perjantai 23. elokuuta 2024

KS: Pieniä iloja ja itikoita (ihan kirjaimellisesti)

MCL NewGen 🎉

Huvipuistoteemainen jakso oli mukava pelata. Karnevaalitunnelmaan pääsi jaksoon upotettujen minipelien merkeissä, ja näistä oli mahdollista voittaa palkintoesineitä! Oli myös superfresh nähdä deiteillä uudet asut, Devonin normiasu on maailman tylsin mut kiinnostukseni suorastaan kolminkertaistui ku tässä jaksossa hänellä oli päällään pinkki paita! XD Deittien kanssa pääsi olemaan ihanan paljon vuorovaikutuksessa. Kiva et jokaisen laitteen kohdalla ei joutunut erikseen kysymään deittiä seurakseen, vaan välillä korkein lom liittyi automaattisesti hahmon seuraan - sellaista sopivaa vastavuoroisuutta et hahmoni ei oo koko ajan yksipuolisesti tunkemassa Devonin viereen. xD Oli hauskaa kun henkilökunta paritti heitä useaan otteeseen, ja Devon punasteli siihen malliin et hänellä taitaa jo olla tunteita hahmoa kohtaan hihii. 

Jaksossa vilahti myös Jasonin yhtiön väkeä, ja Danica oli jotenkin niin vaikeuksien aiheuttavan pahiksen näköinen ettei mikään ihme et hän vaihtoi firmaa kaltaistensa joukkoon. Olisin kaivannut hahmolta jonkinlaista reaktiota "edeltäjänsä" kohtaamiseen, ei ois esim. haitannut jos Danica olisi hieman piikitellyt häntä tai et hahmo olisi muuten ollut hieman epävarma asemastaan ja kyvyistään. Kun nyt kerran nähtiin näitä Jasonin kollegoja pisti miettimään mahtavatko he pyöriä jaloissa jatkossakin? Oisko ihan mahdoton ajatus jos heidän kanssa pääsisi tekemisiin jonkin yhteisen projektin merkeissä? Todennäköisesti, Roy on ainakin niin katkera ettei kykenisi yhteistyöhön. 


Eldarya💎

Olin päättänyt et kunhan saan Eldaryatililleni säästöön 100 000 maanaa aloitan ykköskauden uusiksi Ezarelin kanssa, ja nyt tuo maaginen lukema tuli sitten täyteen ja oon päässyt pelailemaan. Ezarel on kyllä kommentteineen aika inhottava näin alkuvaiheessa, mut onneksi tiiän mitä on luvassa. ,-) Näissä ekoissa jaksoissa Ezarel on ärsytävä ja Nevra creepy, mut oon tykännyt Valkyonin tokaisuista vaikka hän ei edes yritä olla hauska, mut ehkä se onkin juuri siksi viihdyttävää. .---D Aion ottaa talteen kaikki Ezarel-kohtaukset, joten jos pelaamiseni etenemisen seuraaminen kiinnostaa, kannattaa vilkuilla lisää peliblogistani!

Oon kyl vähä jännännyt tätä uusintaa, koska huolettaa iskeekö Ezarel toistamiseen yhtä kovaa. Nathaniel ainakin oli tosi paljon laimeampi ku uusin MCL:n jaksot, mikä oli sääli ku miettii miten tärkeä hän oli mulle aikoinaan (kyllä, puhumme 2D-muotoisesta virtuaalipoikaystävästäni XD). No mut on mulla ollut sellaisiakin deittejä joista oon tykännyt myös uusintakierroksella (Vladimir & Zander ❤️) joten toivoa on. 


Namnam aakkoset🍭

En ole sitkeiden hedelmäkarkkien ystävä ja aakkospusseista tulee ne aina ekana mieleen, mutta tää karamelli choco oli tosi herkullinen, vaikkakin vähän ällömakea kokokonaisuus (mut se vaan pidensi pussin käyttöaikaa ku ei voinut hotkia kaikkea kerralla). Voisin syödä toistekin! ,-3

Ne pienet ilot 🕷

Ensimmäisenä pienenä ilona mainittakoon hukkuvan hämähäkin pelastaminen. Olin menossa suihkuun ja kattelin miten hämis seikkaili pesuvadin reunalla, ja eikös se tippunut sinne veden varaan ku pistin suihkun päälle. Aattelin että käyn nopeessa suihkussa ja autan hämähäkkiä vasta sitten, mut kun lopettelin huomasin ötökän vajonneen veden alle. Ongin hämiksen kuitenkin ylös vaikka se vaikutti jo menehtyneeltä, mut kyl siihen sitten tuli elonmerkkejä ja se oli häipännyt siltä paikalta mihin olin sen jättänyt kuivattelemaan. Eiks tämä uroteko kävisi CV:een jos hakisin rantavahdiksi?!

Toinen pieni ilo oli kukkiva ruusu. Kyseinen kukkanen on kokenut kovia, sillä erilaiset ötökät käyvät jostain syystä aina sen kimppuun. Viime kesäisen muurahaisten vallankumouksen myötä ruusu sai viettää muutaman viikon ulkona, ja sen jälkeen se on ollut jotenkin väsynyt ja kuivattaa + tiputtaa jatkuvasti kaikki lehtensä. Nyt se heittäytyi kuitenkin villiksi ja teki pitkästä aikaa nupun. En olettanut sen edes aukeavan, mutta minipieni pinkki piristysruiske sieltä lopulta puhkesi kukkaan! Kehuin ja pidin inspiroivan ylistyspuheen ruusulle tästä hienosta saavutuksesta. .-D

Omppuvuosi 🍏

Hassua miten ainakin täällä meillä omenapuut tuottavat satoa vain joka toinen vuosi, ja silloin kun satoa tulee niin sitähän tulee suorastaan tynnyrikaupalla. Ehkä tuosta osasittekin jo päätellä, että nyt kohdalle osui satovuosi, ja tässä on saanut päivittäin omenoita nakertaa. Omenat on myös olennainen osa "sähkörutiiniani": pesen seuraavan päivän syötävän satsin yön halvoilla tunneilla, ja liisut pilkon puolestaan kalliimmalla sähköhetkellä. Jep, tää on tarkkaa. cx

Musiikki 🌹

Onpahan jotenkin aina hieno hetki kun radiosta sattuu kuulemaan jonkin raren suosikkikappaleen. Tai oikeastaan kyseessä ei edes tarvitse olla niin hyvä biisi, monta kertaa tullu vastaan esim. laulu/tanssipeleistä tuttuja kappaleita joista ei ees liiemmin pidä, mut silti innostuu kun sattuu vastaan itselle tuttu biisi. Sit jos päätyy kuuntelemaan radiota keskellä yötä (= minä imuroimassa klo 3:30) on musatarjonta ihan erilainen kuin päiväsaikaan, ja just silloin tulee vastaan hyviä löydöksiä. Täytyy vielä erikseen antaa maininta Neljälle Ruusulle; kuuntelin kyseistä yhtyettä innoissani ala-yläasteen vaihteessa, mikä oli tuolloin ikääni nähden ehkä vähän pappamusiikkia haha. Nykyään kappaleilla on vahvaa nostalgia-arvoa, ja koska biisinostalgisointi on yksi lempiasiani oli erittäin mukavaista ku pistin nuohous + mustikkareissulle taustamusiikiksi Neljää Ruusua.

Jos soittolista ei näy, klikkaa tästä!

Mustikkaseikkailut 🌲

Yleensä mustikkaan lähtiessä pyörin vaan vakiopaikallani pienellä alueella, mut nyt oon tykännyt ottaa marjastamisen oheen myös metsässä kävelyä, ja löysinkin aivan ihanan maisemapolun. Puhelimen tilastoissa askelmäärät kohoavat kummasti silloin ku on marjastuspäivä. Ylipäätään uskaltaa lähteä metsässä seikkailenaan kauemmas ku kartta kulkee puhelimen mukana. Eihän sinne oo metsäteitä merkitty, mut näkee ainakin missä suunnassa kotitalo on. .-D 

Sit ei ehkä kuuluisi mainita suosikkipostauksessa, mut hirvikärpäset on tullut erittäin läheisesti tutuksi tässä viime viikkoina tuolla metsässä talsiessa. Jos on joutunut hirvikärpästen uhriksi tietää miten inhaa se on kun ne oikein kaivautuu hiusten sekaan tai liimautuu iholle. Mut se mikä tässä on ehkä jo vähän huolestuttavaa on se et alan olla niin tottunut siihen ettei hirvikärpäset enää edes hirveämmin häiritse. XD 

Jogeri 🙏

Kesäkuun alussa vähän tuskailin Charlien jooga-haasteen "työläyttä", mut nyt oon huomannut oikeastaan kaipaavani hieman haastavampia joogavideoita ja tuntuu ettei tee tarpeeksi jos kroppaan ei saa lämpöä päälle joogasession aikana. Ylipäätään joogasta on alkanut saada enemmän irti kun siihen pystyy hieman soveltamaan koulussa oppimaansa. Nyt kun ymmärrän anatomiaa kykenen hahmottamaan paremmin asentojen "linjaukset" kohdilleen (ja silti ne on varmaan iha vinksallaan xD). Sit mun viimeaikojen suosikkiasia on ollut erilaiset quadriceps-venytykset! Oon aina pitänyt alaraajavenytyksissä hamstringit etusijalla, mut nykyään Q-lihaksiin tulee panostettua ehkä jopa enempi. 

Sisiliskoset🦎

Haluun vielä tähän loppuun jakaa sisiliskokuvan tältä päivältä. Kasvihuoneessa majaillut sisilisko on tuonut kaverinsa ja lapsensakin näytille, ja tämmöinen liskolauma lämmitteli auringossa: