden täytyy varmaan itse nimetä joku siminsä Jasmiininkukaksi niin ehkä laji lähtee sitten leviämään. ,-D

Johan onkin sitten yleinen sukupuolijakauma neljän koiran pentueessa. Älä suotta häpeä, julkaisutahti on välillä vähän vaihtelevaa. .-D Teemanimiä on luvassa seuraavillekin pentueille (spoil), mutta tämä nelikko kuuluu kyllä omiin suosikkeihini. .-3

mmm niih, kyllähän ne asiat tälleen hitaastikin valmistuu. .-D Eilisen huippusaavutus oli kun onnistuin muutamaan työni package-muotoon, nyt se ois valmis palautettavaksi mut vähän hirvittää kun pelottaa ettei toi mun sotku kelpaa laadukkaaseen peliin. x-P Ja pitäis keksiä mitä uutta alan mallintaa.. itse asiassa keksinkin jo, mutta inhoan Trelloa, jonne meidän pitää raportoida tekeillä olevat työmme, ja sen takia välttelen työn aloittamista. XD Minusta Englanti on valmis maa on ihan hyvä peruste olla opiskelematta, joten lomaile vaan rauhassa. .--D